Mardröm

Vaknade inatt av den värsta mardrömmen nånsin! Den innehöll svarta och röda myror, flugor, likmaskar och ett öde hus vi skulle bo i. Ni kan ju tänka er.. Sen när jag vaknade såg jag henne. Den vita tanten. Min syster har sett henne också där hon står och stirrar på en! Jag har aldrig i hela mitt liv tänt lampan så fort, och sen sov jag med den tänd hela natten. Fy fy fy. Har haft bättre nätter..


Källarfynd?

Rensade lite kartonger från källaren ikväll, i brist på annat! Hittade bland annat dom här två gamla godingarna! Löshår på klämma och egensydda mjukisar. Kanske ska använda? Gult är inne har jag hört!


30 mars

Fick gå upp innan gryningen idag också. Åkte ner till stan redan till halv åtta. Det var VIP frukostshopping på H&M, vi fick lite frukost och sen gick vi runt där i flera timmar. Hittade en jeansjacka för 150kr (!!!), men gick därifrån med bara ett tråkigt svart baslinne och strumpor. Sånt som alltid behövs.

Efter gick vi och letade efter billig frukost och hamnade till slut på Ljunkans café (fd butiken). Billigt och mysigt! En räkmacka, festis och lite efterrätt blev det. Sen gick vi tillbaka till stan och gick runt där i ett par timmar till. Sen gav fötterna upp och vi satte oss på en bänk i solen och åt jordgubbar.

Lite bilder från dagen, som är snodda från T.






Reopening

Gårdagens reopening på Gina! Jätte fräscht har det blivit. Och fina kläder har dom fått in. Fick en goodiebag, och köpte en blus. Riktigt nöjd!


take everything and ruuuun

Nu är jag hemma, har ätit mat, duschat och fått en överraskning på pengakontot! Nu ska jag snart fixa till mig lite, så jag inte ser ut som ett troll. Sandra hämtar mig om 45 min, så ska vi möta Tanja nere på stan. Vad sjutton jag ska ha på mig återstår att se. Behöver - tvätta - nu. I vilket fall ska vi försöka haffa varsin goodiebag på GinaTricot senare, då blir jag lite glad! Hoppas dom har lite rabatter och så eftersom det är nyinvigning. Gärna gratis-erbjudanden. Eller varför inte ta-vad-du-kan-och-spring-erbjudanden? Skulle sitta fint.

/tjejen som vill äta kakan men ändå ha kvar den.

Uppe tidigare än tuppen

Klockan ringde kvart över fem imorse, snaaaaark... Har suttit på tåget sen halv sju. Och jag har sett solen gå upp. Det är på tok för tidigt! Men så kostade biljetten mindre än halva priset också. Det enda som ligger på plus-sidan just nu. Lämnade kvar bebis för säkerhets skull, men det ligger på minus-sidan just nu ;)

Säger hej till Linköping vid tolv!


Bullar och mys

Sitter och gosar med bebis just nu, medans min kusin och faster bakar bullar.


Nostalgisk i färnäs

Idag har vi varit hos farfar hela dagen (i vackra färnäs). Jag blir alltid lite nostalgisk när jag kommer dit. Har bott i det där huset varje sommar sen jag var väldigt liten, många minnen och känslor finns där. Jag kommer ihåg precis hur det luktade när man gick upp på morgonen och gick ner till köket. Jag kommer ihåg finrummet och hallonbuskarna vid jordkällaren, altanen och att både farmor och farfar satt och broderade. Mysigt!

Vi tog en promenad dit, jag tog lite kort och pappa fixade med en bil. Vi fick såklart älg till middag, en av höjdpunkterna när jag är här. Fruktansvärt gott!


Bebistjuv

Idag har jag haft det så mysigt! Fika hos farmor med Jennifer och fina ängla <3 jag smälter, så söt bebis! Jag funderar på att sno med henne hem.


Framme

Äntligen framme, skapligt segt att sitta i en bil hela dagen, och det verkar som att jag bytte 17grader och vår till 11grader och snöhögar.. Gillar inte!


Småfolk

Sitter i bilen på väg upp till Mora. Åkte precis ut ur svennevad, en by med jätte små hus. Det är som att det bara bor pygméer där! Blir snart ett stopp på vår vanliga mack.

Datorn fick stanna hemma, så det blir nog bara mobilinlägg. Men då blir det bilder iallafall! (ibland)


Bild-minibomb

Bilder från dagen! Armband fick agera toffs, premiärgrillning och godis med mina fina vänner, cykla hem i solnedgången men allt det fina fastnade inte på bild.

