min kisse är sjuk

Idag var min älskling hos vetrinären. Han har under lång tid kräkts så mycket, och nu fick vi veta varför. Sigge har bullimi, stackarn.. Så nu måste vi komma på lite knep som gör det svårare för honom att hetsäta. Så svårt när kissen inte kan prata. Vi börjar med ett platt fat med maten på, och bara lite i taget. Vi får se hur det går.

Nu ska jag väl klampa iväg till gymmet en sväng. Hoppas det går asbra idag!


hjälp mig

Jag har ett problem. När jag lägger in bilder från mobilen till datorn, så går det inte att vrida dom åt rätt håll. Någon som vet vad problemet är? Hjälp tack!?

Den här dagen bara flög iväg. Gick upp halv tolv, sov bort hela dagen kändes det som. Jag har tvättat och varit hos Tanja en sväng. Vi skulle dansa med det blev inte så. Satsar på imorgon istället! Ska nog gå och lägga mig snart, måste upp tidigt imorgon. Ska möta Sandra vid 9 på morgonen, wish me luck! 


Kolla in benen!!

Alltså, Christer Lindarw! Har nog aldrig sett så snygga ben. Jag är så avundsjuk.


Redan på den tiden..

..var jag helt galen i/beroende av cola...?! Detta är länge, länge sen. Nykil-länge sen.


dagen efter lördag..

Kom hem för en stund sen. Känner mig galet utvilad efter ett par timmars sömn på soffan hos Tanja. Fyra trängdes i sängen, medans jag hade soffan helt för mig själv. Ingen ville röra på sig när vi vaknade, men sen tog hungern över och vi fixade frukost (pizzaaa!). Nu ska jag bara vara galet slö hela dagen, förutom att fixa naglarna. Fick en del pikar om dom igår haha

Tack för en trevlig kväll igår!


En av dom få bilder som togs, toabild. Det går inte vrida bilden, men det får ni leva med! puss.


Streetstar

Vill bara tipsa alla som är intresserade av dans, eller bara tycker det är kul att titta på. SVT play sänder live från Streetstar i stockholm. Sändningen startar 15.00 och håller på ändå fram till 22.00! Idag är finaldagen. Det förväntas riktigt bra street och ni vet vart ni hittar mig i eftermiddag.

Missa inte!


be fabulous



Två av mina senaste köp, men kass bild. Nu blir det gym, härligt!

Jag har blivit med iphone

Var och hämtade min Iphone 4s idag. Gick hem och försökte fixa. Fungerade inte. Jag fick ryck! Jag ville bara slänga den i väggen, stampa på den och skrika. Åker tillbaka till telia, frågar hur sjutton man gör. Och DÅ säger dom att "jaha, men du måste ha ett visa-kort för att kunna "köpa" appar.." Det kunde dom inte säga från början? Dom tyckte inte att det var en viktig faktor?!

Försökte precis beställa ett visa-kort, och självklart gick det inte.
Tur att telefonen är fin iallfall..

skaffar mer träningsvärk

Blev ingen dans idag, shoppade lite istället. Nu har jag precis kommit hem från gymmet (eller för en och en halv timma sen..). Det var väldigt lite folk där idag och jag misstänker att det beror på hockeyn. Det var skönt i vilket fall. Hoppas att jag får lite träningsvärk imorgon! Och jag tror jag har sträckt rumpan? Eller så är jag bara jätte spänd.. Någon som har lust att massera? haha


godmorgon!

Sitter här och vill gärna gå och lägga mig igen. Nu får det vara slut på att inte kunna somna på kvällen! Jag blir så trött. Bokstavligt talat. Om en stund ska jag ner till stan och träffa en studievägledare, ska göra något sorts test för att se vilka yrken som passar mig. Får se hur det går. Sen blir det stan en sväng, och vidare till dansstudion.

Och idag säger jag grattis till min söta farmor som fyller 66 år <3

PLUS att jag har snart köpt en ny grej, ni får se på torsdag! Jag tycker det är SÅ roligt!


bildtjuv

Snodde en bild från Hiphop jamet av T ! Alla var så duktiga!


Hiphop jam

Kvällen bjöd på DaFlows årliga hiphop jam! Kände mig lite för uppklädd...


där elden falnar men fortfarande glöder

Dagens planer blev inställda, så jag kör lite mer nostalgi med musik från Winnebäck!


Winnerbäck-konsert en vinter för länge sen!


a trip down memory lane










tvättstugan

Sitter i soffan och kollar på film. Vaknade av telefonen imorse så jag är jättetrött! Ska sitta här i 30 minuter till, sen är det tvättstugan som gäller. Får se om jag kan få ner tvättkorgen. Fortfarande jättemycket träningsvärk, kan knappt gå. Det går nog bra ändå.

