SOOOOL!



Det var på tiden!! :)

Och vi skulle ju inte gråta

Igår var det avskedsfest för min bästa vän Sandra, som ska flytta till Usa i ett år. Jag och Sandra kom till Sandra (det finns två! Karlsson & Krantz) vid tre ungefär. Vi gick och handlade och käkade lite mat. Sen vart det fix, läänge! Sen kom alla runt sju. Blev utgång, och vi skulle ju inte gråta! Men när vi skulle hem och sa hejdå så brast det för alla! Usch, vad jobbigt det var! :( Gud vad jag kommer sakna henne! mitt hjärta <3


anytime!

Tjohooo :) Träningen gick jättebra idag också. Lite tröttare i benen, men det var lugnt. Tog tid, blev ett inte så smickrande 16.08 på 2,5 km.. Nu kan det bara bli bättre! Sprang totalt 3,7 km. Kändes bra. Målet är att springa blodomloppet, cityloppet och tjejmilen nästa år! haha Får se om det kanske blir cityloppet redan i år? 7 km känns långt bort just nu..

Igår var jag iallafall med S & S på bio. Det blev Bad teacher. Den var faktiskt bra, och cameron diaz är SÅ snygg! Under reklamen såg jag en trailer som intresserade mig mycket också. Friends with benefits. Verkar asbra. Men det blev så konstigt när man hade sett Timberlake i den trailern, och sen som tönt i bad teacher.. Men en sak är säker; jag skulle torrjucka med honom anytime!

Nu sitter jag nyduschad och kollar på Sommar med Ernst. Och hör regnet ösa ner! tråkigt men mysigt. Jag är så galet trött, det blir en tidig kväll! ciao <3


träna

Var ett par dagar sen nu. Det har varit lugnt på jobbet, men fy så trött jag har varit!

Men igår fick jag äntligen börja träna igen (mamma förbjöd mig att träna tills pencillinet var slut, men hon vek sig igår)! Äntligen! ÄNTLIGEN! Som jag har längtat. Blev löpning i spåret, och kände att jag kunde sprungit lite till. Det gick jättebra verkligen! Hur skönt som helst. Och idag känner jag allt lite träningsvärk. GÖTT! gillar träningsvärk..
Nu väntar jag på mat och senare blir det bio med S & S :)

Imorgon väntar jobb och en ny springtur!

Äntligen!

Det var på tiden att jag fattade hur man lägger in bilder från min telefon till datorn (medhjälp av lillasyster, 13 år!), det tog bara nästan ett år! Oteknisk tydligen.
Jag bjuder på en bild för att fira :)

Hej hej, det här är jag!
Bild från min telifon ^^ ett halvår sen kanske? duger..

myssöndag

Hade en jätte mysig kväll med min Annapanna igår. Klockan bara sprang iväg, så kom hem väldigt sent. Och ändå satt vi bara och pratade i flera, flera timmar. Det var riktigt mysigt. <3

Just nu tittar jag på reprisen av SYTYCD. Det är så sjuuuukt bra! älskart! Jag såg programmet i fredags, men måste bara se det igen. Efter det blir det dusch och sen är det mys hela dagen. Filmer och möjligtvis cola och kakor!


Loppis

Idag var vi på, som rubriken lyder, loppis. Mamma och Marcus (mammas sambo) vill köpa gamalt porslin. Det kändes inte direkt som en loppis. Bara en "lada" som någon slängt in gamla saker i. Jag hittade ett fat på ett ställe, sen hittade jag likadana fat på 3-4 ställen till? Borde dom inte ställa dom på samma ställe? Dela upp i olika avdelningar? NÅGOT! massor med ofräscha saker också, gamla lampskärmar som var fuktskadade typ.. Ja, ni förstår. Inte så roligt. Vi hittade inget bra porslin alltså.

det är dags för fredagsmys

Den här veckan har gått så otroligt fort! Konstigt nog. Vi har inte haft alltför mycket att göra på jobbet, men vi slutade ändå inte tidigare fören idag? Konstigt det också. Men detta har jag gjort senaste dagarna;

I onsdags träffade jag min fina, och efterlängtade, vän Anna på ikano. Käkade lite och köpte lite kläder, såklart :) Sen åkte vi hem till mig och kollade på massa bilder från alanya! Tyvärr skulle jag jobba på tordagen, så blev inte så länge..

Torsdagen bjöd som vanligt på jobb jobb jobb, sen avslutades kvällen med afterwork med mina sommarkollegor! Några gamla var också med, det var jätte mysigt att träffa alla utanför jobbet. Alla ser så annorlunda ut utan arbetskläder och hårnät (vi jobbar på scan!). Blev dock ingen alkohol för min del, eftersom jag äter pencillin (Men om en vecka, då är det partiii ). Lite tråkigt, men jag klarade mig bra ändå!

Nu vankas dusch! ciao


ge mig tabletter....

Sitter här med en smoothie, som är as god. Galet lyckad! Har till och med kvar lite i kylen till imorgon, as bra.
Idag var det jobb som gällde, igen. Har varit sjuk i två veckor och igår började jag igen. Men FY vad jobbigt det var. Fick veta att jag fått fel pencillin, så inte konstigt att jag inte blivit frisk?! Nu har jag fått ny kur. Käkade bara onödiga tabletter i vecka först, ingen skada skedd :p

Imorgon är det jobb som vanligt, dags att krama kudden nu. Godnatt !

Ps. SÅ besviken att Petter bara fick en snutt i början på Allsång! Ds.

the real deal

Tidigare idag var vi en sväng i söderköping och käkade glass. Vi var inte på smultronstället, men jag tror vi hittade det riktiga smultronstället! Riktigt god egengjord glass. Sen gick vi runt en sväng vid vattnet. Det var mysigt. Nästan sugen på en båt att glida omkring med? Skulle inte det va mysigt? Synd att jag är sjösjuk, men man skulle väl stå ut..? ;)

På vägen hem hjälpte vi en kille som kört i diket. Dagens goda gärning! :)


Hej där

Det är jag som är Josefine, och efter en galen vecka i alanya har jag fått smeknamnet Tequila! Varför tar vi senare, om ens någonsin ;) Jag har precis blivit 20 år och känner mig fri som en fågel! Efter en viss händelse vill jag börja om, starta på nytt!

Och jag har redan börjat! och bättre ska det bli.. Följ med ^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0