Fin, mysig, vårig dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2858842/images/2012/pic_195351945.jpg" class="image">


Kompis-sjuk

Kvällen igår blev lite halvspontan. Promenaden med Aida blev inte av, hon fick jobb. Men jag gick en sväng själv, sen hämtade Sandra och Anna upp mig för myskväll! Perfekt för mig som är lite kompis-sjuk nu för tiden :)
Kom hem sent och nu är jag jättetrött. Bestämde mig för att inte ställa klockan, men vaknade tidigt ändå. Under kvällen bestämde jag mig också för åka till pappa imorgon. Ska träffa mitt kusinbarn för första gången, som jag längtar!

Just nu har jag precis ätit frukost. Ska till gymmet om en stund, sen blir det mys med fina vänner. Det vankas premiärgrillning! Det är jättefint väder, jag är jätteglad idag och jag ska köpa en godispåse idag, det har jag bestämt.


praktikant

Har sprungit fram och tillbaka på stan hela dagen känns det som! Mötet jag var på gällde jobb. Men det blev inget jobb, eftersom dom vill att man ska ha praktik ett tag först. Jag kan snart kalla mig praktikant på Burger King. You do what you gotta do, right?! Går det bra så får jag anställning. Så jag har sprungit fram och tillbaka mellan BK och AF. Papper hit och dit.

Sen träffade jag min kära kusin Sofi, det var flera år sen. Kände inte igen henne knappt! Lika söt som hon alltid varit! Hennes bror Jens, också kusin, sprang förbi. Han var inte så intresserad av att prata, men jag snodde en kram iallfall!

Nu: snart mat. Sen kommer Aida och går en promenad med mig!

Jag njuter!

Sitter just nu och njuter av solen på min balkong! Så himla härligt! Tror det är runt 20 grader där jag sitter. Måste snart ta fram utemöblerna! Ska sitta här i nån halvtimma till, sen bär det av mot stan för det där mötet jag skulle på igår.. Wish me luck!

Nyfiken katt på vifft utanför dörren för första gången!


Vårdag

Idag har jag gått en promenad, suttit i trädgårdsföreningen med Aida och Tanja. Vi myste där i solen med musik och chips. Sen åkte jag till gymmet en sväng. Mötet jag skulle ha blev inte av, men vi hoppas på imorgon.

Nu sitter jag i soffan med hela familjen och kollar på "halv åtta hos mig". Blir tv hela kvällen!


ser stjärnor

Vaknade jätte tidigt idag, hemskt.. Kunde väl fått sova till åtta iallafall? Har känt mig yr sen dess och ser stjärnor hela tiden, så jag struntar i löpturen idag. Tar en promenad innan lunch istället. Efter lunchen ska jag på ett möte, och hoppas på det bästa! Ni håller väl tummarna för mig?! Ni får nog veta senare vad jag pratar om.

Funderar på att göra lite vårigt på bloggen när jag får tid. Vad säger ni om rosa och blommigt?


Ett lejon

Klockan är halv 11 och jag har varit vaken i 3 timmar lite drygt. Tvättstugan tidigt denna vecka också. Skönt att ha det gjort. Solen skiner, mitt humör är på topp och snart får jag besök. Nyss blev jag attackerad av ett lejon (Sigge verkar tro att han är ett), klöste upp hela handen och bitmärken på armen. Skönt.


göra om?

Sitter och kollar runt på IKEAs hemsida och gud, vad det kliar i fingrarna! Det finns så mycket jag vill ha. Nytt, ljust, fräscht och blommigt! Vårigt! Jag längtar tills vi flyttar så jag får ett helt nytt rum att leka med. Nu har jag för mycket saker i mitt rum, men kanske ska göra om lite ändå om det går?

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Sitter vid köksbordet och lyssnar på musik, dricker varm oboy och myser med Sigge. Känner mig trött och hängig. Och kompis-sjuk. Det kanske är för att jag inte gjort något på hela dagen. Bara lyssnat på fasligt mycket musik. Det är lite grått ute, men det är 10 grader. Borde gå ut en sväng kanske?

Det står pannkaka på menyn idag, så jag kanske ska göra lite smet istället. Och hoppas på att vi ska handla idag så jag kommer ut en sväng. Då ska jag köpa tulpaner!

renovering

Dom renoverar hos grannen. Det började kl. 07.00 imorse. TACK för den skönhetssömnen. Klockan åtta var det tyst igen, men nu kl. 10.00 började det på riktigt. Dom bilar, alltså tar bort kakel men en maskin. Tänk er att ni borrar i betong och sen tar ni det oljudet x5. Vilket jääääävla oljud. Jag blir galen, katten är livrädd, VI STÅR INTE UT!

Vart kan jag fly?!

Storm

Den här dagen har inte varit min bästa, om man säger så. När jag vaknade fanns det ingen frukost, glömde plånboken hemma = ingen frukost, inget gymkort. En sur tant checkade in mig ändå.. Och vägen hem. Herregud. Fick trampa halvt ihjäl mig med halsduken i hela ansiktet och grus i ögonen! Det blev soffläge direkt när jag kom hem.