Sen får vi se vad kvällen bjuder på!

breaking dawn

Okej. Det blev visst bio lite spontant. Gissa vilken?!? yes, twilight! Jag är tydligen blind? Filmen gick visst i Norrköping, så jag och Sandra åkte dit på stört! Om filmen var bra? Sjuuuuukt bra! Alla som inte har läst böckerna eller sett filmerna har verkligen missat något. Jag är helt salig. Jag älskart! Väntar med spänning på sista delen!

den visas inte längre

NEEEEEEEEJJJJ!!!! Hur är det möjliiiiigt?! Den här dagen gick precis under. Jag vill gråta! Jag hade sett fram emot att se senaste Twilight på bio. Alltså verkligen längtat! Nu har jag någon att gå med, och då har den slutat visas!?! neeeeeeej! Borde jag ringa och kräva en privat extra visning bara för mig?!

Nu vill jag inte vara med längre. FAN!


Danslördag

Jag kan seriöst inte röra mig! Dansade ca 4 timmar igår, i en bastu! Danssalen hade fel på ventilationen. Det blev modern, comercial jazz och dancehall. Det var så grymt kul, skulle kunna dansa varje dag! Jag älskar det! Jag var riktigt mör i benen efter alla klasser. Men snacka om att jag tappat all teknik...

Kika in på Tanjas blogg och kolla när vi kör lite Dancehall! Ha överseende med att vi är trötta och slitna.



Vi skulle gått ut igårkväll, men vi var så galet trötta. Vi körde en myskväll istället. Jag, Tanja, Aida och Liv mös ner oss i soffan med lite gott och kollade på 7pounds. Otroligt vacker, men sorglig film. Vi tjöt som grisar, surprise surprise!

ändrade planer

Dagens planer blev ändrade. Skulle ha åkt till Anna och mysa men så blev det inte! Hade ingen bil hemma så jag stannade hemma och kollade på film med mamma istället. Nu är jag jätte rastlös och vill egentligen åka till gymmet, men har ont i huvet. Kan det vara för mycket dator som ligger bakom?

Min storasyster kom för en stund sen med, då blev jag rätt glad! :)

Det kliar i fingrarna



Ganska fina skor. Dom blå och silverdiamanterna är favoriter!
Alla från annaamanda.se!

började dagen på topp?

Dagen började med att gå upp tidigt. Skulle möta Tanja på gymmet. Bussen åkte ifrån mig, byxorna gick sönder, bussen dör när jag änltligen är på väg, en vän säger att hon trots allt inte alls kan ses idag (som vanligt).

Min morgon sög, med andra ord.

Det gick bra på gymmet, åkte hem och käkade. Vidare till ikano och köpa nya byxor. Och jag fick ta en större storlek än vanligt, men jag kan omöjligt ha bilvit större?! Suck!


världen sämsta poppare

Jag har insett att jag är förmodligen den sämta popcorn-popparen någonsin.

Påse 1: Inte ens halva påsen blev poppad.

Påse 2: Hälften blev brända.


genomfrusen

Vaknade lite plötsligt imorse, så jag har känt mig lite virrig idag. Satt i soffan och degade tillsammans med mamma ett bra tag. Sen bar det av hem till berg och stallet. Red en sväng på Amiral som inte ville vara med idag. Jag gav upp efter ett tag. Var helt genomfrusen när jag kom hem! Brr. Fryser fortfarande.

Nu blir det tv och popcorn! :)


Plötsligt händer det

Idag har jag ätit min första fiskmåltid på cirkus 7 år! Helt fantastiskt tycker mamma. Sådär skulle jag säga. Smakade inte 100% gott, inte ens 20% om jag ska vara ärlig. Tur att det var både tomat, salami och mozzarella i. Om jag bli smartare eller inte, återstår att se!

Gympasset idag var riktigt jobbigt. Tränade tillsammans med Richard, Jennifer och Tanja. Triceps, bröst och axlar, och jag kommer inte kunnde röra mig imorgon!! Känner redan nu hur tunga mina armar är.

godmorgon

Sitter här och försöker hålla kvar morgonen in i det sista. Har fullt upp idag, men jag är såå trött och har ont i magen. Jag vill bara gå och sova igen. Men jag måste fixa mig, handla, gå till biblan, kunskapstorget och sen träna ikväll.

jag saknar morgnarna i thailand..


