gummistövlar och full mundering

Regniga dagar kräver gummistövlar! Så är det iallfall nu. När jag åkte till jobbet tidigare idag så var det full mundering på. Regnjacka med luvan uppe, regnbyxor och gummistövlar. När jag tänker tillbaka bara ett par år, så var det en omöjlighet. Jag vägrade. Och nu kan jag bara inte förstå hur jag hellre gick omkring blöt hela dagen, än att ta på mig ett regnställ?! Brr vad kallt. Det är ju inte så att jag går omkring på stan i regnställ, jag har ju paraply. Men när jag bara ska till jobbet..?
 
Jag antar att jag blivit äldre och klokare. Hoppas det iallfall. Stövlarna kan till och med få följa med till stan när det regnar!
 
Mina nya "skönheter". Tillräckligt snygga för att kunna gå till stan med!
 

det känns som höst

När jag åkte till jobbet imorse var det fint väder och varmt. När jag kom ut igen - spöregn! Men det kändes rätt mysigt att komma hem och dra på myskläderna. Det känns som höst så jag tänder lite ljus, bäddar ner mig i soffan med godis och en bra film. Ensam hemma dessutom, skönt. Jag kan behöva lite lugn och ro, för efter tolv dagars jobb och en heldag på Boda Borg (är SÅ sönderslagen på benen, ajaj) och jobb idag, känner jag mig lite sliten. Och jag känner på mig att jag har en lång vecka framför mig..

Kämparglöd!

Klockan ringde halv sex imorse. Och nu sitter vi i bilen mot dagens äventyr och vi visar redan kämparglöd! Boda Borg, bring it on!


Snyggt?

Ligger på sängen och tar igen mig lite efter en tur på stan med Karlsson. Så trött?! Hittade massor, köpte nästan inget. Vet inte riktigt vad jag tycker är snyggt längre!

Snart är det dags för jobb, hoppas jag hinner dit innan regnet kommer!


Tillbaka till rutiner

Gissa vad jag har gjort!?

Varit ute och sprungit! Och vilken härlig känsla. Tungt men härligt. Efter blodomloppet dog all motivation totalt, men nu är den på väg tillbaka. Dessutom är det sommar och jag vill hellre passa på att njuta av solen när jag är ledig! Med latheten kommer tyvärr tiden att stoppa i sig en eller två kakor för mycket.... Det är varken bra för formen eller magen. Jag måste få tillbaka mina rutiner för både mat och träning! Börjar väl redan nu och ställer klockan på åtta, även att jag börjar sent.


Nya naglar

Fixade nya naglar idag och är riktigt nöjd. Gult och silver. Vi var lite oroliga för att det inte skulle bli bra på mina väldigt smala naglar, men det blev det. Som vanligt är det Anna som är duktig!


när det känns perfekt

Godkväll! Efter jobbet åkte jag, Hanna och Karlsson direkt till berg. Vi har fikat, grillat, spelat lite kort och bara njutit av solen! Det är precis i såna stunder jag mår som allra bäst. Värme, sol, mys och vänner. Tyvärr är jag lite dålig på att föreviga dom tillfällena då allt känns perfekt. Måste bli bättre på det. Jag vill ju kunna se tillbaka och minnas. 
 
Nu blir det sängen, upp tidigt och fixa nya naglar!

Jobbar hela tiden?!

Sitter och njuter i solen just nu. Har jobbat idag för sjunde dagen i rad, så man får ju passa på när man har chansen. Fem dagar kvar till min lediga dag! Jag vill så gärna bara åka iväg till en sjö någonstans en hel dag och bara ha det gött! Men det får vänta. Tills dess får jag sitta på balkongen och kanske ett kvällsdopp.


Det kommer bli en seg dag

Har precis vaknat och ska snaaart gå upp, ska bara blunda liiite till.. Vissa jobbar ju idag. Och solen skiner som en galning ute. Ni kan ju gissa hur mycket folk det är på ikano då?!

