testade nytt

Godkväll!
 
Ligger i sängen för tillfället och ska snart sova. En kan ju tro att jag är halvt död pga. väldigt få inlägg, men så är det icke! Mig blir ni inte av med så lätt..... Men ibland har jag varken tid eller ork att skriva. Och så vill jag oftast ha bilder till inläggen och min lilla mobilkamera går inte varm direkt!
 
Men nåväl. Dagen i stort har varit trevlig. Jobbade en stund, kollade på bikini (utan lycka denna gång också), fikade med Sandra och tränade bort fikan med Malin heheh. Smakade chailatte för första gången och det var inte så illa, men jag måste förmodligen vänja mig vid smaken.
 
Nu stänger ögona igen ofrivilligt, godnatt!

Helgen del 2

Ni missade väl inte tårtbuffén i förra inlägget?! Haha DRÖMMEN ELLER?! Mmm det var så himmelskt gott.

Men i vilket fall, på söndagen var själva "ceremonin". När själva konfirmeringen gjordes fick jag och storasyster gå fram och lägga handen på huvet. Sen bjöds det på dans och musik. Och självklart en väldigt formell gudstjänst..
Efteråt hade vi en liten mottagning, med mat och presentöppning.

Slutet gott, allting gott!


Helgen del 1

I helgen konfirmerades min lillasyster! På lördagen var det en redovisning av va dom fått göra under det senaste året. Teater, musik, små tal och frågelek. Dessutom fick dom alla i kyrkan att göra "huvud, axlar, knä och tå"!

Eftersom appen inte brukar samarbeta med mig när det gäller bilder, så tar vi en liten bit i taget av helgen.


Blodomloppet

Idag var det dags för blodomloppet! Dags att se vad jag går för haha. Startade såklart längst, längst bak i klungan, så det var knepigt att ta sig fram. Men det gick! När jag kom i mål kändes det bra, men sen blev jag tveksam. Sprang jag verkligen bättre än förra året? Tvivlade starkt på det! Så ni kan ju förstå hur nöjd jag blev när jag såg 29.11 på mitt namn?! En klar förbättring mot förra året då jag sprang på 31.08 (med stopp för att knyta sko..).

En bild på hela laget (-mamma) familygirls. Och nu kan jag somna lycklig!


Nya dojjer

Köpte nya löpskor idag! Ett par Brooks ghost 5. Det säger väl inte er någonting, och inte mig heller faktiskt. Det är ett relativt okänt märke i Sverige! Men ute i världen är det ganska stort. Neutral och ganska lätt sko. Och grå/rosa. Vilket flyt jag har med färgen hela tiden. Återigen från Löplabbet!

Jag tror vi kommer trivas bra ihop :)


Esc

Igår hade vi esc mys hos Tanja! Vi körde knytis och nästan allt på bordet tog slut..... Jag tyckte inte att låtarna var sådär jättemycket att heja för, men det var mysigt ändå. Sverige förtjänade väl mer än en 14e plats va?!

För att kompensera allt onyttigt jag ätit dom senaste dagarna (det är så himla mycket), så gick jag en pw med anna och malin imorse. Blev 6,5km för mig. Det var väldigt skönt att gå på morgonen, uppiggande!


Långkjol

Köpte en grå långkjol iallafall. Ett fynd för 49kr. Tycker den är både fin och väldigt skön! Hoppas jag inte ser allt för kort ut i den bara :)


det handlar om mys

Dagen började med jobb 10-13. När jag kom hem tog jag min lunch och satte mig i soffan och kollade på "En oväntad vänskap". Vilken fantastisk film. Jag älskar den! Verkligen en feel-good-film. Ni som inte sett den borde hyra den, bums! Fick för övrigt kommentaren "HAHAHAH, HYYYYR du film FORTFARANDE!? ladda ner istället!" av en vän när jag skulle till hemmakväll. Till mitt försvar så är det så himla MYSIGT att hyra film. Liksom gå dit, titta, välja, köpa lite godis och gå hem igen för att bara gosa ner sig i soffan..

Nej, nu ska jag sluta yra om hur mysigt hyrfilm är och få tummen ur. Har försökt komma ut på en promenad hela dagen. Och nu lyser ju det sista av solen..