Idrottsgalan

Vilka prestationer! Jag älskar den här galan. Se alla fantastiska mål, målgångar och framgångar på samma kväll. Jag blir helt.. glad! Måste bara bara säga : Therese Ahlshammar! Hon har ju hållt på hur länge som helst, och levererar fortfarande! Hellner är ju också bara att hylla. Ett riktigt in-your-face på norrmännen. Älskart!

Markoolio gör em-låten, otroligt dålig enligt mig! ^^

Nu återstår bara att se vem som får jerringpriset! Alla förtjänar det.


vuxenliv?

Tvätten är nästan klar, jobb är sökta och snart dags att börja med maten! Min favorit, kyckling och ris med sås. Det bara vattnas i munnen när jag tänker på det haha.
Senare är det bara bege sig till gymmet och träna. Känner mig seg, men hoppas jag kommer igång sen. '

Måste sova tidigare ikväll, kan inte sova bort hela dagarna!


sleepless in linköping

Så, nu i sömnlöshetens tider kan jag ju passa på att dra ett inlägg här. Varför jag inte kan sova har jag ingen aning om. Det har varit så ett par dagar nu. Får se om det släpper snart. Kvällen har varit sjukligt lugn. I min smak tråkig. Strökollade på matprogram, en film och gjorde en matlista för veckan. Nothing speciale om man säger så.

Nu säger Sigge att vi ska sova, bäst att lyda!


När man inte blir mätt

När man åt mat för en halvtimma sen, men är hungrig igen. Vad gör man då?

Lagar mer mat?
Skiter i att man är hungrig?
Tänker att man ändå ska minska matsäcken?
Äter lite godis och hoppas att man blir mätt?

Sötsuget är ett faktum. 


dans-maraton

Lördagen bjöd på dans-film-maraton, med massor kakor, popcorn och cola. GOTT! Mot slutet av kvällen dansade vi lite (behöver jag vid det här laget säga vilka "vi" är?), ska nog försöka fortsätta med det nu dom närmsta dagarna. Kom hem sent som vanligt!

Idag hoppas jag verkligen på lite träning! Jag behöver det efter igår... men förkylningen börjar kommer tillbaka, fy.

Falukorv is soo last year

Nu mina vänner, är det smalukorv som gäller.


Det är så roligt!

Jag har inte haft tid med bloggen, sorry!

Idag åkte vi spontant till Sandra och hälsade samt red på Amiral. Jag som bara suttit på hästryggen ett par gånger innan, gjorde bra ifrån mig. *klappar mig själv på axeln* OCH DET ÄR SÅ KUL! Underbart kul! Jag var väldigt allergisk. Mer än jag väntat mig. But i didn't give a shit (förens jag nös galet och kliade i ögonen och snorade) Men jag var glad, mina vänner var glada, alla var glada! (och frusna)

Syns ej på bild, men Amiral var stencool med blingbling på tränset (stavning?)!


saker vi gjort idag och ska göra imorgon

Jag har träningsvärk i ena armen utan att ha tränat den. Kan det ha med sprutan jag tog att göra?

I vilket fall har jag träffat mina fina vänner på stan idag. Det blev lunch och lite ärenden på stan. Väldigt mysigt! Och sen åkte 3 av 4 och tränade. Nu är jag aptrött och ska snart duscha. Tidigt i säng ikväll för imorgon ska jag... *trumvirrvel* jobba!


älskling, det blir bättre

Idag är en sån dag som jag bara vill krama alla, framför allt mina vänner, och säga att det kommer bli okej! Vi alla har saker vi oroar oss för och tycker är jobbigt, och mår dåligt av. Men det kommer bli okej! Det kanske kommer ta tid, men jag lovar att det kommer bra <3

Jag ska på dejt med mina vänner idag, och då ska dom få varsin lång kram.


Lucia eller ET?

Vissa saker måste man bara dela med sig av. Detta är en sån sak.
Världens kanske fulaste lucia. Den gjordes när jag var 6 år liten.


vanlig tråkig tisdag

Detta har inte varit den mest intressanta dagen direkt. Var och fikade med Sandra en sväng. Studiefrämjandet för någon onödig grupp-grej. Försäkringskassan med mina förvirrade papper, nu är det ordning igen! Sen höll jag Anna sällskap på stan en liten stund. Mat & fika (glass i all ära, svingott, men det är fan inte värt det längre!) för att min mor fyller år idag. Grattis!


i did good

Jag tog min sista Twinrix-spruta idag. FY vad du är duktig, ska ni säga då! Sandra och Anna fick hålla i mig (som var helt panikig) och det gick väl bättre den här gången än förra.

