förkyld!

Jag vaknade imorse av att jag var så himla förkyld. Näsan var täppt så jag inte kunde andas och halsen sved, huvudvärken fanns också där. Nu har jag tagit nässpray och ätit lite honung, så det är till hälften borta just nu. Ska kurera mig så mycket jag bara kan. Den här månaden har jag definitivt inte tid att bli sjuk! Har så mycket roligt jag ska göra, och dessutom mycket jobb.

Har precis ätit frukost och knaprar nu på en pepparkaka. Snart (om två timmar) ska jag till jobbet. Blir en lång dag. Och tack vare snön får jag gå till och från jobbet....
Tack snön, TACK!

Snö *ledsen*

Vad säger ni om vädret? Snön bara vräker ner, och jag gillar det inte. Gick till jobbet imorse, gissa om jag var blöt om fötterna! Blask alltså, det finns inget värre. Skulle jag fått bestämma hade det varit sommar året om.

dagens fundering: flytta utomlands..?


Mys på byn

Har varit nere på "byn" i flera timmar idag. Jag har letat efter siffror till mina adventsljus, kollat på smycken och kläder, fikat med mormor och bara myst! Fick inget mer än mat med mig hem dock. Och tur är väl det, för jag har nästan dubbelt med saker att släpa med hem på tåget..

Apropå tåg så åker jag hem imorgon, vid halv sju på morgonen. Skönt att åka hem - FRUKTANSVÄRT att gå upp kl. 05.00!!!

(På bild: Klocktornet. Det är fint. Det ser ut typ sådär överallt här i krokarna = älskar.)


Nya dojjs

Nytt i skohyllan! Mina allra första converse. Det var rea, så jag fick båda för 800kr. Rätt bra va? Men jag har sån fruktansvärd beslutsångest om jag ska behålla? Vita, röda eller båda?! Vi får se, jag har ända till 13 januari att luska ut detta (och samla in röster..)!


jag har fuskat

Jag har ockuperat pappas dator till hans stora förtret, nu får ju han laga maten hehehe.

Idag har vi varit hos farfar och fikat. Jag gjorde det ofattbara. Jag åt en hel lussebulle! Nu har jag dåligt samvete, fuskade en hel vecka. Men så jävla gott det var!!! Jag drack julmust också, det var INTE gott (note to myself: Drick inte det igen). Ska väl kunna hålla mig med tomtegröten iallfall, annars är jag dålig.

 Efter maten nu ska jag till affären med Jennifer, sen förhoppningsvis hinna mysa med ängla lite. Mmmmm myysigt.

Myslördag

Godkväll! Idag har jag spenderat hela dagen med min älskade kusin Jennifer och mitt ännu mer (nästan) älskade kusinbarn ängla! Vi har varit i Falun med T och kollat i lite affärer, ätit lunch och myst. Det första som hände när Jennifer bar ut lilltjejjan från bilen var att hon sträckte sig efter mig. Åh, lyckan!!! Nära tåren där alltså :))) Gud vad jag har saknat dom <3

När vi kom hem från Falun åt vi middag hos min äldre kusin Jonas. En jättemysig dag helt enkelt!


Konst à la Josefine

Här ser ni en tavla som jag, konstnären själv, har målat. Eller rättare sagt toppsat. Jag har alltså duttat med en topps, hela målningen. Visst är det ett riktigt konstverk?! Gillar starkt att jag blandat rött och rosa, det skär sig inte alls tycker jag.

"Kärleksbilder kan även vara fula" av Josefine Lindén år 2006


I'm coming home

Godmorgon! Jag startade morgonen tidigt, redan vid sex. Jag är fruktansvärt trött! Men nu sitter jag här på ett tåg norrut. Kommer ha många timmar att döda, två byten och över sex timmar tåg! Ska äntligen få träffa min pappa igen. Och övrig släkt! Det var över ett halvår sen, så det är verkligen på tiden. Äntligen hem till mitt fina Dalarna.


två döda ben

Att träna benen stenhårt dagen innan man ska springa upp och ner för trappor med tunga tvättkorgar var en sådär idé. Träningsvärken är sjuuuuuk! Kan ej röra mig. Hur mycket jag än älskar träningsvärk, så är det jobbigt nu. Belönar mig med glass senare - följt av prommis med Malin - och minst 50 situps..... Nu närmast ska jag ner för trapporna och hänga sista tvätten, och vidare till Anna för att bara gosa.

Later, my friends.

