i väntans tider

Ligger i sängen med min sjuka huvudvärk (...bakis) och väntar på att maten ska serveras. Det absolut bästa med att bo hemma, behöver nästan aldrig laga mat! Idag blir det lövbiffrulader och poatis, eller kanske potatismos.. Låter ju fruktansvärt gott, även om jag har lite snabbmat-cravings just nu.

Ikväll får vi se vart jag hamnar, men jag ska i vilket fall se finalen av SYTYCD!

Party

Igår var det inflyttningsfest hos min syster! Först ut och äta, sen fest och kvällen avslutades på Harrys. En himla bra kväll helt enkelt!


Morgonmys

Här sitter vi och Morgonmyser med varm choklad, jag, ester och Avengers! Har sett lite mer än halva filmen redan häromdagen, men dvdn slutade funka så jag ser om den nu.

Senare blir det stan med Sandra.


vill leva på fika

Jag har bestämt mig för att försöka blogga lite mer "in the moment", eftersom inläggen lätt blir lite tråkiga när man bara rabblar upp dagen som varit! Men idag gör jag ett undantag. Började dagen med städning, sen åkte jag med mina fina vänner till stallet. Som vanligt blev jag allergisk, det kom inte som en chock :))). Kvällen gick åt till att träna och äta. Och vara sugen på fika. Jag gjorde misstaget att kolla på "Hela Sverige bakar" och sen fanns det ingen återvändo! Bakverk och kakor är ju helt underbart. Synd att jag inte kan leva på fika! Eller tur att jag gillar träning lika mycket som fika?

I vilket fall; nu ska jag ta mitt sötsug och försöka sova. Och kanske drömma om cupcakes?

En härlig tisdag

Vaknade så himla tidigt idag av mig själv, men var fortfarande så himla trött? Kunde säkert sovit i flera timmar till, men ögonen ville promt vara öppna. Låg i sängen länge och kollade på Vakna med the voice. Jag åt frukost i lugn och ro, läste lite och duschade. En skön morgon.

Senare mötte jag Tanja på stan en stund, hade möte på AF som strulade till det ännu mer för mig, jobb 17-20. Jag har haft något att göra hela tiden och det är såna dagar jag älskar! Så nu sitter jag här och tar det lugnt med lite varm choklad. Ska nog bara dricka upp och gå och lägga mig direkt.

Imorgon väntar en dejt med Sandra!

Min dator lever ett eget liv

Två gånger på ganska kort tid har min dator startat av sig själv. Mitt i natten. Den har varit garanterat avstängd, och ihopfälld. Eftersom man måste trycka på power-knappen, så kan jag utesluta att någon hackar den antar jag? Men frågan är ju då varför. Jag suttit och funderat på detta många gånger idag, men inte kommit fram till något logiskt. Så vad tror vi händer?! Någon?

Men dagen har iallfall inte bara gått åt till att fundera på min dators egna liv. Jag har pluggat lite, spenderat mesta delen av dagen hos min kära Jennifer. Det var ett helt år sen vi umgicks på riktigt och det känns nästan tragiskt. Måste bli bättre! Nu på kvällen var det kalas hos Gylling, alltid lika kul. Älskar hela den familjen!

Självdisiplin

Idag var det meningen att jag skulle läsa en tjock bok om hälsa, och bara rent av plugga. Istället har jag sovit jättelänge, letat maskeradkläder (ge mig gärna tips på vad man kan vara!), läst massor av bloggar och ätit middag + lite choklad. Om nästan exakt en timma ska jag till gymmet och göra mina ben trötta. Efter det ska jag titta på SYTYCD.

Självdisiplin.....

Så nu är det bäst att jag börjar läsa, eftersom jag måste kunna massa produkter och vitaminer och mineraler, EFTERSOM JAG HAR FÅTT JOBB PÅ LIFE-BUTIKEN! "flippa burgare" är numer ett minne blott hehehee.

Guldbröllop

Är så himla tröttttt! Igår var det jobb på dagen, lunch med Tanja och på kvällen umgicks jag med E. Det blev sent som vanligt!

Idag åkte vi till mormor och morfar, och firade guldbröllop! 50 år som gifta. Mat och fika, ha roligt med mina kusiner och gosa med kattungar. Nu är det myskväll på g med tjejerna!


