there´s a party in our tuktuk


Eldsjälsgala

Kristin är ursnygg ikväll! Nanne däremot har hemska kläder. Tråkigt att det är bingolotto också. Förutom det hoppas jag att det blir en fin gala!

otaggad

Sitter här och gör ingenting. Idag har jag en dålig dag känner jag. Sjukt otaggad på ALLT! Känner mig stor som en flodhäst och vill träna, men kan inte. Halsen säger ifrån. Testade ett par byxor häromdagen, i min storlek, men fick inte igen dom. Tänk er känslan när man verkligen inser att man gått upp i vikt. I N T E  K U L! Det fattas ju bara att min nyårsklänning är för liten också...

pengar och mys

Igår blev det en heldag med Tanja och Emelee! Vi gick på rean i flera, flera timmar. Fikade på ikea, åkte till mig senare och fikade igen. Vidare till Tanja för att äta middag. Sandra kom dit också. Vi kollade på alla bilder från thailand och skrattade så vi tjöt. Helt underbart!

Idag blev det rean igen, fast med Sandra. Hittade mer saker och jag kan bara inte hålla i mina pengar?! Nu har vi lite håltimma från varandra, men åker hem till henne ikväll och myser!


Längtar tillbaka!


Ps. Copyright på alla bilder från thailand! Alla bilder! Ds.


got my mind on my money

Det blev mellandagsrean till slut. En aning kallt att cykla ner till stan men det gick. Jag försöker verkligen hålla i mina pengar, men jag var tvungen att köpa en tröja. Ni får se den en annan dag. Blir förmodligen mer imorgon! haha

Kollade på VictoriaSecret för en stund sen, lika bra varje år. Alla är så himla fina! herregud vad fina!

Nu: leta kläd-inspiration!


dilemma

Dagens dilemma : följa med på mellansdagsrea, eller sitta hemma och kolla på Jul med ernst? Slösa pengar eller bli tjock på godis?


vända tiden

Det är något visst med att inte kunna vända tillbaka tiden rätt, lite småhärligt liksom. Somnar innan 22 och vaknar runt 6.30. Tantvarningen är ett faktum.

Dagens bestyr blir få. Lillasyster kommer hem kring 3, och då är det julfirande igen. Sen blir det bara häng framför tv ikväll kan jag tänka mig.. Inget spännande med andra ord!

Nu : Frukost! döhungrig

juldagen

Har precis kommit ur duschen. Där upptäckte jag att jag fjällar. Riktigt missnöjd, brännan höll i två dagar. S U C K !

Idag var vi som sagt hos mormor & morfar och firade jul. Det var riktigt trevligt. Fick träffa kusin Alexander, guuud vad jag har saknat den människan! Ett år sen sist... galet! Efter det åkte vi hem till mina små kusiner, mina gullungar. Var där ett tag och nu är jag äntligen hemma.

Som vanligt somnar jag säkert tidigt ikväll, ska försöka hålla mig vaken.

hemma igen

Eller ja, jag kom hem natten till fredag, men har faktiskt inte haft tid att skriva här! Hoppas ni har saknat mig haha ;) Tyvärr har jag inga bilder än, men det kommer. Håll ut bara. Vi har över 1600 bilder, så det finns att ta av! Vi har haft det hur bra som helst. Så härligt, vill tillbaka. NU! Skulle flyttat dit om jag kunde!

Och förresten GOD JUL! höll nästan på att glömma det ;)
igår var vi hos marcus föräldrar och firade jul på dagen, sen hem och öppna julklappar + äta julmat. Är helt klart nöjd! Idag bär det av till mormor&morfar för att fira jul där. Får träffa min fina kusin som varit i London ett år, äntligen! :D

Men jag kommer nog sakna dom här knoddarna under dagen! <3


Nu är klockan tjugo i åtta och har varit uppe ett tag, så jag kanske ska fösöka somna igen? Har inte riktigt kunnat vända tillbaka till rätt tid än.. konstigt?

känner stressen

Har sprungit omkring som en tok här hemma och fixat hela dagen! Jag känner stressen, om man säger så. Nu har jag packat klart, vägt väskan (ooh att så lite väger så mycket!), städat, slagit in julklappar, städat mer, duschat. Nu är allt klart tror jag. Ska bara äta, sen åker vi. Måste lugna ner mig lite tror jag. Hoppas jag inte har glömt något!

Vi hörs dagen innan julafton, och då vill jag ha snö och julstämmning! okej?!
Ha det bra, PUSS! ;)


planering och sånt

Idag har jag varit nere på stan med Sandra och Tanja. Fixat lite saker och ätit mat på MingPalace. Längtar såhäääääääääääääääää .. ja ni fattar.. mycket!!!


Lycko-skutt


Träffade A en stund och nu är det svart på vitt.
Jag är arg och hoppas han inser vad han missar.


roligt roligt roligt!

Rolig nyhet : TANJA FÖRLJER MED TILL THAILAAAAND! :D

Idag hade jag sista dagen på praktiken. gött. Ska snart ser och hämta resväskan och börja smygpacka lite. Har gjort en lista, men tror har missat massor?! vad behöver man ha med sig, som man aldrig tänker på?

Imorgon går vi ner på stan och fixar lite grejer till resan! :) jag är som ett litet barn

knäppt!

Skojade bara. På onsdag ÄR jag on my way till thailand!
med sandra såklart, emelee + vän åker samtidigt. GÖTT!

och det blir 3 gången utomlands inom loppet av 6 månader,
mer än vad jag gjort på 20 år innan.

/ spontan tjej!

så. sur.

Just nu är jag så jääävla sur att jag har praktik, annars hade jag varit on my way till thailand på onsdag! Jag är nästan arg alltså!

Frågan är, kan man avbryta sin praktik för att åka utomlands två veckor?!


idolmys

Jennifer och jag har idolmys! Nu får vi se vem som åker ut.. Spännande!


första december

Idag är det första december REDAN! (Och det betyder lag på vinterdäck!) Tiden går way too fort. Efter jobbet lagade jag mat och lite, sen åkte jag med Sandra till tomtenatta. Galet mycket folk, träffade några vänner där. Efter 30 minuter hade vi fått nog och åkte hem igen. Ovärt? Lite haha.

Nu är jag trött, har hållt på att somna hela dagen på jobbet. Så det är dags att besöka sängen. Lär somna på två röda! Godnatt

RSS 2.0