Yoga

Har idag varit på mitt livs första yogapass. Jag ville testa något som kanske kan göra att jag "hittar lugnet". Kanske fungerar på en stressad själ som min? Det gick relativt bra för att vara första gången. Men att andas sådär djuuuupt klarade jag bara av en tredjedel av passet, knappt! Måste läsa på lite innan jag testar igen. Men det var intressant och annorlunda! Koncentration är något jag måste träna på, eftersom jag kände mig såhär (-katten...):


älskade sol

Godmorgon! Jag har redan varit vaken i ungefär en timma. Vaknade runt åtta och kände mig nästan pigg! Det har inte hänt sen.. ja, sen sommaren var på väg bort. Sol har en förmåga att göra mig lite piggare bara av sin närvaro. Klev ur sängen och drog upp rullgardinen, och nu ligger jag här i sängen och solbadar. Jag borde äta frukost men jag har lite svårt att slita mig måste jag säga. Det känns ju som sommar (eller åtminstone vår) när jag ligger här i solen i shorts bland rosablommiga sängkläder.

Småfåglarna kvittrar utanför fönstret också.. Mmmm *drömmer mig bort*

Supernature/supermat

Jag har för en stund sen kollat klart på en inspelning av Supernatures utbildning som dom höll i höstas. Eller dom, jag kanske ska säga han, som jag inte kommer ihåg namnet på. En otroligt bra föreläsare. Han kunde verkligen sin sak och man märkte att detta var, eller är, något som ligger varmt om hjärtat! Jag känner mig helt upplyst. Och det känns som jag faktiskt förtod mer nu, än av alla dessa produktblad vi har i butiken. Detta kommer bli kul att jobba med!
 
Supermat är som det låter - mat. Men med exceptionellt höga näringsvärden. Det är fullt med spårämnen som försvinner när maten processas så starkt som den gör idag. Det är mineraler, spårmineraler, vitaminer och antioxidanter, ja allt! Poängen med detta är att det är MAT, inte kosttillskott. Det är något man äter tillsammans med vanlig mat, som vanlig mat. Och det är naturligt! 

Det är redan stort i Norge, och nu har det kommit hit till Sverige.
Vi säljer det exlusivt (supernature) på Life!
Kom och smaka nästa vecka vettja!

Vårkänsla

Jag hade en superbra start på dagen. Vaknade relativt pigg och ser solen. Åt frukost i lugn och ro, läste tidningen och hörde fåglarna kvittra utanför. Vilka vårkänslor jag fick!

Tog bilen till jobbet för att jag har tid hos naprapaten idag. Sitter och väntar på att få komma in nu. Ska bli fantastiskt skönt att få bort en låsning eller två! När jag kommer hem blir det raka vägen ut på promenad i solen (om jag inte är allt för öm i kroppen).


Stripaerobics

Ikväll har jag alltså testat stripaerobics! Det är ett strippinspirerat pass, med en stol som rekvisita. Man kör i princip en koreografi på tre block. Jag fick inte upp pulsen, och det behövdes inte jättemycket styrka, blev galet svettig ändå, så måste ju ha gett nåt! Jag kände mig som en flodhäst emellanåt pga osmidig. Så smidighet kan vara en fördel, men det såg jag ingen som var. Alla sitter alltså i samma båt, osmidiga och dana. Men det var jätte kul och bra musik!

Ett pass som är värt att gå på igen! :) perfekt om man vill bryta av den vanliga träningen med något roligt.


En knäpp katt

Här ligger min katt och snuttar på min tröja. Varje gång jag har denna tröja så ska hon snutta. Hon är lite knäpp, men hon tycker det är mysigt!


Nyttig dag!!!

Vad säger ni om vädret då?! Fantastiskt härligt, eller hur? Solen har ju ju varit rätt efterlängtad och nu har den lyst två dagar i rad.

