fattigare men lyckligare

Idag har jag varit ute på vift med Anna. Som vanligt var jag sen ner till stan! Tur att vi hade mycket tid. En lång sväng på stan, lunch och en väska+kofta rikare (eller fattigare?) var det dags för teorilektion. Det gick bra som vanligt. Fick en plats nära tavlan så att jag faktiskt såg vad det stod! Vissa där verkar dock inte se logiken i reglerna?

Nu sitter jag här med en pytteliten skål med chips och lite cola, och bara mår bra!


slut på drömmandet..

Vad har hänt med min tvätt?! Det är små trådar överallt! Har fått stå och noppra alla vita kläder. Vad har gått sönder? tänker jag då. MEN INGET ÄR SÖNDER! Jag blir galen. Det ser ut som en blandning mellan vitt katthår och vit fiskelina? Whaaat? min katt är inte ens VIT !!


Det är inte rättvist

Ända sen jag var sjuk efter alanya, så har jag haft otroligt lätt att bli förkyld. Har jag fått nån nedsättning på mitt imunförsvar? Innan blev jag ju aldrig sjuk nästan.. Så här sitter jag och är förkyld, igen! Inte rättvist.

I vilket fall har jag tvättstugan idag. Och det spöregnar. Och jag drömmer mig tillbaka..


Midsommar - killarna med inlevelse, älskart!

Kräftskivan i fredags


Turkiet med mina bästa vänner - det var galet! <3


Tjejer är bara hjälplösa tills nagellacket har torkat


i feel every moment

Det här är varför jag älskar dans. Man kan säga så mycket med en rörelse, en dans. Jag känner varje sekund.



Jag har dansat i många år (ca.10), och jag älskade det! Nu har jag inte dansat på ett år. Jag saknar det så sjukt mycket, kan inte förklara hur tomt det är. Jag vill ha den där känslan igen, när man står i en dansstudio med totalt fokus på dansen och bara släpper allt annat. Lyckan man känner! Ingen dans - ingen Josefine.

Vad som än händer, så är jag lycklig när jag dansar <3

första gången..

Jag är helt mörbultad! Körde Gokart idag för första gången. Jag vann.. inte. Kom näst sist till slut. Och det var så himla kul! Fattar inte varför jag inte testat innan? Hur kul som helst. Prejade nästan ut S och krockade med P ! haha det var kamp mellan mig, S och P hela vägen fram! (det var vi tjejer, killarna gick inte tävla med!)

Jag hade sett fram emot att äta asgod tacos när jag kom hem. Men icke. Det var helt slut. Fick köpa en pizza istället, men det var inte fy skam det heller (kände mig en aning, ganska, bakis idag). Så nu är jag helt mätt och trött. Men fortfarande lycklig (fast lite fundersam) !

Ciao <3


jag är högt över molnen

Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat! Igår svävade jag på molnen. ÅH!

/lyckligare tjej än förra inlägget




Nu blir det kräftskiva

Har egentligen inte tid med det här, men ville ju inte lämna er helt! :) Idag köpte jag nya skor och dom är dösnygga. Inte riktigt som mina favoriter, men ändå skitsnygga. Dom åker på tillsammans med nya skjortan. Blir finfint. Nu drar jag iväg på kräftskiva och förmodligen utgång. Ses i dimman! <3

/lycklig tjej.


ooops!

Idag har jag bara legat och degat i sängen med massa SATC-avsnitt! Skulle ut och springa, men då kom min syster och hälsade på. Satt och snackade med henne och hjälpte till med lite planering inför imorgon. Inköpslistan var värdelös! haha. Det är kräftskiva på gång och det ska bli superkul.

Efter maten åkte vi till ikano. Jag hittade två par skor (som jag förmodligen köper imorgon) och en skjorta (som jag köpte idag). Ooops i did it again, men jag är mycket nöjd!

nojjig

Emelee förevigar mina bästa stunder!


Idag är det tvättstuga och teorilektion. Här hemma har jag en magsjuk lillasyster. Jag blir sjukt nojjig. Mår jag inte lite illa? Ska jag stanna nere i tvättstugan hela dagen? Hjälper det att öppna fönster och dörrar?! Stänga in mig i mitt rum?! vad ska jag göra, har inte TID med det här! Hjälper vitamintabletter mitt imunförsvar?


Årets första dopp!