Ullared-köp

När jag var i Ullared köpte jag bland annat det här!


dagens utveckling

Min dåliga morgon ledde iallafall inte till en dålig dag. Skönt! När jag kom hem kollade jag runt på lite bloggar, och efter lunch satte jag mig och "pluggade". Varför får ni veta framöver! Jag har inte börjat skolan igen, så mycket kan jag säga. Nu på kvällen var jag och tränade trots sjuklig träningsvärk. Varje steg jag tar gör ont. Nu ligger jag i sängen nyduschad och ska snart sova. Imorgon blir en spännande dag!

Dålig morgon

Morgonen började verkligen inte bra! Hade svinont i vänster arm, trött, Sigge ville inte gå in i buren och sen kom jag inte ut med bilen för att alla stod mitt i vägen på vår utfart! Grrrrr. Redo att sätta mig ner och gråta. Kom ut till slut och lämnade Sigge. Lämnade sen bilen på mammas jobb och gick hemåt. Och det var svinkallt. Och man måste ta en längre väg för att dom bygger om vägen. Nu är jag sådär glad..


Ullared

Äntligen tillbaka i min sköna säng! Klev upp kl. 06.00 imorse för att åka iväg med tjejerna. Helt klart för tidigt för min del! Bilen åkte mot ullared iallafall. Vi gick runt där i flera timmar och jag köpte faktiskt ingenting onödigt. För en gångs skull. Så nu ligger jag här och ska sova. Kan hända att jag visar mina inköp imorgon.

Imorgon ska jag upp tidigt igen och åka med Sigge till veterinären. Godnatt!

Min "onyttiga" frukost

Min lillasyster tvingade mamma att köpa dom godaste flingorna hon kunde hitta igår - chokladflingor. Det var sista rycket med gluten, så "för den här gången då"... Men tji fick hon när beskedet kom idag att hon definitivt var allergisk. En skål hann hon med. Nu är dom baaaara mina!

Choklad, men 39% fullkorn. Bra!


gammal och dålig bowlare

Igår hade jag en väldigt bra dag. Började med träning (är besviken för jag har ingen träningsvärk idag). På kvällen stod bowling på schemat. Jag var sämst! Dessutom gjorde jag nåt med mina fingrar, så jag har förbannat ont idag? Efter min stora förlust gick vi vidare till 55an och pratade skit ett tag. Jag och Anna (+ killarna) drog vidare tiiill.... Harrys! Vi gick inte ens in via Sliver.... Trodde det skulle dröja längre innan jag hittade dit på riktigt, men men. Jag kände mig gammal när jag frågade Anna om hon också kunde alla låtarna på "schlagergolvet" och fick ett "haha Neeheheee" tillbaka :))) Vid halv två kanske (??) köpte vi mat och började knalla hemåt.

Kunde inte sova, mina tankar snurrade i 120,  så jag stannade uppe och skrev ett tag.

Nu ska jag spendera dagen med att ligga i sängen, kolla på exakt 7 avsnitt av OTH och bara vara.

The wounds remain


Morgonmys

Nu på morgonen var det meningen att jag skulle träna med Malin, men det blev inget. Så jag passade på att morgonmysa med Ester och sen börja med tvätten tidigt. Har ätit frukost löjligt länge..

Testade min cupcake-maker för första gången igår! Det blev gott, men jag ska ändra lite i receptet så det blir ännu bättre.


busiga katter

Klev upp tidigt som attan idag, klockan var ställd på åtta. Men jag snoozade i tjugo minuter bara för att jag vaknade av en dröm vid sex, ryser vid bara tanken. Något av det värsta jag vet är olika sorters utslag, och det var precis det jag drömde om. Usch!

