Sneakpeak

Har testat frisyr till imorgon, bara lite mer lockar så är det perfekt! Gillar örhängena starkt.


Femtio nyanser

Sitter i sängen och lyssnar på musik, läser bloggar och funderar. Jag har fortfarande pyamas, och klockan är tre. Kanske, kanske borde jag klä på mig? Fast ibland kanske man får lov att sitta i pyamas en hel dag? Jag har inte planerat mycket mer än testa nyårsfrisyr, smink och måla naglar idag. Och kanske läsa.

I julklapp fick jag böckerna Femtio nyanser av honom och Femtio nyanser av mörker. Jag har läst 13 kapitel på två eller tre dagar.... Alltså är den bra! Jag blir helt tagen! Och generad, fascinerad och kan inte lägga den ifrån mig! Känner "vad är det jag läser egentligen?!" men samtidigt kan jag inte sluta läsa.. Fantastiskt..

TRÖTT!!!

Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv!!! Kom tidigt till jobbet och somnade på skrivbordet en stund. Blir inte förvånad om jag står och sover sen.. Som grädde på moset känner jag mig ledsen idag.

För mig väntar annars en lång dag på jobbet, och ikväll får jag träffa mina älskade bästa vänner! Tror det bra kommer väga tyngre än det dåliga ;) Så nu kickar vi igång den här dagen. Ikano är tomt än så länge..?


Min julhelg

Godmorgon! Jag har haft en övervägande bra julhelg. Julafton spenderade vi med hela släkten hos min moster, juldagen i kärra och igår strosade jag runt på mellandagsrean innan vi åt sista julmaten med familjen.

Nyårsklänningen är inhandlad, så nu återstår nästa problem; smycken! Får kika på det imorgon! Nu ska jag gå upp och komma tillbaka till verkligheten. Jobb på förmiddagen!


Julafton

Granen blev klädd igår, alla tomtar är uppe, julmusiken spelade hela kvällen. Julkänslan har sakta men säkert börjat infinna sig! Nu står mamma redan i köket och lagar mat, och jag ligger och drar mig i sängen. Jag hoppas ni alla får en härlig dag, sprid så mycket kärlek ni bara kan idag..

GOD JUL!


Tagit julbadet

Nu har jag tagit julbadet! Bra för min rygg/nacke, dåligt för min hud som redan är snustorr. Skrubbade kroppen, filade fötterna och sitter nu med ansiktsmask för att få bort det värsta i ansiktet iallafall..


jakten på julkänslan

Jaha. Här sitter jag, två dagar innan julafton, helt utan julkänsla. Jag kan inte ens förklara hur tråkigt det är?! Jag brukar alltid ha julkänsla såhär precis innan jul. Kan det kanske bero på att jag köpt alla julklappar i god tid i år och inte känner någon julstress? Eller att det varit jul på jobbet sedan 18e november? Har jag inte ätit tillräckligt med lussebullar eller tänt tillräckligt många ljus?

Några tips på hur man tvingar fram julkänslan?

Rocky road


Grillad marshmallow med kex

När jag kom till jobbet imorse (försenad pga glömt nyckelkort hemma) så fick jag en leverans. Jag hade väntat mig en halv pall, men fick två hela. Så idag har jag haft att göra vill jag lova!

Nu ikväll har jag gjort Rocky roads och sitter nu och festar på resterna! Grillad marshmallow med Mariekex! Mums! Nu väntar ett avsnitt med Ernst.


Jag byter gym

Jag älskar att träna. Det är otroligt kul och man känner sig så nöjd, tillfreds och stark. Och frisk! På senare tid har jag slarvat mycket och knappt varit på gymmet alls. Det har tagit ut sin rätt på kroppen. Främsta anledningen är att det känns ovärt när det tar ca. 4 timmar att gå dit, träna och komma hem. Och då räknar jag inte med duschtid!

Så från och med 1a januari byter jag gym, från Friskis&svettis till Studio fitness (dom har löpband som jag är helt förälskad i!). Mer centralt, fräschare, förhoppningsvis inte lika mycket folk. Där stannar jag minst ett år, och hoppas att jag kommer trivas! Malin gör mig sällskap, så det blir nog bra. NU KÖR VI! (efter nyår..), först : Julmat och julgodis.


Julmys

Idag har vi haft julmys här hemma. Vi har en liten tradition att träffas, äta gröt och göra julgodis tillsammans med Marcus familj. Det har varit himla trevligt som vanligt!

