Igår matchade vi

Fix och vin hos Anna, innan vi gick ut och dansade! Våra kläder ser hemska ut tillsammans ;) vi körde för ovanlighetens skull på platta skor igår och jag kan inte tala om hur skönt det är att inte ha ont i fötterna idag!

(Känns segt att stå på jobbet idag, vill hellre sova. Och det är SÅ kallt här!)


Påskafton

Spenderade dagen hos mormor och morfar med halva släkten. Mycket mat och bus!

Min nya klänning dagen till ära! Hade självklart strumpbyxor, men det var en så jävulskt stor maska i. Det var inte vackert! En jättestor donut också som jag införskaffade igår för 20kr.


I want my money right where i can see them

Röd skjorta och beige tröja från Gina.
Klänning från h&m.

https://cdn2.cdnme.se/2858842/6-3/pic_5155b059e087c348bf404763.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2858842/6-3/pic_5155b059e087c348bf404763.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2858842/6-3/pic_5155b16c9606ee6f51928529.jpg" class="image">


Dansa

Har precis kört ett så jävulskt roligt danspass! Emma, som var ledare, vet jag vem det är innan. Och hon är så himla duktig! Hon pushade och peppade, körde själv gärnet hela tiden och var pedagogisk. Jag som älskar dans, tycker det här passet är bäst hittills. Det är en bra mix av dans och aerobics (men mest dans)! Svettig som tusan blev man också.

Dagens irritation; en tant som dansade bredvid mig gjorde massa konstiga smackljud och pratade heeeeela tiden, men dansade bara halva passet. Haha varför?!


full fart!

Idag har det varit full fart! En sväng till vårdis, lunch med tjejerna och sen stan, stan, stan. Shoppade lite, skynda till gymmet för två pass. 45min stripaerobics och 60min bodypump. Raka vägen hem och laga mat, äta och duscha. Nu sitter jag här och hela jag är helt tung. Det är till och med tungt att skriva! Men gud, vad jag älskar bodypump.
 
Imorgon är det jobb på dagen som gäller, hoppas jag kan ta mig ur sängen. Godnatt!

Dagen frukost

Ny kategori - mat! Jag tänkte eftersom jag ofta lägger upp frukost och mat, så passar det sig. Om jag bakar kommer detta också finnas här! Då och då kanske jag slänger in ett recept.

Dagen frukost blev havregrynsgröt med hallon, banan och kiwi. Och en kiwismoothie!

En stund till med nyhetsmorgon, sen ska jag dra igång den här dagen. Det blir en heldag på stan. Och det största problemet idag är vilken jacka jag ska ha?! För kallt för vårjackan, för varmt för vinterjackan.


våffeldagen

Den här dagen har bara försvunnit! Och jag har väl gjort helt okej saker idag. Eftersom det var väldigt fint väder tog jag en promenad med Malin. Så himla skönt måste jag säga. Sen solade jag mig genom fönstret, fixade naglarna, läste och åt lunch. Jobbade ca. 16-20 och när jag kom hem fanns det nygräddade våfflor på bordet! Mamma gjorde glutenfria för första gången, och dom kunde ha blivit bättre. Haha. Vi får finslipa på det receptet lite. Men det gick att äta!
 
Nu faller snart ögonlocken ihop, så godnatt!

Från och med nu kan det bara bli bättre!


Gofrukost

Gjorde världens godaste, mest perfekta amerikanska pannkakor till frukost idag!


Jobb jobb jobb

Jobbar hela dagen, sen får vi se vad kvällen bjuder på!


Det är fredag

Kan inte fatta hur snabbt tiden går hela tiden!

Efter en sväng på stan, ett bendödarpass på gymmet och två grymt goda hamburgare till middag så väntar en kväll på jobbet. Tur jag har bilen idag, så att jag hinner se lite av gladiatorerna!


Bananpannkaka

Jag bestämde mig imorse att testa dessa omtalade bananpannkakorna. Inte för att vara "nyttig" eller så, men jag älskar banan och jag älskar pannkaka. Vad kan gå fel liksom?!

Blandade 1 banan, 2 ägg och 1dl mjöl och stekte i smör. Till det mixade jag jordgubbar och grädde.