Idag har jag känt mig så jävulskt nyttig. Har inte stoppat i mig en enda onyttighet idag, jag har tränat. Körde ben idag och det gick bra. Men kanske att jag hade för lite vikt! Dessutom promenerade jag till jobbet som vabligt. Sitter nu och äter middag i form av sallad med tonfisk och massa babyspenat (min nya hang up, så sjukt gott!). Konstigt att jag inte gillar fisk, förutom tonfisk, som smakar mest fisk av alla fiskar, eller hur? Haha


Överraskning

Idag, eller rättare sagt igår, hände det något så himla kul här i familjen! Mamma och hennes sambo, marcus, satte en ring på fingret. Dom är numera förlovade och jag kunde inte blivit gladare. Dom har smugit och hemlighållt detta länge! Det kom faktiskt som en total överraskning. Eftersom jag tokälskar bröllop, så hoppas jag att dom även ska gifta sig i framtiden!
Ringarna är stilrena, lite rundade, släta guldringar. Jättefina!


Födelsedagsfirande

Igår var det födelsedagsfirande för tanja och lawe som fyllde hela 43år tillsammans. Jag kände för lite färg så såhär gled jag omkring.

Passar på att säga tack till mina fina vänner för en rolig kväll!


Snart stängning

Nu är det bara ynka fyrtio minuter till stängning. Märkte så fort klockan slog 18 att det blev folktomt här. Alltid samma tid på fredagar! Ska fixa lite papper och städa, sen tar jag och Hanna en runda på maxi.

Dagen har spenderats först på gymmet. Tränade rygg och kände att jag har blivit på tok för svag där nu, och att jag måste boka tid hos naprapaten! Efter det en snabb lunch och en sväng på ikano med Sandra. Hittade skor, 500kr. Ska jag köpa eller inte? Det är frågan..


Ingen el

För några veckor sen blev det kortis i elen till vårat hus. Dom fixade en temporär lösning med kablar över vägen, och just idag börjar dom fixa till det på riktigt. Ganska lagom till att jag ska gå upp och äta frukost faktiskt, så stänger dom ner elen i huset. Jag som var så sugen på rostat bröd och ägg.. Jag får nöja mig med kall oboy och vanliga mackor!

Träning om en timma. Taggad!


Likadan

Eftermiddagen och kvällen spenderades med Sandra och Hanna i stan. Kollade lite affärer och fikade. Vi planerade lite för imorgon och lördag! Sen gick jag iväg till Anna en sväng, jag lånade en tröja. Eller tröja och tröja, en korsett är det väl egentligen. Tänkte ha den på lördag, men njaa.. Visade lite väl mycket bröst kan jag tycka. Alltså, jag gillar dom, men nån måtta får det vara! Måste hitta på nåt mer eller annat också isåfall. Jag är så trött på att se likadan ut varje gång det är fest..

Några tips?!


utmanaren, redo?!

Inatt drömde jag att jag var med i Gladiatorerna! Mina två (?) motståndare i hinderbanan hade ett rejält försprång, men jag kom lätt ifatt när dom inte hoppade tillräckligt långt ut i bassängen (dom försökte säkert tre gånger). Jag klarade det på första försöket och tog hem hela skiten! Blev fyra i tabellen totalt, fick jag veta av Peter Jihde. Vaknade klockan 04.00, helt torr i munnen och anfådd. Tro om jag hade sprungit lite i sömnen kanske? Kan detta ha och göra med mina sena träning igår? Mitt nya mål i livet?

Nu ska jag väl kanske kliva upp ur min säng (har ej legat här hela dagen, jobbat också) och börja laga mat. Blir nån variant på köttfärssås tror jag.

Sen träning

Har precis lagt mig i sängen efter träning, mat, dusch och allt! Blev sent på gymmet idag, kom inte därifrån förren dom stängde. Tog ett pass som slutade kvart över åtta, sprang 1,5 km (hann inte mer) efteråt och stretch på det. Ni kan ju gissa vem som var kvar sist av alla? Men ska jag ha några resultat av träningen någon gång i mitt liv, så får det bli så ibland! Detta kommer kännas i benen imorgon.


Tiden sprang iväg

Goddag! Tiden har bara sprungit iväg idag. En pw till jobbet i vanlig ordning, sen gick tiden superfort där och det var så himla många trevliga kunder idag. Lite extra trevliga! En vanlig promenad hem för en gångs skull bara för att jag var så jävulskt hungrig. Efter det har jag bara hunnit äta lunch och skala potatis?! Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med livet när tiden går så fort. Måste bli lite mer "live in the moment"....