Hungrig

Sitter på jobbet och det är väldigt lugnt här. Har ätit min minimala middag precis (tomt i kyl/frys och ingen tid för "riktig" mat) och nu är jag fortfarande hungrig eftersooom....

.. jag var på gymmet förut! Blir alltid så jävulskt hungrig då. Magen har liksom ingen botten? I vilket fall, hoppas definitivt på träningsvärk imorgon.


Dagen D

Söndag. Dagen jag längtat efter så sjukt länge. Dagen D. Äntligen fick jag se
Twilight - Breaking dawn part 2! Och vad ska jag säga mer än att den är helt fantastisk?! Jag är helt såld! Jag, Sandra och Malin satt som på nålar hela filmen och var så himla nervösa. Och nu är jag helt lyrisk!


Det regnar män

Efter en lång och behövlig sovmorgon, börjar jag dagen med en rejäl frukost och x-factor! Fruktansvärt härligt.

Igår hade jag en jättetrevlig och rolig kväll i nykil. Firade Uffe som fyllde 45år. Vin och Singstar. Ni kan ju tänka er hur det lät. Jag och Jennifer har våran egen dödliga version av "It's raining men"...


Jag har en ny favorit!


superfrulle

Goddagens. Egentligen hade jag velat säga godmorgon, men jag vaknade redan halv nio, gick upp och avverkade en 45-minuters pw med Anna och Aida. Sammanlagt har jag nog gått 4½ timme den här veckan, hälften i skapligt högt tempo iallfall. Rätt bra tycker jag! 

För en stund sen smällde jag i mig en brakfrulle bestående av havregrynsgröt med sylt och äppelmos, ägg, juice och en halv banan. Misstänker att min pw inte gjorde så mycket nytta, även att frullen inte var direkt onyttig. Ska lyxa till det med glass senare tror jag, men det har jag gjort mig förtjänt av! (och där försvinner alla mina gå-timmar...)

Nu duschen!

När jag egentligen hade bråttom till jobbet

Det var rätt varmt ute idag och jag behövde inte cykla, så då åkte skinnjackan fram!


Jag är fast

Godmorgon!

Jag borde egentligen gå upp för jag är jättehungrig. Men min säng är sådär varm och skön just nu. Synd att jag har stängt ute mina katter och inte ens vill gå upp och öppna min dörr! Hade ju varit extra mysigt annars.

Nåja. Igår kväll åt jag en till pepparkaka. Och nu är jag fast. Skulle kunna äta hela paketet!


inferno

Den här dagen har ju börjat helt fantastiskt. En helomvändning från igår. Åt frukost, fixade lite papper och en timmes promenad med Malin. Solen skiner och det strömar underbar musik ur högtalarna. Nu kallar duschen, lunch med Sandra och jobb. Hoppas att dagen fortsätter lika bra!

Tips! Petra Marklund - Inferno. Lyssna.


snooooze

Usch och fy. Den här dagen alltså.. Den har varit hemsk! Iallafall fram till halv fem. Har nästan börjat gråta tre gånger på jobbet. Jag ville bara bort därifrån. Gick en sväng på ikano och fikade med Sandra efteråt, då mådde jag lite bättre. När jag kom hem var min morbror här. Vi satt i köket och pratade ett tag och nu säger mitt larm "GÅ OCH LÄGG DIG!". Japp. Jag har larm för att komma i säng i tid.... Snoozat två gånger nu :)))

Nya tag imorgon! Godnatt.

pepparkaksfusk

Jag åt precis en pepparkaka!! Jag har alltid haft som regel att jag ska inte äta pepparkaka, lussebulle, clementiner eller dricka julmust innan den 1a december. Och inte äte tomtegröt. Ni kan ju förstå mitt samvete nu?! Under december totalt föräter jag mig på allt det där, bara så jag ska hålla mig till nästa år. Och nu har jag helt plötsligt fuskat och börjat i förtid? Undrar om jag kommer tröttna innan december är slut nu? Hoppas inte.

Nåväl. Jag vaknade med huvudvärk (orsak: knutor i nacken). Misstänker att det kan bero på brist av träning + strech. Så nu ska jag försöka få tag i någon vän som vill gå en promenad med mig och senare i eftermiddag måste jag till gymmet.

Kalasdag

Äntligen tyst! Här hemma har det varit kalas hela dagen. Min syster fyller 23 år! Det blir alltid så galet hög ljudvolym, min släkt är så himla babblig. Men jag älskar dom! Nu sitter vi och dricker vin med Johanssons. Snart ska jag hem till Aida och mysa med mina tjejer!