Tyvärr har jag ingen julkänsla än, vilket är lite tråkigt. Jag hade det för några veckor sen men nu är den puts väck! Är det någon som har stulit den?


Lunchrast

Har jobbat halva dagen, och nu är det lunch! Första gången jag faktiskt får sitta ner och ha lunch i 30 minuter. Rätt skönt. Jag hör sorlet utanför och jag är så glad att jag har sällskap idag. Mycket folk och mycket att göra! Jag har precis ätit upp min mat men är fortfarande hungrig. Kanske ska gå till Willys och köpa frukt? Eller... så tar jag godiset från igår...?


Luciatåg

Igår var det luciatåg på jobbet, dom sjöng himla fint!


Kvällsbestyr

Har suttit och ritat lite nu på kvällen. Jag önskar att jag hade talang för detta!


Måste fly fältet!!!

Imorse fick jag veta att Marcus blivit magsjuk. Så nu är det bara stänga in sig på rummet och hoppas på det bästa. Ska tvätta händerna jätteofta och har köpt probiotika! Måste hålla mig frisk. Flydde fältet med sandra ett tag idag. Men att flytta nu känns som ett relativt säkert kort?! Har fått två erbjudanden än så länge..


nionde december

Det har varit en himmelens härligt dag. Jag har haft sovmorgon, varit på julmarknad i Gammla Linköping, haft paketrace och myst med mina tjejer, ätit middag med mina kollegor, skrattat. Gick hem i snöfallet, utan att det gjorde så mycket för jag kände mig ändå rätt lycklig! Äntligen en underbart bra dag.

Bilder får ni visualisera själva, eller gå in på instagram! Där heter jag Jossali.

skräpdag

Min morgon blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag försov mig MASSOR, kände mig mer död är levande, stressade iväg i en rejäl pw till jobbet, svettades som tusan och det började såklart snöa precis när jag gick. Som grädde på moset; Jag ramlade i snön. Jag har även kommit i säng sent den senaste veckan och mår därefter. Är ingen nattmänniska!

Men nu sitter jag i soffan och kollar på tv, efter en lång dag.. Nu ska jag mysa resten av kvällen och sova länge imorgon!

Hos frisören

Tog bussen hit, det första som hände när jag satte mig var att bussen fastnade = kom lite försent till frisören. Men nu har jag klippt och sitter med färg i håret! Äntligen ska jag få bli lite fin igen.


Sladd och pulkabacke

Gud vad det snöar! Fick nästan GRÄVA ut bilen imorse. Sen fick jag sladd ut från en parkering.

Min reaktion: "AAAAH, oooh helvetehelvetehelvete *hyperventilerar* hihihihihi herregud"

När jag kom hem var det bara börja skotta för att få in bilen. Började omedvetet jobba på en pulkabacke!


Hur kallt är det ute?

Kom hem för ca en halvtimma sen, timmarna på jobbet gick superfort idag. Som förväntat var det grymt kallt att gå idag. Kan det vara ner mot -15 nu? Trodde jag fått upp värmen nu men icke. Ligger här och fryser! Imorgon är jag ledig, då ska jag ta sovmorgon och bara mysa.


Min mysadvent

Dagen började med advent i kyrkan. VoxDeo/hallelujakören bjöd på GRYM sång. Så himla pampigt! Min morbror var med och sjöng, så det var hela syftet med att jag gick dit egentligen. Eller nej, vem försöker jag lura? Jag hade gått dit ändå. Efteråt blev vi bjudna på fika. Efter middagen åkte vi till nästa kyrka där min lillasyster har konfa. Trodde hon skulle dansa eller sjunga, men det var tydligen nästa vecka. Total waste of time. Kören som hette "finstämt" var mer ostämd. Frågan är om någon kunde sjunga?!
Nu på kvällen har jag bakat pepparkakor. Dock åt jag halva degen... Ont i magen nu.


Första advent

Ja, så idag är det första advent. Ligger fortfarande i sängen och funderar. Väntar på att resten av familjen vaknar snart så vi kan tända första ljuset! Vi ska till kyrkan på adventsgudstjänst om några timmar. Jag är inte kyrklig av mig, men just vid jul tycker jag det är lite mysigt. Funderar på att åka och köpa julgardiner senare, och sätta upp min stjärna!

Ha en fin första advent och ät många lussebullar! :)


RSS 2.0