Jag försöker komma på fördelar med att vara rädd för sprutor, och det enda jag kommer på är att jag iallafall aldrig kommer missbruka heroin...?

morgontrött

Förr tyckte jag att sova var det värsta som fanns. Gick upp relativt tidigt varje dag för att inte slösa bort min tid. Nu är det helt tvärtom. Jag älskar att sova, alternativt morgontrött helt plötsligt. Ställde klockan på halv tio, för att inte sova fööör länge. Men kom jag upp då? Nej. Skulle bara ligga och sträcka på mig lite, råkade blunda och vaknade nu för en halvtimma sen. 
Skärpning! 

NU: fixa musik till telefonen och sen bär det av till gymmet! Jag ska ligga i hårdträning denna månad, minst en aktivitet varje dag.


you play, you pay.

Ligger i sängen och mår som jag förtjänar efter kvällen. Mamma tjatar att jag ska städa ut julen i mitt rum. Jag orkar inte. Gör det senare.

Idag är det seriöst sängläge som gäller. Kanske en film eller två, och självklart chips & cola.

dom raka cykelspåren på vägen hem en lördagsnatt..
Lika vingliga som mig
 

dagen i jättestora drag

Idag är det fullt upp! Min mamma fyller år på tisdag, så idag är det kalas. Och innan det ska man ju göra en miljon saker, som typ tvätta och städa. Men det gör ingenting. Jag trivs som bäst när jag har mycket att göra. Och ikväll blir det fest!


Sigge hjälper till med tvätten....

if you feel the fading of the light

Idag är jag inte på topp. Just nu är det för mycket jag oroar mig över, för mycket som jag saknar och för mycket jag tänker på. Allt känns nästan lite.. plågsamt? Vem ska jag säga allt till för att inte explodera?

Nu ger jag upp den här dagen, tar en slurp cola och drar täcket över huvudet. Ciao.


en bradålig dag

Måste börja med att fråga : Kollade verkligen ALLA på hockeyn inatt?! Jag antar på alla fb-statusar att jag missade guldet. Stämmer? Nåja, grattis sverige.

Igår var jag på årets första gympass. Nu har jag träningsvärk och det är väl tur det. Sen var det bara raka vägen hem och duscha, för att möta Tanja på stan. Vi har smidit planer och nu är det dags att göra det till verklighet! (fick det inte som vi ville, så vi försöker idag igen). Efter det mötte vi Sandra. Vi skulle ta spruta och jag hade förberett mig mentalt på det hela dagen (är så galet rädd för sprutor) och så var det stängt!! SÅ. ONÖDIGT.

Kom hem sent efter att ha suttit halva natten hos Tanja. Alltid lika trevligt. Synd att vi är så tjocka och måste ha chips hela tiden haha!


nytt i garderoben



Imorgon har jag bestämt att jag ska träna. Slem i halsen eller inte.

what to do?!

NEEEEEEJ!!!

Mor min är sjuk. Vart ska jag fly?! vart är min flyktplan när jag behöver den? Får. Inte. Bli. Sjuk. Ska jag tugga på ett vitpepparkorn? That's my only choise?! får bli en vitamintablett.

/nojjig tjej

kattmynta-hår

Vaknade för en stund sen av en busig katt. Men det gjorde ingenting för han sov så snällt bredvid (typ på) mig hela natten. Gosar in nosen i halsen och håret. Man kan dock tro att jag har tvättat håret i kattmynta! Mitt huvud har aldrig varit mer intressant.

Snart tänkte jag vara galet ambitiös och baka scones till frukost. Vill hitta på något idag, men vi får se vad som händer.


utgången som inte blev någon utgång


Synd att halsbandet inte är mitt *heartbroken*

Planen var måndagsklubben, men vi kom aldrig så långt! Vi stannade hos Tanja hela kvällen istället. Kvällen till ära blev jag galet nöjd med sminket! :)

Idag har jag varit på Studiefrämjandet på möte, och sen stan med Tanja hela dagen. Jag som lovade mig själv att inte äta ute den här månaden, åt ändå på subway. ATTANS!


sliten

Är lite sliten, så jag kör på soff-häng idag. Frukost vid 12 är inget jag vanligtvis håller på med, men vad ska man göra när man inte orkar röra rumpan från soffan?


ful-bild från nyår


nu är det stopp!

Ville bara tala om att idag åt jag pizza. Igen. Nu är det skräpmat-stopp i en månad. Inte massor med chips och inte massor med godis. Massor med träning däremot, det ska det bli.

Och nu, 23:53, bestämmer sig kissen att bli busig? varfööör?!

2012

GOTT NYTT ÅR! :)
Firade in det nya året med fina människor ute på landet, det kunde inte ha blivit bättre tror jag!





Nu : ostbågar och Ivanhoe som vanligt på nyårsdagen!


RSS 2.0