noll motivation

På torsdag är det blodomloppet. Jag har inte sprungit på en vecka, och jag är så himla trött hela tiden. Kan det bero på pollenallergi och att jag håller på att sluta med cola? Igår skulle jag skruva ihop en byrå, men jag skakade för mycket så jag inte kunde träffa skruven. Mamma tog över när jag blev förbannad. Huvudvärk jämt och skakningar á la parkinson.

I vilket fall är min motivation nere på noll. Jag måste springa 5an en gång innan loppet. Och idag är den enda dagen jag kan göra det. Tiden jag skulle slå på 25min känns väldigt långt borta! Måste hitta lite jävlar anama nu.


Äntligen

Nu har vi äntligen flyttat! För två dagar sen men ändå.. Det tog lite tid, närmare bestämt från 09-18.30. Sen var jag och alla andra som klubbade sälar! Att jag tackade ja till ett dubbelpass på jobbet dagen efter, ångrade jag rätt snabbt.. Men men, man behöver ju pengar.

Sen sist har jag förövrigt hunnit med årets första dopp (23 maj) och häng i berg, volleyboll och mys i trädgårn samt ESC. Även om jag halvsov och inte orkade fira.. Jag kände glädjen inom mig iallafall haha


Efter flytten

Nu blev det helt plötsligt jäääätte dålig uppdatering. Men jag är i full gång med att packa inför flytten, resten av tiden går åt till mina vänner och solen! Helgen har bjudit på mys hos Sandra, volleyboll i trädgårdsföreningen och picknick på omberg med mina tjejer!

Efter flytten kanske jag kommer bättra mig! Men än så länge har jag inte så mycket tid..


Instagram

Tänkte bara säga att jag är mer aktiv på instagram, än här! Kommer upp ett inlägg då och då, så fortsätt gäääärna titta in! Jag vill ju trots allt skriva en sväng ibland. Men om ni vill se mer bilder (som ju aldrig går att ladda upp här) så hittar ni det på instagram.

Jossali, är namnet där!


Senaste dagarna

Lyssna på podcast,
sola mina vita ben,
kalas med tårta,
hälsa på hästarna
och promenad i berg,

Livet är fint nu, mina vänner!

Skulle ha en hel drös med bilder, men appen vill inte fungera. Tråkigt.


värk från hell

Har precis ätit frukost och ska sätta mig i solen ett tag. Det var lite kyligt ute, men det funkar ändå om jag sitter i lä! Jag har önskat mig sol idag och då ska jag minsann njuta av den också.

Igår jobbade jag hela dagen, och skulle även ha jobbat natt. Men jag fick huvudvärken från hell, så fick stanna hemma. Värken har fortfarande inte släppt vilket är sjukt jobbigt. Jag har tagit värktabletter men det verkar inte hjälpa. Jag är inte en person som tar tabletter för huvudvärk, så när jag väl gör det så har jag ONT. Och då hjälper dom inte ändå. Värdelöst.

Podcasts

Har precis lämnat en ansökan i postlådan, till en ynka utbildning. Skulle söka minst tre, men blev inte så. Jag har många nya funderingar som jag behöver tänka lite mer på.

Nu äter jag korvstråganoff och makaroner, lyssnar på podcast och njuter. Tror att jag börjar få upp ögonen för podcasts, just nu är det Filip och Fredrik. Lyssnat på en, 84 to go! Ska "kolla in" Amanda schulman och Hanna Widell också.

Ikväll blir det mys med Sandra. Ciao!


sleepless

Ni vet när man känner sig hur trött som helst, men bara inte kan sova. Man känner hur grusigt det är i ögonen och dom bara tåras, men man bara ligger och vrider och vänder på sig i sängen. Precis så var det när jag skulle sova igår! Jag lyssnade på radion ett tag och höll på att somna, sen när jag stängde av var jag tillbaka på ruta ett igen. Och ingen sovmorgon fick jag heller.

Tur att jag är ledig idag!


trööööött

ÅÅHHHHH! Jag är så himla trött. Sovit bra, fast ändå dåligt inatt.. Har jobbat i nästan tre timmar, och nu har jag haft en liten "vila" med lunch. Korv med bröd, gött. Klockan 17 är det dags för pass nummer två på jobbet. Det blir fem timmar, sen raka vägen hem till sängen.

Nu ska jag ta en powernap, annars kommer jag nog somna på kassan sen.

Daimglass

Sitter på balkongen och har precis ätit lunch + en daimglass. Skulle köpa en vanlig daimglass, men det fanns inte. Så vad gör man? Man köper ett 6pack med mini istället. Ska det vara daim, så ska det!


Nästan färdig stol


anställd!!!

Jobbade i hela två timmar idag! Mina första två timmar med lön! Skrev på anställningsavtal, som jag glömde i omklädningsrummet.., så nu kan jag kalla mig anställd istället för praktikant. Men jag ber er ändå att hålla er borta från burger king! Speciellt lördagsnätter hehe. Ser inte fram emot min lördag. Och inte onsdag heller för den delen..

Annars ska jag snart dra mig till spåret och springa en sväng. Blev ju inget igår, så måste ta igen det. Efter middagen ska jag måla min stol (igen). I övrigt bara antar jag att kvällen blir seg.

Pollenchock

Blev ingen löptur, får ta det imorgon istället! Åkte till min moster på landet och grillade korv, hälsade på fåren och hästen. Jag fick skaplig allergiattack, blev för mycket med djur, hö och supermycket pollen.

Hade planerat att gå och se Aidas dansföreställning, men hann inte hem till det och var dessutom helt igensvullen i ansiktet.. Usch!


Helgen

Fredag: middag på "grekiskt och gott" med Sandra, Tanja och lawe. Vidare till bion och se "Älska mig igen". Helt okej film, men inte värt att se på bio. Fällde någon tår, men störde mig mest på paret bredvid som förmodligen inte visste vilken film dom sett när dom gick ut! Annars var det en jättemysig kväll <3

Lördag: städa, städa, städa. Sen tog jag bilen och hämtade upp alla tjejerna, åkte till Anna och hade myskväll hela kvällen!

Idag: rensa på vinden (hittar massa kul), måla min stol och snart ska jag till ikano en sväng. Senare en löptur och häng i solen.


i behov av en kram

Jag berhöver en kram. Dagen har varit bra egentligen, förutom att 1. jag var på jobbintervju, och det gick åt skogen. Jag känner det i hela kroppen, lämnade inget avtryck och var nervös. Jag snublade över orden och inget gick som jag ville! Jag vill verkligen ha jobbet ju! Var länge sen jag kände så, och jag kan väl bara hoppas på det bästa nu. 2. Mina händer har spruckit, det gör ont.

Dagens inköp: löptrosor och en superhandkräm!


Grilla i berg

Åkte till berg med Tanja, Anna och Sandra. Satte oss vid Slussen och grillade korv och åt jordgubbar. Mysigt värre och nu har jag nog bränt mig lite!


Solar mina bleka

Sitter i solen och försöker få lite färg på min bleka kropp! Det kan nog ta ett tag. Men jag funderar på om jag kanske ska smörja in mig?

I vilket fall blev det nog inget jobb idag, skönt! Men konstigt.


Sol sol sol

Idag har jag hunnit med en löptur, lunch i solen med Sandra, Tanja och Aida, middag hos kusiner och en hel del mys!

Härliga sol, stanna kvar länge nu!


RSS 2.0