Äntligen hemma

Ligger i min egen säng igen, ska snart sova. Gick upp 05.30 imorse och satt på tåget en timma senare. Det var sjukt tungt och jag är uppe på övertid! Var framme i Linköping vid 12 och sen dess har jag fixat lite hemma och hängt med A och T. Galet skönt att komma hem, har haft en väldig hemlängtan..

Imorgon är det jobb som gäller!


Ensam på café

Sitter på kaffestugan med en kopp varm choklad (fick grädden bredvid av nån konstig anledning?) och bara fördriver tiden. Folk runt om kollar på mig med stackars-ensamma-tjej-blickar, som att det är synd om mig. Men jag var tvungen att komma ut ur lägenheten, så det får va!


Just nu!

Läser ELLE och väntar på att idol ska börja.


Hänger i Mora

Befinner mig i Mora. Hälsar på min pappa och släkten. Kom igår och ska stanna till fredag!

Idag har jag hängt med min kusin och den här söta lillfisen.


Party

Gick ut med tjejerna igår! Vi dansade och dansade och dansade. Mår som jag förtjänar idag, men det var det helt klart värt!


Kränkande kommentar

Idag hann jag vara på jobbet i ca. tre minuter innan jag fick en ovälkommen kommentar om min rumpa. "Vilket ass hon har azz, fan vilken rumpa hon haaar azz". Och jag kunde känna blickarna i ryggen som kollade "uppmuntrande" på min bakdel.

Vill tala om att detta ej är okej. Ge fan i min kropp. Det är INTE fritt fram att kommentera min kropp.

Ni har väl näst intill aldrig hört en tjej säga liknande saker efter en kille? Ne trodde väl inte det.


Igår


Matmarknad

I stan började idag den internationella matmarknaden! Jag åt thailändsk mat, franska bakverk och köpte med brittisk fudge hem som jag ska knapra lite på ikväll. (Så himla dyrt med fudge för övrigt!) Det var mysigt att gå omkring och kolla på vad dom har för kul. Smakade en jättegod kombo - en sorts cheddarost med passionfrukt-curd.


minnet är bra

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har varit upptagen.. med nåt..? Kan bara inte komma på vad?! Vad sjutton har jag gjort sen i torsdags förra veckan?
Jag vet att jag har tränat en del, och att vi har haft klädbytardag med tjejerna. Jag fick med mig lite smått och gott hem, men blev tyvärr inte av med något!
 
Har med all säkerthet gjort nånting mer än det, men kan fasen inte tänka mer nu.
 
Mvh Guldfisken

Sista?! Redan?!

Kollar på sista avsnittet av Sommar med Ernst. En av bilderna visar vad jag känner..


Känn ingen sorg

Ikväll såg jag "Känn ingen sorg" på bio med mina systrar. Och jag kan inte säga annat än att filmen var fantastisk. Väldigt bra gjord. Kärleken, vänskapen och glädjen, och framför allt den rena ångesten.. Musiken kom fram bra, men blev inte för mycket. Håkan har gjort så himla bra musik. Man behöver inte ha lyssnat på Håkan för att tycka om filmen.
 
Kort sagt; jag älskade den!
 
 

Det är höst i luften


Kan inte förstå att det redan börjar bli höst. Det är ju halva augusti kvar?!

collecting sunlight for a rainy day


Igår var det tjejmiddag hos Tanja. Hon hade fixat så himla fint och vi hade hur kul som helst!

Den här dagen.....

Jag är så GLAD att den här dagen är över! Det var länge sen jag hade en sån här dag. När allt bara är fel. Jag skulle vilja sätta mig och bara grina ett tag och få ur mig alla...känslor? Har känt att jag vill grina för allt i flera dagar nu. Vet inte om det beror på mig, nån/nåt runt omkring mig eller det faktum att jag fullkomligt spyr på att bo hemma.
Avslutade såklart dagen stort med sjuk kramp i magen osv.

Imorgon är en bättre dag hoppas jag.


Skänningemarken

Jag är precis hemkommen från skänningemarken och kan inte hjälpa att känna mig som en pensionär. Det enda jag köpte var saft och älgkorv. Vilket är sjukt gott! Men ändå. I vilket fall var det väldigt trevligt att strosa omkring och kolla runt.


Orkidé

Min orkidé har börjat blomma som aldrig förr på två (NYA!) stänglar. Den är väldigt vacker och ser helt ny ut igen efter ett halvår som halvdöd!
 

Måndag

Solat, busat med världens sötaste Sally och sprungit. Så har min dag sett ut! Det har varit så varmt idag! Inte mig emot, men höll på att dö när jag sprang.. Men det var skönt ändå!


Helgen

Spenderade fredagen vid en sjö med tjejerna. Sen har jag varit på landet hela helgen! Förutom en liten sväng igår när jag jobbade.. Snart blir det grillning och sen hem och ta en efterlängtad dusch!


RSS 2.0