Misstänker att min banan var för liten, för det smakade inte jättemycket banan. Smakade helt okej, men det är ju ingen sensation direkt. Håller mig nog till vanliga pannkakor i framtiden, det är godare.


Jag kanske är frisk?!

När jag kom hem från jobbet hittade jag ett brev från vårdcentralen! Undrade just när dom skulle höra av sig. I vilket fall stod det att det inte finna några tecken på glutenintolerans!!!!!! Kan ni fatta lättnaden?! Ska fortsätta utreda, så får se hur det går. Men så skönt att jag kan äta normalt! Åh, ska fira med en kaka nu!


vårdagsjämning

Idag är det vårdagsjämning. Sist jag skrev om det så var det 35 dagar kvar, och det känns som igår! Nu är det ju inte så att det MÄRKS att det ska vara vår nu eftersom snön bara fortsätter att falla. Tråkigt tycker jag. Jag har velat ha vår sen i november, så det är banne mig dags nu!
 
Idag har jag jobbat på dagen, tiden gick superfort idag. Sen tog jag bussen in till stan för att äta lunch med Sandra och Sandra. Himla trevligt! Det blev en kort sväng på stan också. Såg kläder lite här och där som jag vill ha. Så nästa vecka blir det en riktigt shoppingrunda!
 

Lunch

Har precis ätit upp den här goda lunchen och ska snart bege mig till jobbet! Förmiddagen har gått åt till att läsa, läsa och läsa. Är inne på sista boken i femtio nyanser-böckerna.


Nattfika

Igår hängde jag hos Tanja hela kvällen och natten! Vi fikade, kollade på Magic Mike och pratade om allt möjligt. Det var jättemysigt. Var inte hemma och i säng fören vid fyra. Så det blev en lång sovmorgon idag och gofrukost! Kollar på film nu (älskar att vi numer har filmkanaler!). Blir några lata dagar nu för jag har så himla ont i halsen!


Söndagsmorgon

Igår firade vi Hanna som fyllde 21! Förfest hos henne sen utgång. Det var hur kul som helst ute, bara dansade hela natten.

Idag mår jag faktiskt bra! Är lite hes, men det gör ingenting. Funderade på att göra en riktig bakisfrukost men ja, det behövdes ju inte. Så nu har jag ätit upp en helt vanlig frukost och kollar på fast & furious 5. Mysigt morgon!


Jag önskar att jag var en stillbild

När jag och mina vänner ska på fest ser jag i stort sett alltid likadan ut. Alltid lite tråkig. Okej, när vi firade T&L blev det ganska bra med FÄRG och så. Men annars ser jag lite tråkig ut. Och man ser alltid lite halvtaskig ut efter halva kvällen. Ibland vill jag bara vara en stillbild!

Ikväll vill jag vara den här stillbilden, med filter och hela köret!


Nya kärlekar

Skor från skopunkten och armband från Gina!


Morgongym

Startade dagen med lite frukost och nu bär det av till gymmet. Det var ett tag sen nu pga för få timmar på dygnet, så det ska bli sköööönt! Rygg, ben och kanske lite armar får det bli idag.


Min fredag

Jobbade till kvart över fyra idag, efter det fikade jag med Anna och kollade i några affärer. Jag hittade inget speciellt som vanligt, får se om det blir nåt imorgon.

Har precis ätit en god middag. Entrecote, crocketter och rödvinsås! Så jäkla gott. Nu är det gladiatorerna och ostbågar som gäller!


The gospel side of Elvis

Igår kväll var jag och mamma på gospel konsert. Ledsångaren sjöng helt klart från hjärtat!


Nu är det över

Ångesten är över för den här gången! Det krävdes två försök, tre stick och föda barn-metoder för att klara blodprovet. Ni kan ju tänka er hur paniken stiger när första sticket missar ådran, och sen stiger ännu mer när andra sticket görs. Vilket leder till en krampande Josefine, och inget blod. Mitt hjärta har nog aldrig slagit snabbare och jag har aldrig hyperventilerat så mycket! Tredje sticket fick vi fram lite blod och jag kunde rödgråten och dödstrött gå hem. Man blir så trött av att vara rädd, och ont i kroppen efter alla spänningar. Men jag är minsann stolt att jag äntligen gjort det!

Nu ska vi bara se vad proverna visar.