Nåväl. Ska äta gomiddag snart! Broccoligratäng, mumma.

Black and white

Det blir en huvudlös bild eftersom jag ser kass ut idag :))) men jag kör svartvitt och mitt guldarmband från bikbok (som dock ej syns).


Frukost

Har precis ätit upp en himla god frukost. Spenat+skinka på mackan var en hit! Ser att det snöar igen och jag blir såklart sugen på att bara sitta hemma under en filt hela dagen. Men det går inte! Har massor att göra idag!


Hjärta på tråd


På köpet

Nu har jag jobbat klart för dagen, blev bara två fjuttiga timmar idag. Men jag har ju fått en timmes promenad på köpet och det är ju inte fy skam. Åt precis lite lunch i form av två äggmackor och lite smoothie. Magen är fortfarande hungrig så jag funderar på vad jag ska stoppa i den? Eller kanske ska strunta i det? Får fundera lite på den..

Nu ska jag fixa till håret lite, så det inte ser ut som ett skatbo :))) ska träffa mina fina idag och då ska jag väl vara lite fin jag också!


Kiwismoothie

Supergod smoothie! Jag använde en halv banan, två kiwi och Samoa-yoghurt. Hade velat ha vanlig yoghurt men man tager vad man haver, så att säga!


pryltrött

Igår spenderade jag hela dagen hos min mormor och morfar. Vi hjälpte till att flytta ner deras sovrum till bottenvåningen eftersom min morfar har blivit lite skruttig och har svårt att gå. Det var så galet mycket plock, och möbler som skulle flyttas hit och dit. Men vi fick ordning på det till slut. Jag somnade i bilen på vägen hem och slocknade efter att jag duschat också! Ni vet ju hur de flesta gamla är? Samlar på sig massa skit som ingen behöver, sen orkar de aldrig rensa ut. När jag är där en vanlig dag kan jag ignorera alla grejer, men efter att ha synat varje liten porslinsprydnad, bok och möbel en hel dag så blir man helt matt!
 
På kvällen gick jag till Aida och såg på Mello (som är ett fiasko i år?) med några tjejer. Vi satt och knaprade på morötter och dipp, så det var mysigt ändå! Klockan sprang iväg och jag kom inte hem fören tjugo i ett. Trött som tusan nu eftersom jag vaknade vid åtta......

Nu: städa!

i want you



 Nike Wmns Air Pegasus+ 29

Stort vill-ha på dom! Har kikat på dom lite på nätet, och kollade i butik nu idag. Hann inte testa den tyvärr, men jag ska helt klart tillbaka och göra det! Jag älskar nikes löpskor, är supernöjd med dom jag har nu. Men dom slits ju ut som allt annat. Kanske blir ett köp efter lön!

Äntligen fredag!

Godmorgon. Äntligen tillbaka till en vanlig dag igen! Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Det får man göra på fredagar. Men jag måste nog hoppa upp snart om jag ska hinna till jobbet i tid.. Kvart över fyra tar jag helg och det ska bli så skönt, så skönt! Är helt ledig och ska bara njuta. Om jag hittar på nåt kul återstår att se!

Ha en fin fredag allihop!


Tulpaner

Ligger i sängen och lyssnar på pod. Har somnat till säkert tre gånger? Kommer väl sova gott inatt. Ska inte ställa klockan idag, skönt.

Har jobbat och varit på ikano med Anna idag. Köpte som sagt byxor, och är helt nöjd än så länge. Sen åt jag en otroligt lång middag med familjen. Till efterrätt åt jag en semla, och jag har en kvar till imorgon. Sen är det minsann mer nyttigheter som gäller!

Jag köpte ett gäng tulpaner idag också. Nu längtar jag mer än någonsin efter vår! Och med det säger jag godnatt.


Alla hjärtans-armband

Förutom 100kr rabatt på jeansen jag köpte, fick jag ett armband på bikbok idag. Enkelt, tunt och fint!


snart vänder det!