I vilket fall spenderade jag hela kvällen ute i berg hos Sandra igår. Vi grillade, drack vin och babblade. Supermysigt! Vi borde göra sånt oftare.
Jag cyklade dit och hem.. Bergsvägen mitt i natten - inte kul!


Längtar tillbaka


Lockar och vin

Vi bestämde oss för att ta ett glas vin på Bk igår! Och vi testade tanjas nya locktång.. Älskar den alltså. KOLLA HÅRET!


Hänger

Slutade jobbet för en timma sen, och nu hänger jag i solen med Aida. Har längtat efter solen hela dagen!


Mina bästa vänner


Tärnor

Även tärnorna (min fina syster) på bröllopet var otroligt vackra! 
 
 
 
 
 

Until death do us part

Herr och Fru Ivarsson
Jag önskar er all lycka!

 


 
 
 
 

Födelsedag!

Idag (eller tekniskt sett igår) fyllde jag hela 22 år. Usch vad tiden går fort hörrni! Dagen startade med jobb och senare grillning och tårta på landet. Avslutade dagen med kvalitetstid med min lillasyster. Vi åt popcorn, pratade och hon sminkade mig. Hon är duktig hon! Kunde nog inte haft en bättre dag.

Imorgon kanske ni får lite bilder från dagen ifall jag hinner. Har massor att göra! Bröllop, fest och allt där emellan.


klädpanik as usual

Sitter här och försöker komma på vad sjutton jag ska ha på mig på lördag. Det vankas födelsedagsfest och jag har INGET att ha på mig. Och varje gång är det samma sak. Alltid samma panik. Oftast slutar det med att jag står där och har tagit med mig massor kläder till förfesten för att mina VÄNNER ska välja ÅT mig.
 
Nu är ju som tur är festen hemma hos mig (yes jag fyller år om två dagar!!!), men jag har ingen som helst tid att bestämma det DÅ. Senast imorgon måste det vara klart, och jag har noll inspo.
 
Är det någon som kan ge mig en liten idé?

Precis nu

Sitter just nu (eller typ snart när jag skrivit klart det här) och njuter av urgoda jordgubbar med mjölk. Ska snart dra på ett avsnitt av Game of thrones. Dagen har i övrigt bestått av jobb, försöka få in över 50 par skor i ett obefintligt lager, middag med familjen och allmänt tjöt med storasyster.


Första gången

Idag trotsade jag min förkylning, åkte till rimforsa med ett litet gäng och badade. Första gången i Sverige för i år! Stannade inte i länge, men jag var för en gångs skull inte sen värsta badkrukan. Det kändes ju iallafall bra! Och dessutom har det ju varit fantastiskt väder idag.

Nu har jag precis duschat och sitter i soffan. Funderar på att städa, men vill hellre vara ute? Tydligen är det ingen annan som vill det tyvärr.


Riva

Kom precis hem från mys på Riva med fina tjejer. Ett par glas vin och pizza satt inte fel såhär en fredagskväll. Mycket trevligt!

Men nu äntligen sängen, är så trött och förkyld!


Minigolf

Dagen började med jobb. Kände mig lite krasslig faktiskt, men det gick över ju närmare slutet på jobbdagen det blev. På eftermiddagen spelade jag minigolf med en gammal vän. Och vilken jämn match det blev. Det skiljde bara fyra poäng! Jag förlorade, vilket var ganska väntat. Sen bestämde vi oss för att åka till berg och äta glass. Det var himla mysigt faktiskt. Trots utstirrade av änder.... På kvällen bjöd jag på middag hemma hos mig. Det blev en väldigt lyckad dag!


Ett kap

Var på stan med Tanja igår och hittade den här klänningen för bara hundra kronor. Så fin så, tycker jag. Perfekt för mig att ha på jobbet också! På bilden ser den lite ful ut i färgen, men den är en fin ljusrosa/beige på riktigt.


Game of thrones

I brist på något att göra, tillbringar jag dagen med Game of thrones! Hemsk och bra serie på samma gång. Underligt!


RSS 2.0