I vilket fall.. Jag knatade iväg och mötte Malin, vidare till gymmet och nu är jag hemma, nyäten och nyduschad. Busar lite med katterna, men dom har fått span på en trött fluga så dom övergav mig. Lugn och ro!
(upps, nu är flugan uppäten....)

bästisfestis fyller år

Idag är ingen vanligt dag, för idag är det Sandras födelsedag! *sjunger* 
Grattis min bästa vän, på din 21årsdag. Hoppas den har varit mysig <3

Ja.. Var nere på stan och "firade" Sandra med att äta på Ming. Hon hade kommit fram till att det var 17 veckor sedan vi var där sist! 17 veckor är 14 veckor för mycket liksom!!! Resten av dagen förblir en hemlis :))) Jag kände mig som en halvdålig vän när jag kom utan present och allt. Men jag ska minsann fixa något! Och S, om du läser detta får du INTE protestera :) hejhej!
Nu på kvällen har jag varit och tränat! Det kändes himla skönt att vara där igen. Tog det relativt lugnt såhär i starten, vill ju inte dra på mig mer sjukligheter.

Och förresten, någon har medvetet tagit sönder mig cykel.. Dragit sönder växelvajern, så nu är den konstant på 1an. Man får trampa som en dåre, men kommer ingenstans hehe mmmmm vad glad jag blev när jag skulle cykla iväg förut :) förbannat. Att en inte kan få ha saker ifred? Det är liksom inte så att man bara går förbi där i farten, det är på "baksidan" om man går på vägen. Man måste alltså ha en mening med att gå in på våran gård..

Yesterday - kräftskiva


Det sista av sommaren

Sitter ute mot husväggen i solen och bara njuter. Synd att det blåser lite, men Gud så skönt med sol! Ikväll blir det kräftskiva med fina vänner till familjen. Det kommer nog bli hur kul som helst, som alltid när man träffar dessa underbara människor!


vardagsgrejer

Jag läste någonstans att folk (killar speciellt) inte gillar tjejer som sätter sig själv i vardagssituationer. Men vad bryr jag mig om det?!

Idag har jag minsann bara tvättat, städat och möblerat om. Fixat till mina gardiner lite och snart ska jag kanske baka lite. Förövrigt, när jag kom ner till tvättstugan hände någons kläder kvar i hela torkrummet + torkskåpet. Tänkte att det kanske var borta när jag kom ner nästa gång. Men icke. Hur irriterande?! Så där fick jag ställa mig och vika ihop någon annan kläder. Ingen big deal egentligen, men ändå. Tur att jag har all tid i världen idag :)

Nu närmast ska jag söka lite jobb, och kvällen bjuder på middag med moster + familj!

Look. It's YOU!


Längtar efter solen - redan!

Jag vill knappt prata om min dag. Känner att ni inte ska behöva bli helt deprimerade över att läsa här! :) Tog en lunch på stan med tjejerna iallafall. Sen fika och mys hos Anna en stund. Den tösen ska åka till Turkiet en vecka - utan mig! Men ja e int bitter... Hehehe jo det är jag. Jag skulle älska att åka iväg till varmare breddgrader, jag mår så mycket bättre då. Men jag får vänta ett tag. Höstmyser med tända ljus så länge.


Spretig

Det här blir ett inlägg som är precis som jag känner mig - spretigt.

- Kom precis hem från en sväng på stan med Malin. Himla trevligt. För att jag inte skulle slösa mina pengar fick plånboken snällt stanna hemma, och tur var väl det. Hittade massa små fina skitsaker jag ville ha!

- Har känt att vädret börjar bli lite jobbigt också. För kallt utan jacka, för varmt med jacka. Och det är så himla kvavt, och jag bara längtar efter åska och regn?! Så illa tycker jag att det är.

- Förövrigt har jag varit hos frisören. Slingor och lite klippning blev det. Ni får ingen bild för att jag helt enkelt inte är på ta-bild-på-mig-själv-humör!

- Min förkylning vill fortfarande inte släppa. Jag känner att jag snart ger upp. Allt blir så mycket roligare när man inte är halvt sjuk hela tiden!

serie-rehab?

Jag kan ha haft mitt livs mest onödiga dag. Jag gick upp kl. 10.00, fixade frukost och åt den framför OTH, fortsatte kolla på OTH till kl. 13.00. Då gick jag faktiskt upp och fikade med familjen + besök. Sen lockade jag min systers hår (hon blev så jävla snygg btw!), och efter det satte jag mig och kollade på OTH igen. Stängde av precis nyss! Det är lördag, jag är ung, jag är sny... nejdå. Men varför sitter jag hemma (och inne..) en hel lördag?

Jo, jag är helt uppslukad, beroende och besatt av OTH.

RSS 2.0