Skräck och ångest

Idag gäller det. Ska snart sätta på mina emblaplåster, gå ner till vårdcentralen och utsätta mig för det absolut värsta jag vet. Ångesten (och det här är på riktigt ångest) gör att jag mår illa.

Wish me luck!


smoothie

Jaha, snö igen då. Vad tycker vi om det? Tråkigt, eller hur?! Jag druttade omkull när jag var nästan framme på jobbet imorse. Tur att ingen annan var i närhten!

När jag kom hem gjorde jag en smoothie med banan, hallon, cocos, kvarg och lite lättyoghurt. Det blev gott, men för lite cocos-smak!

glutenfria pannkakor

Imorse gav jag mig på att göra glutenfria amerikanska pannkakor! Jag höftade och körde totalt på känsla, men det blev ganska bra ändå. Tänkte ge er receptet.

ca. 5-6 pannkakor
2 ägg
3 dl mjölk
2 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver

Gör såhär: Blanda äggen med hälften av mjölken. Blanda ihop alla torra ingredienser i en skål (för att bakpulvret ska blandas ut ordentligt) och blanda i smeten.
VIKTIGT! Låt smeten stå och dra ca. 10 minuter! Fiberhusk sväller ganska mycket.
När smeten svällt klart tillsätter du resten av mjölken. Stek i smör på medelvärme.
Servera med färska bär, eller vad ni helst har på!

(Jag missade själv att fiberhusken skulle svälla, så mina första pannkakor blev inte så bra. Men så fort det svällde gick det bra!) Ingen bild pga. APHUNGRIG!

valpmys

Idag har jag varit på mitt förhoppningsvis sista besök hos naprapaten! Vi får se hur det släpper dom närmsta dagarna. Efter det åkte jag till ett par efterlängtade barndomsvänner, Jennifer och Richard. Åt lunch och gosade med världens livligaste valp. Eller inte direkt gosade, han ville gnaga på mig (tänder på g). Jag och Jennifer gick en lång peomenad på eftermiddagen innan jag åkte hemåt igen. Jag blir så sugen på hund!


Dagens träning

Tre varv av detta och jag var dösvettig! Nästa gång ska jag nog köra fem varv, men idag var jag så hungrig att det inte gick mer. Ska snart fixa till mig och promenera till jobbet!


Morgonpigg

Konstigt nog vaknade jag redan kl. 07.00 imorse. Vad händer? Försökte allt vad jag hade att sova en stund till. Utan resultat! Gick upp vid åtta och åt frukost framför nyhetsmorgon. Jag har inte gjort det på länge och glömde bort hur tråkigt det är när man ser samma nyhetssändning ca tre-fyra gånger?! Men det var trevligt i själva programmet. Nu kollar jag på Efter tio.

Jag börjar bli hungrig igen, men innan jag äter ska jag köra ett miniträningspass!

Brunis

Min Anna är tillbaka i Sverige efter två veckor i Thailand, och ja, jag kan väl säga att jag kände mig (och var) väldigt blek. Eller rättare sagt VIT! Daniel (sambon hennes, typ lika brun) sa att jag såg lite halvdö' ut.. Kan ju stämma. Kolla bara skillnaden!


Inomhus är det vår

Firar Marcus och lillasyster Rebecka idag! Hela släkten har varit här, massa fika och prat i munnen på varann. Bus med mina små kusiner också såklart. Trevligt!


Grym lördag!

När jag började skriva ett inlägg imorse, var jag lite bitter för att jag skulle stå inne och jobba när det var så fint väder. Men efter att ha blivit bjuden på och serverad en semla till jobbet av en snäll kille på Sannes, fått besök av Tina och syster, haft massa trevliga kunder och mellomys och vin nu på kvällen. Ja, då kan jag ju inte säga annat än att den här dagen har varit så jävla bra, rent ut sagt!


Vinrött

Idag tog jag fram mina vinröda converse som jag väntat hela vintern på att kunna använda! Körde på vinröda tröja till det också.