Har jobbat klart mina långa timmar, gått hem i snön och är nu äntligen i mitt rätta element - hemma i sängen! Ska läsa lite bloggar, duscha och sen sova. Är så trött!
 
Men det här med mer snö, hörrni, det är väl inte rättvist va? Tycker det kan bli vår nu, så vi får lite sol igen. Bara 35 dagar kvar till vårdagsjämning och vändningen, håll ut!

Äter semlor?

Det var riktigt tungt att gå upp imorse när jag visste att jag skulle stå på jobbet i över tio timmar. Har snart jobbat hälften! Och det här kan ju låta tjatigt, men det är helt dött på ikano?!?! Känns som folk bör ha mer pengar i februari. men alla kanske äter semlor hela dagen istället :)) åh så sugen på vaniljsemla...

Jag tycker alla som läser detta kommer och köper varsitt par tofflor! Deal? Deal.


Ny favorit

Flapjack med caramel! Det är i princip en havrekaka, väldigt god men mastig. Man äter inte en hel på en gång om man säger så. Testa! Finns självklart i andra smaker, och med nötter.

20kr (eller två för 30) hos mig på Life ;)


Snigeldag

Med nässpray och näsdukar i högsta hugg ska den här dagen kunna glida förbi relativt smärtfritt! Bara ett par timmar kvar av jobbdagen nu, men det känns som den sniglar sig fram? Längtar tills jag kommer hem och kan gosa ner mig i sängen!


Soffbyte

Jag har bytt min soffa mot Tanjas! Har sällskap av nästan alla mina tjejer, och bara det gör ju att jag mår mycket bättre! Myser med mello och en hel buffé av godsaker.


förkyld är inte sjuk

Idag mår jag lite bättre! Febern är borta, och nu är det bara en jävulsk förkylning kvar. Så nu kan jag inte räkna mig själv som sjuk längre, även om jag inte kommer göra några större anträngningar idag. Imorgon ska jag jobba och det är tur att det är en timme mindre än lördagar (som jag normalt jobbar) och att jag slipper gå. Ännu ett plus är att mitt jobb inte är särskilt fysiskt aktivt. Dessutom har jag allt som behövs för att kurera, rakt framför mig!
 
Snart dags för middag, men innan det - en lur!

Soffläge

Fortfarande sjuk, så det blev inget jobb idag. Istället har jag legat i soffan hela dagen! Ganska tråkigt. Jag försöker dricka så mycket vatten som möjligt, äta mat med vitaminer och värktabletter. Ska försöka vara frisk till imorgon, så jag kan åka och mysa med mina tjejer på kvällen!

Snart väntar god mat, ugnsrostade rotfrukter och entrecote. Hoppas det smakar lika gott även att jag är sjuk! Sen är det myskväll som gäller.


F you, feber!

Här ligger jag med feber! Igårkväll kunde jag inte somna, det kändes som att jag tappade känseln i hela kroppen när jag försökte lägga mig till rätta. Så läskigt och obehagligt. Somnade en liten stund och vaknade av feberfrossa. Sms som höll mig vaken.. Sen var det inte mycket mer sömn för mig. Max ett par timmar. Pallrade mig upp imorse och gick till jobbet ändå. Efter det har det inte direkt blivit bättre!

Det var ju så mycket jag skulle hinna med idag. Naprapaten, städa, byta gardiner, träna.. Bättre lycka nästa vecka :))) men seriöst, jag har inte tid.


Mår dåligt

När man mår dåligt får man unna sig lite gott en torsdag! På väg hem från jobbet nu och ska bara ta hand om mig själv resten av dagen. Både kroppsligt och känslomässigt! Ibland förstår jag ingenting..


idealfighten

Satt vid datorn och kollade runt på lite bloggar, kikade in på idealfighten (kolla in där! En blogg mot osunda kroppsideal osv!) och möts av denna bild:

På den "normal"sidan har vi en tjej med långa, smala ben med mellanrum (så ser alltså alla bilder ut). Och på "curve"sidan, ja, där har vi ju mig. Min stolek alltså. Och då undrar ju jag "varför kallas det där +size?" och efter det tänker jag "Vart ÄR +size-modellerna?" Om någon skulle kalla mig för +size skulle jag bli ledsen. Inte för att det är fel att vara +size, utan för att jag inte alls ser mig som det. Och jag tänker på alla som är större än mig, hur känner dom när dom ser detta? Det gör mig ledsen och irriterad.