Ville bara säga att jag snart är nöjd (kroppen alltså), träna lite till och sen är det perfa! Lite mer rumpa, en del armar och lite mage. Måste bara komma igång med styrketräningen, det är svårt..
Sprang 2,5km idag (kortare sträcka-ökad fart, blir en längre runda på fredag), och sen åkte jag och Emelee och badade i Lillsjön, mysigt!






nån som missat?

Är det någon som har missat min vackra, temporära design? Så småningom, ska jag ha en sjukt snygg, perfekt och oposead (stavning?) bild på mig i headern. Den bilden har inte tagits än. Jag väntar fortfarande.

"morgon"blogg

Det är väl inte direkt morgon, men jag vaknade för 20 minuter sen. Helt sjukt? Har bara sovit så länge en gång i hela mitt liv. Och direkt när jag vaknade och kollade på klockan insåg jag att jag skulle med Emelee ner till stan! klockan ett! en halvtimma att duscha och fixa mig! Med tanke på mitt hår (väldigt tovigt) skulle det aldrig gå. Som tur va skickade Emelee sms en minut senare och sköt upp lite!


Mitt hår efter dusch, oborstat och tovigt!

bildbomb

Petter & september på stadsfesten, ASBRA <3





Nytt i min garderob!



Smultronstället med min vän Emelee, idag :) vi tog en sväng vid vattnet på väg tillbaka till bilen!


springa

Nu väntas en springtur med Emelee. Hon ville svettas!, sen får ni se mina senaste köp!


inte riktigt som vi tänkt

Okej, ikväll skulle jag och tjejerna gå på stadsfesten och kolla på Petter & September, sedan gå hem till mig och vidare till krogen. Men det slutade med att jag gick på stadsfesten med mamma och marcus, mötte tjejerna hemma hos mig, gick ett varv nere på ågatan. Gick hem och kollade på SATC! Inte riktigt som vi tänkt oss, men helt okej ändå. Det var trevligt!

Petter var jättebra, september var ännu bättre! Det var värt att stå att digga ikapp med mamma. Bilder imorgon! <3

store of the year

Idag har jag köpt kläder! Det var det "Köp ett par valfria jeans och få en top på köpet".
Så Två jeans = två tröjor (trodde jag bara skulle få en ändå! men nej, två fick jag.) + en goodiebag för att jag handlade för mer än 500kr! :)

Mer stolthet finns att hämta ; jag har inte kunnat ha jeans där på 5år! Och nu kan jag det, härligt!

BikBok borde bli årets affär! :)


Bokad och klar

Låter ju som att jag bokat en resa, men icke! Det är körkort på gång. Har bokat mina sista lektioner (typ 6 stycken, men ändå!) och dessutom är båda proven bokade också! Så sjukt nervös nu!! Nästa vecka kör jag igång gärnet med teorilektioner och massa plugg! Ska eventuellt tracka Sandra med skylt-övning.. Får ju se om det går ;)

Nu måste jag gå och fixa mig, det vankas dejt på stan med min kära Sandra :)


torsdag hos A

Idag har jag varit hemma hos min kära Annapanna och hennes Daniel. (Jag har sett "stan" i mjölby, inte mycket att hura för.. ) Vi käkade tacos och myste vid tv:n med små kissarna. Galet söta! Anna lärde mig hur man ändrar lite grejer här på bloggen, så snart ska jag väl försöka ta tag i det också..

Tack för en trevlig dag/kväll kära ni! <3

Nu blir det en tidig kväll, för körlektionen imorgon flyttades från kvart över 12 till ÅTTA! vilket betyder att jag måste upp vid sju! SJUUU! Varför gick jag med på att ändra nu igen? Jo just det, ska träffa min fina Sandra. GODNATT!

Vad sägs om havrekli, varje dag, i hela ditt liv?

På bordet låg mammas nya Amelia, och på omslaget är det en bild på en snygg kvinna, med kurvor på rätt ställen. Och bredvid står det stort ”Nya succédieten som frälser världen: Ditt snabbaste viktras!” Metoden som fick prinsessan Kate i toppform inför sitt bröllop. (missade någon att hon blev sjukligt smal?) Men jag vet inte vad jag ska säga? Frälser världen för det första? Va?