Black and red lips


Dagens frukost

Har precis ätit upp den här goda frukosten! Hallon, müsli och fil, knäcke och juice. Ska bara ta det lugnt nu på förmiddagen, börjar jobba kvart över ett.


semesterdröm

Sitter och frunderar på att kila till gymmet en snabbsväng. Hinner annars inte träna fören på måndag. Utöver det blir det nog bara ett par promenader. Har också hittat ett ställe jag vill åka till! Playitas. Alltså, drömmen?! Semester med träning. Det är ju perfekt. Man kan träna hur mycket man vill, slappa vid poolen och äta god mat resten av tiden. Dessutom i solen. Någon gång ska jag åka dit!

Nej, nu har jag bestämt mig. Blir gymmet. Ciao!

Orolig för morgondagen

Det värsta som finns (nåja) måste ju vara att inte kunna somna på kvällen. Jag gick och la mig ganska tidigt för att vara utvilad imorgon. Men här ligger jag nu helt klarvaken, fast ändå trött!

Jag tror att jag oroar mig för morgondagen. Imorgon ska jag ta det där jobbiga blodprovet som talar om ifall jag är glutenintolerant. Och jag är så fruktansvärt rädd för nålar. Jag grinar seriöst av ett stick i fingret. Idag, och imorgon, glutenladdar jag för att resultatet ska bli så klart som möjligt. Kanske slipper jag då kanske en gastroskopi (hoppas)! En kamera ner i halsen är något jag helst inte vill vara med om (kommer begära att bli sövd då), smärta är inte min grej.

Kanske ska ringa vc och förbereda på att jag är galet rädd? Finns det bedövning? Något lugnande? Morfin?! Lustgas?!! Har dom dubbla tider åt mig?

Upprepar mantra: du klarar det! Du klarar det! Du klarar det!


Överraskning!

Idag fyller bästa Tanja 22år! Jag och Sandra åkte hem till henne med kladdkaka med ljus. Vi har precis fikat klart och sitter och pratar. Mysigt!


Illasittande

Min, från början, relativt snygga outfit tvångbyttes mot den här apfula, illasittande (syns ej lika mycket på bild) t-shirten och löpskor. Jag blev inte glad! Haha


låsningar

Efter frukosten imorse gick jag raka vägen till gymmet. Tränade rygg och mage, och det gick himla bra. Börjar sakta men säkert känna mig starkare, även om jag har ont i rygg/nacke som tusan just nu! Nu kan jag verkligen känna låsningarna på ett helt annat sätt än tidigare. Kan det bero på att musklerna runt inte är lika spända? Tur att jag ska till naprapaten imorgon igen.

Tränade väl ca en timma och nu har jag precis ätit lunch i form av mackor med spenat och tonfisk och några klyftor honungsmelon. Väldigt gott måste jag säga! Måste skynda mig nu, fixa till mig och gå till jobbet.

Två riktiga kap


Lillasyster

Har gått omkring på stan med min "lilla" lillasyster idag. Vi spenderar inte så himla mycket tillsammans så det var mysigt att göra det för en gångs skull! Vi köpte lite nytt både hon och jag. Bland annat en jacka på rea. Ni får se senare, för jag är så hungrig att jag dör :)


Hårvård

Jag vill tipsa om goldwells "green" schampo och balsam! Det är helt utan parfym, silikon och parabener. Jag använder även hårinpackning från goldwell, men från en annan "serie". Lite dyrare, men det är drygt. Och framför allt väldigt bra!


Min helg

Vart tog den här helgen vägen?! Helgerna går alltid för fort. Men jag har hunnit med mycket ändå tycker jag! I fredags hängde jag med mina tjejer, åt mat och pratade hur länge som helst. Det var jättemysigt! Igår hade jag en heldag med träning, lunch och shopping tillsammans med Aida. Även det mysigt! På kvällen var jag chaufför åt mamma och co. Tiden däremellan ägnade jag åt massa godsaker och film i min ensamhet. Jag behövde nog ändå ha lite tid för mig själv, och det var galet skönt att vara ensam hemma för en gångs skull!

Idag kollade jag på Vasaloppet hela förmiddagen. Hejjade på Brink, men det gick ju sådär. Vid ett tog jag en promenad i solen med Malin och Rockie. Sen raka vägen hem och sola mig soffan! Skönt!
 
Nu ska jag alldeles strax gå iväg till gymmet. Salsaaerobics står på schemat!

Feeling good

Fredag, ledig helg och sol! Kan det kännas bättre? Jag tvivlar.


RSS 2.0