Dom tre senaste dagarna

Onsdag - utgång. Torsdag - strand och grilla i djaupty. Fredag - Fårö och middag med min kära kusin.


På Gotland

Ja, jag befinner mig alltså på Gotland! Ligger i soffan helt död just nu. Har precis duschat efter en dag på Tofta strand. Hur bra väder som helst! Snart ska vi fixa till oss lite och gå ut och strosa runt en sväng!


En lugn söndag..?

Ligger i sängen och jag antar att jag mår som jag förtjänar! Fest igår hos Anna med alla tjejerna. Vi drog vidare ner till ågatan och sliver! Dansade och hade kul! Kom hem runt halv fyra. Så idag har jag försökt ta det lugnt. Var tvungen att tvätta och städa. Och packa. Och hämta mina saker hos Anna. Och äta middag hos min syster. Tacos för tredje gången den här veckan. Nu är jag på tacos-strejk! Men jag hann sola, och hänga med sandra, och äta pizza. Rätt nöjd ändå! Nu är jag helt slut och lovar mig själv att aldrig mer dricka hehehe. Resten av kvällen består av OTH och sängen! Pussss


grillgalning

Igår var jag i berg nästan hela dagen. Grillade med Sandra och Anna, mycket myigt. Jag var grillmästare som vanligt och blev fångad på bild! Kniven i högsta hugg, Craaazy....


Dagens


Glasses bossbar

Idag blev det bossespremiär med Anna, jag brukar alltid säga fel när jag pratar fort, så det blir glasses bossbar istället! Sen tog jag min första löptur på nästan två månader. Och så himla härligt att springa då?!! Foten sitter kvar och jag är nöjd. Längtat efter den här dagen kan jag lova. Både på grund av glass och löpning ;) Bilden på glassarna är kass haha men det lever vi med va?!


En fin kväll


På kattjakt

Var och kikade på kattungar förut idag, två kullar. Totalt runt 12 ungar. Svårt att hålla koll när dom skuttade runt och busade. Det var väldigt svårt att välja en enda som ska få följa med oss hem. Tyvärr blev det inte någon av mina favoriter som ni ser på bilderna. Jag fick ingen talan den här gången heller, suck :) bild på den vi valde kommer när den kommit hem!


Min helg

Fredag: mys med min syster. Jobba min första natt. Superjobbigt, speciellt när solen redan var uppe när jag vandrade hemåt och tidningen hade hunnit före mig hem! Lördag: kalas för mig och morfar (vi fyller samma dag! Kul va?!) sen utgång på kvällen. Vinglade hem runt två, men det tog en halvtimma hem haha. Söndag: jobba på dagen. Pw på kvällen och kvällsmys hos Anna! Idag: ikano med mamma, köpte en klänning som jag ska klura på om man kan sy om till kjol. Kollade och hittade en ipod-docka!! Ska köpa den i veckan. Woho! :) Nu är jag lite sliten så jag ska ta en tantvila!


Känslan just nu

Once again the smart girl is really stupid.

Birthday girl

Idag fyller jag 21 hela år! Det har jag firat med mina fantastiska vänner på Smultronstället, och ätit god glass. Jag fick en oväntad men sååå uppskattad present - en cupcake maker. ROSA!!! Nu på kvällen har jag haft besök av vänner. Mat och glass (igen) blev det, och mycket skratt!


Nytt i skohyllan

Idag har jag bara jobbat och handlat, mat och nya skor. Resten som är nytt får ni se imorgon eller fredag. Snart är det tillbaka till jobbet som gäller, hoppas det är lugnt ikväll!


Regndag

Var nere på stan med Tanja förut. Köpte lite nytt och jag är supernöjd! När vi skulle hem öste regnet ner, så vi stannade in i det längsta under taken. Sen blev vi helt enkelt tvungna att gå. Hela torget var som en sjö och när jag väl var hemma kunde jag vrida ur alla kläder.


Nu firar vi

Appen funkar igen! Det firar vi med inte en eller två, utan TRE bilder :)


Min helg

Min helg har sett ut som sådan :

Fredag: Jobbade hela dagen! Efter jobbet mötte jag upp mina tjejer och satte oss på NH och snackade skit. Sen hängde vi i timmar utanför Hakepi?? Det var så trevligt så.

Lördag: Jobb igen, något trött! Efter jobbet slöade jag, skjutsade mamma & co till fest. Sen blev det lite bowling, kom bara 5a. Men jag fick 4 strike *nöjd*. Sandra och jag lämnade resten och käkade pizza hos mig. Senare på kvällen åkte jag ner till alla andra (fulla som bara den allihop) på Ågatan. Spiknykter. Och mitt i natten hämtade jag mamma & co igen.

Söndag: Upp tidigt för kalas/sommarfest i Kärra. Regnade heeela tiden nästan. Jag var i vinnande lagen både i femkamp och frågesport. Måste ju bero på mig då va?? ;) Kom hem, gick en promenad på över en timma, rensade nästan huvudet.

Så nu med 6 timmar sömn på två nätter, är jag slut som människa och säger GODNATT!

Ingen sommar utan ernst!

Någon ful fisk har lurat mig! Någon sa till mig att Sommar med Ernst hållt på i fleeeera veckor. Blev så himla ledsen att jag missat! Detta är ingenting som man skojar om med mig, det är heligt liksom. Det är ingen sommar utan Ernst på tv. Nu finns bara ett enda avsnitt på tv4Play. Dessutom gick avsnittet idag, NÖJD! Så nu sitter jag och kollar på när Ernst går barfota, myser och fixar saker "med enkla medel".


På svensk mark

Idag har jag bara jobbat jobbat jobbat. Nästan exakt 21.50 ser jag två bekanta ansikten i kön! Kusin Alexander och hans Amel! :') Jag fick hålla tillbaka ett litet lyckatjut där ett tag. Tror ni jag blev glad?! Det gjorde hela min jobbdag/kväll. Dom har bott i London länge, men är nu tillbaka på svensk mark igen. Jag slutade mitt pass, och spenderade ytterligare en timme (eller mer??), en himlans trevlig timme, på BK tillsammans med dom.
Stora hjärtan till båda två <3

rädd för det lilla krypet

Senaste dagarna har bestått av fika, fika, lång cykeltur och långa promenader för att rensa huvudet. Vissa säger att det är bäst att rensa huvudet i duschen, men jag mår aldrig så bra som när jag rör på mig!

När jag skulle sova, efter en sömnlös natt och en lång dag, såg jag en feeeeet spindel i mitt rum! Försökte döda den, gick inte. Tjöt som en gris, så jag nästan fick kväljningar.. Har inte sovit många timmar inatt, även att mamma dödade den andra gången jag hämtade henne mitt i natten. Jag hann få solen i mitt ansikte innan jag somnade..

Nu är jag slut som människa efter två sömnlösa nätter och en sjukt lång arbetsdag. Den blir lika lång imorgon, så jag säger godnatt!

RSS 2.0