Det består av 4 olika faser.
Attackfasen : Då ska man chocka kroppen med att enbart äta proteiner i ca. 10 dagar (se upp, det är inte vilket kött som helst). Då ska man rasa i vikt snabbt som tusan (man kan dock bli lite trög i magen, så vatten är viktigt). Alltså förlorar man i princip bara vatten den perioden. Träning: promenera minst 20min/dag. Havrekli: 1,5 msk/dag.
Kryssningsfasen: Då lägger man till grönsaker! (inte vilka som helst, det finns en lista!) Grönsaker får bara ätas varannan dag, i övrigt är det attack som gäller. Den här fasen varar tills du nått din drömvikt. Träning: promenera minst 30min/dag. Glöm ej havrekli: 2 msk/dag.
Förstärkningsfasen: Nu ska man ha nått sin målvikt! 100-150 dagar varar denna fas. Nu lägger man till en frukt (bara en) om dagen. Två skivor grovt bröd, 40g ost. Nu får man äta Lamm! En dag i veckan får man unna sig kolhydrater (såkallade festmåltider)! Även här har du en ren attackdag. Träning: 25min/dag. Haaaavrekli: 2 msk/dag.
Stabiliseringsfasen: Keep your shape! Nu kan du äta som vanligt, men bara 6 dagar i veckan. Du ska ha en attackdag i veckan, i resten av ditt liv! Till resten av ditt liv så tillkommer också rask promenad 20min/dag och självklart HAVREKLI 3 tsk.

Varje dag i resten av ditt liv.

Jag säger verkligen inte att det är FEL med dieter, men vem orkar göra det där resten av livet? Tänk dig att äta havrekli varje dag i resten av hela ditt liv? Jag förstår inte det? Vad hände med att träning och lagom med mat räckte för att gå ner i vikt?

Dagens överdrift: Dieter frälser världen.


en helt vanlig onsdag

Är äntligen klar i tvättstugan! Mellan det har jag suttit nergrävd i körkortsböcker. Jag har lika tråkigt som det ser ut.


Me and my brillor.


Tvättstuga-plugg outfit. Matchning på HÖG nivå.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och möta upp kompis Michaela vid worldclass!


Och en sak till..

Har jag hört talas om blogg-design? Verkar inte så... måste göra nåt åt detta. NU!


WHY?!

Just nu sitter jag och kollar på Ice Age 3. Den är lite lagom rolig, men vi är i slutet nu. Storyn är slut. VARFÖR SLUTAR INTE FILMEN!? förbannade ekollon!


Tro, hopp och ... TV?

Ni vet nog vilket ord som ska stå under, och det sitter där. Jag har bara inte haft lust att flytta upp allt. Det var på gång att jag skulle göra det, men nu vill jag inte ens se ordet! Den dagen jag tycker om ordet och tror på det, så flyttas det upp. Until then, Tro, hopp och Tv :)



Annars har jag varit hos mormor&morfar idag! Dom har en så underbart söt kattunge, knappt 7 veckor nu? Den ramlar runt och benen hinner inte riktigt med. Vi lekte en stund, sen somna den lilla kraken i mitt knä. Mysigt! Den är skelögd också! haha söt


Just nu

Stora lurarna är på, sitter i mörkret och lyssnar på gammal men bra musik!


paarty

Igår var det nykilsdagen! Som varje år var vi hemma hos vänner där. Marknad på dagen, den var inte så jätte kul. Sen väntade jätte god mat. På kvällen blev det fest, en del tequila och lite häng vid tältet (brukar vara öltält, men ej i år). Musiken vid tältet var en aning partykill! Men det var som vanligt trevligt iallafall. Nu är jag galet trött och orkar inte skriva mer. Och det blev inga bilder heller! dåligt..

Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen, suck!

chokladtårta med hallonmousse

Här är den. Tårtan med stort T! Godare förra gången, men god nu med. Dom blev nöjda på jobbet. Den ser lite dassig ut, men jag skyller på ljuset! (absolut inte min kamera som är dålig..?)




bekännelse

Håller på med tårtan igen, och förra gången jag gjorde den måste jag erkänna att jag var lat och köpte chokladkräm på påse. Jag brukar aldrig köpa färdiga grejer! Men en gång är ingen gång. Så nu gör jag egen och då måste det stelna lite i kylen. Tar en paus och kollar på Sommar med Ernst! Vet inte om jag orkar lägga upp resultatet ikväll, så ni kanske får se imorgon. Den som väntar på nåt gott..