Dagen blev bättre när jag fick umgås lite med fina vänner, och kolla på Dirty dancing med min lillasyster.


Min dag

Satc och ballerina cookies i sängen, där har ni min dag.


heartbreak and breakups

Brusta hjärtan och avsked är det jobbigaste här i livet.
Borde man inte få beröm för att ha härdat ut?
Hur bibehåller man känslan av att vara värdefull,
när man inte kan bevisa det?
När det enda man har efter ännu ett misslyckat förhållande
är öppna sår och dåligt självförtroende,
så undrar man; what´s it all worth?

-
Carrie Bradshaw


Myskväll

Det var jättemysigt hos Anna igår! Såg på film och massa klipp, drack cola och åt chips. Både jag och Sandra fick varsin jättefin fläta också. Myspys!


Vi gillar bröd?

Har tränat idag, sprang 7km! Och lite rygg, hoppas på träningsvärk. När jag kom hem började med maten, och när mamma kom hem och packade upp matkassarna, så blev det världens hög med bröd.. Och allt kommer vara slut imorgon! Det vankas utflyttningsfest i Karlssonska palatset.

Då passar jag på att ta med Sandra och åka till Anna och mysa!


älskar





Misslyckade hoppbilder, men jag älskar dom! Jag älskar himlen, jag älskar att det är vår, jag älskar Sandra och OSS! Så himla fint! <3

frukostbestyr

Godmorgon! Vaknade runt 8, men slumrade lite till 9 ungefär. Jag ställde mig och bakade scones till frukost, dukade fram allt på bordet, sitter nu och äter + kollar lite bloggar. Ibland undrar jag om det börjar gå lite överstyr. Att jag börjar bli lite väl hemmafruig. Vad hände med en vanlig rostmacka som breds på diskbänken och äts framför tvn?! Men det är förbannat gott med scones ska ni veta!

Och jag är som vanligt på jättebra humör idag, även att vädret sviker mig!

I did it!

Perfekta popcorn. Har aldrig hänt förut. Gissa om jag är nöjd?!


Torsdag

Hittills idag har jag varit på gymmet, träffat Sandra och Anna på stan, ätit fisk (blä) och tjatat om allt och inget. Nu sitter vi bänkade i soffan och kollar på
"once upon a time". Funderar på en skål popcorn, och kanske lite saft..


Tidig morgon

Vaknade tidigt idag igen! Vad händer? Har ätit frukost och kollar på biggest loser, ska snart bege mig mot gymmet. Det var ett tag sen jag var där, så jag längtar lite. Det är så skönt att träna där på förmiddagen när det inte är så mycket folk!


Glasögonorm

Kom hem för en stund sen från middag hos E&S. Väldigt trevligt och mycket god mat. Flygande jakob. Banan, bacon och kyckling i någon slags chilisås. Nu tänker ni nog att det inte låter så gott, och precis vad jag tänkte också. Men så himla gott!!

Förresten, jag har gett mig fan på att börja läsa, så nu åker brillorna på och jag börjar med boken "levande bränd". Men vi får se hur det går; har en katt som vill ha all uppmärksamhet som vanligt!


Tidig morgon

Vaknade tidigt, tvättid redan vid åtta idag. Suck! Tur att det är bra väder, ska sätta mig ute en stund och bara njuta. Lite senare ska jag träffa Sandra en stund. Vi ska ge mitt cv till lite olika ställen, sen är det bara hoppas!


Lyxmat

I våran familj äter vi kött, jämt. Så för oss är det inte riktigt "speciellt", så idag äter vi lite lyxmat! Fläskpannkaka!


larmet eller inte?

Vaknade vid nio idag, och jag måste varit trött, för jag kommer inte ihåg om jag ställde larm igår, och om jag vaknade av det eller av mig själv? Jag gick upp iallafall.. Nu har jag suttit hela morgonen och fixat lite. Skrivit personligt brev till praktikplats, finlir på mitt CV, lagt in bilder, svarat på mail, fixat med pengar.
Funderar på att ta en löptur i solen snart.


Mys i solen

Våren har kommit! Sitter hos Sandra i berg och njuter av solen, cola och lyssnar på Ted Gärdestad. Åh vååår!


Just nu

Sitter nermyst i tanjas soffa och kollar på film. Och vi har en stor skål med frukt!


Igår

Hade en riktigt rolig kväll igår! Idag undrar vi varför vi städade igår, när det är såå mycket att städa idag!


Fredagsmyset

Hade en mysig fredag igår! Började dagen med en sväng på gymmet (inte så mysigt), sen laga mat med mamma. På kvällen blev det kalas hos min morbror! Efter det mys med en vän..