Varför är inte alla storlekar representerade?

Sköna skor

Idag ville jag egentligen vara lite fin. Men gav upp det när jag fick ont i fötterna. Mina sköna, men inte så vackra, löpskor blev dagens bästa val. Gillar inte att dom är silvriga, men vi får se när jag införskaffar nya!


Det är kört

Okej. Nu är det kört. Tre av fyra biologiska familjemedlemmar är glutenintoleranta. Dessutom är det ärftligt, så mina chanser är nu inte så himla stora! Jag måste ta ett test och jag kommer förmodligen dö av det. Jag säger hejdå till er innan :'(

Paniiiiik!


Silence is what hurts the most


Lång rast

Fick hoppa in och jobba på stora torget idag, när alla är sjuka. Började vid tio och slutar vid sex! Men jag har just nu en rejält lång rast, på hela två och en halv timma. Sitter hos Malin och har precis ätit lunch. Så himla mysigt! Snart måste jag ut i snövädret och gå tillbaka till jobbet. Usch.


Filmkväll i min ensamhet

Jag har spenderat min kväll i min säng med lite kvällsmacka, naturgodis och film!
Först ut var:
 
Step up revolution: Fem av fem solar! Storyn var ju på ett ungefär samma som dom övriga step up-filmerna (och minst en replik var exakt lika som i 2an....) Men eftersom jag är en sucker för den här typen av film så blir det full pott! *klappar händerna*

Näst ut var:

LOL: Fem av fem solar! Gillar den här typen av film också (ingen överraskning kanske?) Jag brukar inte tycka att Miley Cyrus är nån jättebra skådespelerska, men den här gjorde hon bra! Handlar om vanliga tonårsproblem, kärlek och mor/dotter-förhållandet. Fällde en tår när jag kände igen mig..
 
 
Jag kan verkligen rekomendera båda filmerna. Även att jag i regel är sist med filmer/musik/allt nytt så vill jag bara säga : Har ni inte sett dom, så gör det!

dör längtans-döden

 
När denna film kommer till Sverige är jag den första att köpa en biljett! LÄNGTAR!

Mello

Igår hade vi mello-mys hos Aida, sen gick vi ut! Mötte upp Anna och några tjejer, dansade och hade så himla kul! Vi hamnade på platå IGEN, bara för det var proppat på sliver. Vi kom ingenstans i kön. Och på platens tog dom bara kontanter... Så enda minuset för kvällen var småungarna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2858842/images/2013/pic_510e3e1b9606ee09cb987743.jpg" class="image">


Inredningsjakt

Har åkt runt överallt känns det idag. Jag, Anna och Aida var på inredningsjakt! Jag vill ha så mycket grejer. Det får vänta tills jag flyttar! Dom andra fick med sig massa fint, men jag fick bara med mig två hjärtapåtråd. Fick bara plats med en, så nu ska jag hitta på nåt kul med den andra!


Myskväll

Myser hos Malin med mina tjejer! Smakade panacotta för första gången på fleeeeera år. Denna gång var det faktiskt gott.


Är jag sjuk..?

Somnade och vaknade med så himla ont i magen. På nåt sätt känns det som min kropp är på väg att ge upp. Jag är lite rädd att jag ska bli sjuk. På riktigt sjuk. Jag har alltid mer eller mindre ont i magen, är så trött att jag kan sova när som helst (förutom när jag SKA sova) och resultatet av det är stora påsar och mörka ringar under ögonen. Kroppen är stel och öm. Mamma säger att det är symtom på glutenallergi.. Jag kan inte förstå min hjärna som hellre väljer att må dåligt än att gå och ta ett blodprov. Kan man bota fobier när man inte vet VARFÖR man är rädd? Men tänk om det är nåt värre?!

Snart får jag skjuts till jobbet. Jobbar till ca 16 och ikväll blir det mys med mina tjejer! Jag längtar.

/ hypokondrikern (?)


RSS 2.0