Matidol på maxi

Godkväll! Nu sitter jag här i soffan och äter kex & ost! Tiden på jobbet gick fort, var helt okej med folk ända fram till sju. inte illa på en fredagkväll! Innan jobbet var jag inne på maxi och upptäckte en lååååång kö. Följde den och där satt han - min matidol - per morberg! Vilken trevlig överraskning! Han satt där och signerade böcker. Dock gav han inte från sig många leenden, desto fler suckar. Hoppas han var gladare än han såg ut :)))


Miniclementinen

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, nyduschad och varm. Kollar på twilight och äter skorpor. Och den minsta clementin jag nånsin sett!! Den är verkligen liten. Fast vansinnigt god.

Nu kommer Ester och smakar på mina skorpor....


Blöt och bitter

Står på jobbet, helt dyngsur. Det totalt spöregnar ute och jag fick snällt ta cykeln. Känner mig jättefräsch när jag står i min lilla butik. Ser ut och känns som att jag har kissat ner mig... Gick även en snabbis till bikbok som har 50% på allt idag. Hann såklart inte hitta någonting! Om jag är bitter? Ja.

Note to self: skaffa egen bil.


bildräddning och rensning

Jag sitter just nu och räddar alla mina bilder. Min dator säckar snart ihop (om inte någon (pappa) kan installera om den och allt sånt). Så nu ska jag bara spara det jag vill ha. Jag ska bla. slänga en väldigt förlegad mapp som heter "kolla inte här" från mitt förflutna (förutom två bilder..). Mappar som heter "random pics" raderas nog även det.

Men det finns mappar som jag kan titta i flera gånger om! Skulle gråta så hjärtat hoppade ut ifall dom bilderna försvann! (OH herregud! trodde jag radera en mapp nu, men lugn, den flyttades in i en annan mapp.. Phju) Det är från Turkiet, Thailand och balen. Väldigt gamla minnen och nya minnen.

Här kommer en älsklingsbild:

Jag och Jocke på balen 2010. En av dom bästa dagarna i mitt liv!

Mys hos M

Idag spenderade jag och Anna hela dagen hos Malin. Det var himla mysigt. Vi åt lunch (tacos som vanligt....) och jag hade med mig äppelpaj till efterrätt, som Anna hade beställt. Fram mot eftermiddagen gick vi ner till stan. Jag köpte nya vantar så mina händer slipper fnasa sönder i kylan, det gör så himla ont.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Hoppas att min nacke är bättre imorgon så jag kan jobba normalt!


Ajajaj min nacke

Vaknade med nackspärr. Kul! Som att jag har tid med det? Jag har precis ätit frukost, vilket tog 45 min för att jag inte kan röra mig normalt. Ska försöka städa idag, och sen lovade mamma att skjutsa mig till jobbet senare.

Men nu först ska jag gå en luuuugn promenad med Malin. I spöregnet. Med nackspärr. Hehe Inget kan stoppa mig!


Halloween

Halloweenfesten blev så himla lyckad! I princip alla hade verkligen gått in för det, med kostymer osv. Det var verkligen kul! Vi stannade ganska länge på festen och sen gick vi vidare till krogen. Det blev platå för att det var minst kö dit och Kalle undrade vart alla äldre var? Hehe Harrys!? Gick och käkade vid halv tre (?) och glömde mina vingar på platå :(

Somnade sent och idag har jag haft sån jävulsk huvudvärk. Ligger i sängen och lyssnar på "hanapee's otroliga podcast". Ska väl snart sova ifatt några timmar från helgen. Imorgon är det måndag igen, tror det kommer bli en bra dag!


Snart taggad

Sitter inne på kontoret och vilar fötterna för tillfället. Cirkus två timmar kvar på jobbet, sen smäller det! Halloweenfest ikväll och först nu börjar jag bli taggad?! Stod och testade smink igår för att få mig själv att se lite mörk och elak ut. Jag kände att det gick sådär. Jag är ju inte ett dugg elak! Tjejerna tyckte det gick hem iallafall. Det enda som saknas är svarta linser och svart läppstift, men tyvärr hinner jag inte fixa det.

Kommer bli spännande att se hur folk ser ut! :)


Magknip

Jag är helt slut. Har jobbat hela dagen verkligen, med konstant magknip sen lunchtid. Tiden har gått sakta också pga lite folk. Men nu äntligen ligger jag i min älskade säng och ska få sova bort magvärken! Längtat hela dagen. Godnatt.


RSS 2.0