Nu ligger jag hemma i min säng och kan knappt hålla ögonen öppna. Sov inte så bra inatt. Men jag måste snart tagga till lite! Ikväll kör vi hårt och firar att Tanja blivit gammal!


Muffins

En muffins för att fira Internationella kvinnodagen!


Kallt?

Sitter i soffan och är knappt vaken. Sovit sjukt bra, men är ändå trött! Ska snart fixa mig lite och gå ner till stan en sväng med Tanja. Jag har hört att det är kallt ute idag, så blir väl vinterjackan. Bättre att inte frysa känner jag! Skulle visst komma snö idag också?


Onsdag

Gick en liten promenad med Tanja förut och hittade en rolig affär! Massa roliga saker! Går nog tillbaka nån dag.

Åkte till gymmet en sväng och sprang 5 km. Det gick bra, lite ont i knäna bara. Nu sitter jag hos Tanja igen och kollar på film. The back-up plan. Ska väl hem så småningom, kommer bli kallt på cykeln!


Nöjd

Blev nöjd med håret igår, men det är kort! Jag saknar redan mitt jättelånga hår.. Det har bara gått en dag. Hoppas det växer fort fort fort! Att sätta upp i toffs är inte alls lika fint nu..

Just nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Har aldrig tvättat så mycket som jag gjorde förra veckan, och aldrig så lite som den här veckan! Det kan gärna få bli lite balans haha


Kära solen

Detta går jag runt i idag! Är på väg till frisören för att göra nåt åt fågelboet till hår. Är nervös, hoppas det blir bra! Vädret idag är helt underbart!


femte mars

Idag har jag varit och fikat med Sandra och Malin. Jättemyigt att träffa Malin igen, för vi träffas nästan bara på stora saker som nyår och midsommar. Vi satt och pratade i flera timmar om allt och inget!

Åkte vidare till gymmet, skulle springa men fick så sjukt ont i knäna. Säkert sen förra gången jag sprang! Måste komma ihåg att ta med mina riktiga löpdojjer nästa gång. Hoppas på förbättring. Körde iallafall 20min powerwalk och 10min löpning. Plus mage, armar och lite rumpa.

Nu blir det tv-häng hela kvällen. Skönt!



Och GRATTIS till en av mina bästa vänner, Tanja, som fyller 21 idag! <3

Nytt i garderoben

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2858842/images/2012/pic_192444872.jpg" class="image">


Så ska det låta

Var nere på stan med Tanja förut, köpte ett linne och ett par skor, på rea! Crèmefärgade pumps. Sen satte vi oss på en bänk vid domkyrkan och värmde oss i solen tills den gick ner. Åkte hem och fick gäster nästan direkt. Käkade prinsesstårta, och nu har dom gått hem. Hela familjen (nästan) sitter bänkade framför "så ska det låta" och sjunger med! Haha fin kväll :) - och där blev det en luring-puss! Ojdå, ryback då!


Blöt katt

Sigge hoppade ner i toaletten.. Hur mycket tror ni han tyckte om mig när jag var tvungen att duscha honom? Jag var inte poppis då, men som tur är var jag förlåten när jag kom hem! Nu är han fluffig igen också, mys.


Lördag

Äntligen hemma igen! Kom ner till Jönköping och gick och käkade lunch. En sväng på stan och vidare till Emmas + sambos nya lägenhet. Jättefin! Där skulle jag utan problem kunna bo. Om ett tag hämtar Sandra upp mig och då åker vi till Tanja en sväng. Mys!


On the road

På väg ner till Jönköping för att hälsa på släkting (för att inte komplicera det hela). Pigga och glada!


Åhnej, dom krympte!


allt annat än det jag måste

Vaknade av mig själv vid nio idag. Ganska ovanligt. Gick upp och duschade direkt eftersom jag inte orkade göra det igår (ska ändå byta lakan idag). Käkade frukost och tänkte att nu, NU, ska jag skriva mitt personliga brev och göra om lite i mitt cv. Måste skicka in det till min coach idag. Som vanligt är jag ju ute i sjukt god tid. Och som vanligt gör jag allt utom det jag ska.

Måste, måste, måste..

Vid tolv har jag tvättstugan. Har nog aldrig varit såhär mycket tvätt. Bäst för mig att jag är effektiv idag!


Utan problem

Sitter i sängen och kollar på film nu. Är helt slut! Var på gymmet förut och sprang 5 km, utan problem! Och då tog jag inte ut mig helt. Körde rygg också. Så är ganska trött nu. Kommer ha träningsvärk imorgon om jag har tur!


Dagens mys

Mys med Sandra i berg. Var inne i ljungsbro och köpte godis på Cloetta, och nu sitter vi och kollar på film. Dear John. Fin film, man saknar att vara nykär!


RSS 2.0