Det gjorde ont

Idag har jag sprungit runt i tornby med mamma nästan hela dagen. Dagens inköp: kudde, örhängen och gummistövlar. Höll på att avlida när jag skulle betala stövlarna. SEXHUNDRA KRONOR! Ajaj. Men Marcus säger att dom håller i tio år och det är bäst för dom!

Gick en 5km pw för en stund sen. Tänkte stanna i rydspåret och köra lite styrka, men det var så himla mycket folk och då vågade jag inte ^^ jag gick hem och sitter nu i solen och göttar mig!


Nya regler

Ligger äntligen i sängen! Jag har jobbat hela dagen och i brist på fantasi och tid blev det pizza till middag - igen. Sen åkte jag och tjejerna till Tanja för myskväll. Somnade där en stund på slutet, men är man trött så är man!

Och en sak som är klar är att på måndag - då börjar nya regler.
1. Ingen läsk överhuvudtaget!
2. Inget godis i veckorna.
3. INGEN snabbmat!!!!!
4. Göra något aktivt varje dag.
5. Utnyttja det där dyra gymkortet igen..

Det borde jag klara av kan jag tycka ;)


Smiley

Igår satte jag in en smiley. Just nu kan jag inte vara stoltare! Det känns som en seger mot mig själv. Och ingen trodde att jag nånsin skulle våga. Det känns så himla bra!

Jossi vs. Nålen
1 - 0


Dö mage, dö!

Ligger i sängen med sjuk kramp i magen.. igen! Är så trött på skiten. Jävla mage. Men pga av det får jag sitta i sängen med film och godis hela kvällen!

Dagen har i vilket fall bestått av jobb, lunch med Malin och mer jobb. Kändes bra att hoppa in lite extra denna månad eftersom jag varit ledig rätt mycket. På måndag börjar ju allvaret igen!


Nytt


Hemma!

Jag är hemma igen efter en underbar vecka i Turkiet! Pascha bay var ett jättebra hotell. Bra buffé till frukost, lunch och middag. Shower på kvällarna som var helt fantastiska! Sol och 36-38 grader i skuggan varje dag, mycket varmare i solen. Vi har haft det väldigt, väldigt bra och jag skulle velat stanna ett par veckor till!


Turkiet

Nu åker vi!


I väntan på varmare breddgrader!

Städat och packat hela morgonen, och snart bär det iväg till flygplatsen i Norrköping. Sen är det bara värme, sol och bad, drinkar och i brist på bättre ord, chill, i en vecka!


Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Började med promenad till jobbet. Jag var lite ringrostig efter att jag legat på en filt i solen i två veckor! Men det gick ganska bra. Efter det åkte jag till familjen Johansson för att fira student. Stoffe som varit som en lillebror för mig väldigt, väldigt länge har blivit stor och så.. Tänker fortfarande på honom som en liten pojke :)

Vi lämnade även av Sigge och Ester där. Dom ska bo där när vi är i Turkiet! Så nu är det lite tomt här hemma. Kände lite separationsångest? Dom har aldrig sovit borta förut..


Solar

Ligger i trädgårdsföreningen och solar med Tanja och Anna! Ska ligga här ett tag till sen kommer storasyster på middag ikväll. Fin dag!


Lördagkväll

Såhär såg jag ut under lördagens utgång!
 

Vetternrundan

Befinner mig i Motala, har varit här hela dagen. Marcus cyklar halv-vettern och vi hejjar på! Snart är han i mål. Heja heja!


Livet

Solat hela dagen med Karlsson, skönt. Vädret gör mig så glad och lycklig! Nyss ett glas Rosé i solen, god mat och snart rabarberpaj. Livet, mina vänner, det är fint nu <3


Händelserika dagar!

Onsdagen bjöd på mycket roligt! Först ligga och sola med vänner hela dagen, sen grilla med samma och senare fest. Utgång med ett gäng (galna) killar ledde till nattdopp i Tinnis. Jag själv vågade inte hoppa över, så jag stannade utanför med några fler. Tre tappra hoppade glatt i! Kom hem tidigt på morgonen...

... Och gick upp tidigt för att åka till smultronstället med tjejerna. God glass och trevligt sällskap. Sen blev jag skjutsad till landet, där jag grillade och blev uppäten av myggor. På kvällen gick jag till Tanja och hängde lite. Mysigt.

Nu blev det långt ni! ;) puss!


Asics

Trivdes inte så bra med Brooks-skorna jag köpte, så bytte till dessa asics. Lite mer klassisk sko. Supersköna! Nu ska jag väl ändå bli nöjd?! Tror nog att killarna på löplabbet är trötta på mig nu..

/löplabbets besvärligaste kund


Bra kombo

Vit stickad tröja och ljusa shorts, en kombo som alltid går hem.


Nytt


RSS 2.0