sista veckan

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet! Kommer bli skönt att sluta, men jag har en känsla av att jag kommer vara så sjukt rastlös på måndag. Hade räknat med lite mer pengar också, men det jag får duger bra! Så, sista dagen på fredag och jag har blivit tvingad (typ, nästan.. lite iaf) att baka en tårta som är galet god. Choklad tårta med hallonmousse. Jag gör hälften idag, och hälften imorgon. Då får ni se resultatet!


avundsjuk

Kom precis hem från en mysig fika med min fina Sandra :) Kände ett enormt shopping sug, men känns som man inte passar i en endaste tröja? Måste till stan och kolla lite. Sandra och jag bestämde en dejt på stan, när hon kommer hem från KROATIEN! Gissa om jag är avundsjuk..

Nu kollar jag på Allsång på Skansen. Måns är utklädd till "hårdrockare"? Ja vet inte vad jag ska säga. Men jag är ganska avis på den blonda killens hår (rösten var helt okej den med). Nej, nu ska jag väl sjunga med lite kanske. (när den svåra låten jag inte hört förut är över).

Ciao!


Träning

Har precis duschat efter en tur i spåret. Sprang halva 5an och halva 2,5an (dom går ihop på ett ställe, så man kan springa halva av varje). Det var tungt idag, fick håll i början och det höll i sig hela sträckan! Får hoppas det går bättre nästa gång. Dock har jag börjat få lite smått ont i halsen. Känns lite jobbigt eftersom jag redan varit sjuk så länge.. Vi får se, jag ska sova tidigt och dricka mycket vatten.

Funderar på att köpa kort på friskis, vad tror ni om det?


hallon "cheesecake"

Kändes mer som en hallonpannacotta-cake. Ska hitta ett bra recept på en riktig cheesecake!


regn

Det har regnat hela morgonen och därför orkade jag inte göra mig iordning. Så här sitter jag, fortfarande i pyamasen! snart blir det pannkaka till lunch/middag? vet inte riktigt vad det blir..

Igår såg vi Bridsmaids! Den var jätte bra. Hur rolig som helst, blandat med några scener när man bara ville gråta. Det var en perfekt blandning :) SE DEN!
Efter bion åkte jag till Anna. Jag som glömde att det var lördag trodde att bussarna gick. Men det gjorde dom inte. Så jag fick springa hela vägen till Rese! Så snabbt har jag aldrig sprungit. Svettig och dan hann jag iaf!


Lördag

Idag blir det en städdag, ska storstäda mitt rum. Det behövs verkligen. Och äntligen har jag satt upp mitt balfoto! Bättre sent än aldrig. Dansade bal för ett år sen, den bästa dagen i hela mitt liv. Nästan iallafall.
Senare blir det en springtur och ikväll blir det bio med mamma och lillasyster! Mys.


Bild från balen! Bästa kompis Sandra, Christoffer, Jag och Joachim.

bra och bättre

Den här veckan har varit fullt upp hela dagarna!
Igår var det minigolf med jobbet, och det gick sjukt bra. Fick 3 (!) spikar.. Och eftersom jag förlorade kortspelet (vi spelar om det varje onsdag) var jag tvungen att baka fredagsfika också, Så det blev lite brottom innan och sent efter för att få klart det (måste ju ha riktig mat, och duscha också). Det slutade med dom här godingarna ;

Golfen var bra, muffinsen lite bättre!

Utöver det har vi varit hos vänner som fyllde år och ätit middag, haft besök av moster med man och barn, Skänninge marken (!) och idag är det en väldigt lugn kväll som gäller. God mat, ostbågar och SYTYCD. Mysigt.

ett år att sakna

Igår åkte min fins vän Sandra till USA! Var hemma hos henne hela söndagkvällen och försökte säga hejdå, och det var jätte jobbigt! Ett år är inte så lång tid egentligen, men ett år att sakna någon är sjukt lång tid. Hon har lovat att hålla oss uppdaterade och jag hoppas hon hålelr det! Kommer sakna henne så mycket.. Trots att jag hade jobbet att tänka på, så kunde jag inte hålla mig ifrån tårarna! usch, det var jobbigt.

Hoppas hon har ett riktigt grymt år där borta!

RSS 2.0