Vila

Igår kväll smög en hosta sig på och den verkar vara här för att stanna. Så blev det med den fokusen. Får vila ut hostan istället för att träna mer. För att bli frisk tänkte jag att jag skulle boosta med en fruktsallad förut. Det hjälpte nog sådär, eftersom det slank ner lite glass samtidigt ;)

Och lagom tills jag skulle till jobbet - spöregn såklart! Men nu är det bara två timmar kvar till stängning. Ska försöka koppla av lite mer ikväll, har sovit extra oroligt i två nätter nu.. Orsak okänd som vanligt!


Hitta fokus

Sprang en sväng med Malin förut, och insåg hur mycket jag måste träna inför blodomloppet om jag ska slå min förra tid! Sprang 5,64km på 34,40min. Jag ska ner under 30min. Nu ska jag lägga fokus på att bli bättre! Måste nog börja med lite intervaller och fler längre sträckor. Och mer vatten.

Om någon dag ska jag köra samma sträcka med mamma och se om det går fortare.


I staden

Är nere på stan med mamma. Jättemycket folk här idag! Funderar på en långkjol, men den jag vill ha finns bara i ljusgrå. Men det kanske funkar? Vi får se hur jag gör.


Långpromenad

Ligger äntligen i sängen efter en ganska lång dag. Vaknade tidigt och bestämde mig för att köra lite styrketräning innan frukost. Sen jobb hela dagen. Nu på kvällen har jag gått en rask promenad på 1,2 mil med Anna, och Malin hängde med på hälften. Är så mör i fötterna nu! Och jag tror fasen på träningsvärk imorgon alltså.. Jag skulle egentligen sprungit efter promenaden, men jag valde att ge mig. Och det gjorde jag nog rätt i!

Slut i både kropp och själ nu, så godnatt.


Idag luktar det sommar


Hänger

Började dagen med personalmöte och frukost. Nu sitter jag på tanjas balkong! Vi ska gå en promenad snart, innan det kanske blir regn.


23 och vindstilla

Det är så himla skönt väder ute idag att man kan tro det är sommar! Runt 23 och nästan vindstilla nere på min gård, så självklart ligger jag och solar. Träna, äta, sola - där har ni min dag! Ska väl gå in om en stund och äta mellis av nåt slag, kan hända att det blir glass... Egentligen skulle jag gått ner till Bosses med Sandra men hon fick jobba över idag tyvärr. Så vad ska jag hitta på mer idag tro? Den som vill ses räcker upp en hand!


Sol och värme

Dagen har spenderats i solen med Tanja. Vi solade hos mig ett par timmar först, sen gick vi ner till stan och åt lunch på en uteservering - svinvarmt! Trodde att jag började kvart över tre idag, men fel av mig. Kom en timme för tidigt!


50-talet

I helgen har det varit 50-talshelg på ikano. Jag klagade inte eftersom jag älskar 50-talet. Kläderna, bilarna, musiken, allt!

Här är vad jag skrapade fram ur garderoben! Lördagens blev väldigt sandy-söt. Idag försökte jag satsa på lite mer åt rockabilly! (Min lugg är enorm i verkligheten..)


Picknick och allergi

Igår hade jag världens mysigaste dag med min Anna. Vi gick en liten promenad och bestämde oss för att ha picknick. Köpte engångsgrill och korv. Vi grillade banan med choklad i också, hur gott som helst! Sen låg vi på en filt i solen ett bra tag och tog ut katterna en sväng.

På kvällen åkte jag och hämtade min syster i stallet, gick in och klappade en enda häst och tvättade händerna direkt efter, men upptäckte att min allergi antagligen är lite värre än jag trott. Blev så himla ledsen.. Jag tänker inte ge upp att rida ibland!!! Jag vägrar.


Första maj

sitter nere på gården och solar för tillfället. Det är så jäkla skönt!

Valborg blev väldigt lyckat! Förförfest hos S, förfest hos V och sen dansa gärnet på Harrys schlagergolv. Det var faktiskt riktigt kul!

Idag mår jag relativt bra. Bakismagen börjar komma nu och samma med huvudvärken, men med mycket vatten ska det nog gå bra.


RSS 2.0