Oth

Har suttit hela dagen och kollat på OTH. Verkligen hela dagen. Nästan en hel säsong! Ester har sovit hos mig i flera timmar och det har varit så himla mysigt. Fast ändå har jag känt mig lite ledsen idag. Men jag får slita mig för jag blir snart hämtad av Sandra x2 för en myskväll i berg. Hoppas det kan förbättra mitt humör lite.


Jeansångest / Ester och mitt äpple

Förkylningen har blivit ett snäpp sämre. Nu känner jag ingen smak what so ever. Kanske ska säga till mamma att vi kan äta fisk idag då?

Idag har jag i vilket fall tvättat, städat och varit på ikano. Två par jeans, och ångesten som kommer med det alltså.. Usch! Det finns inget värre än att prova byxor! Nu är dom köpta iallafall och nu kan jag återigen gå med hela byxor :)


Att det aldrig släpper

Jaha, då var det dags igen. Förkylningen jag drog på inatt blir inte direkt bättre. Täppt i näsan, ont i huvet och i halsen. Jag blir så trött. Jag orkar inte. JAG HAR INTE TID MED DET HÄR! Typ.. Får kurera mig mys, OTH och något gott!

Nåja.. Idag har jag och Anna varit i Norrköping! Kände för att upptäcka något annat idag. Fick med mig två tröjor och ett linne. Rätt nöjd! Imorgon ska jag förhoppningsvis kunna köpa ett par jeans också.


Skön start på dagen

Den här dagen har börjat otroligt skönt faktiskt. Låg kvar i sängen och drog mig ett bra tag, klev upp och insåg att det fanns flingor i skafferiet (har varit sugen på det i flera dagar!) och åt mina flingor framför OTH. Nu närmast ska jag kolla på ett avsnitt OTH till, en promenad och så ska jag kanske sova en liten sväng.

Ikväll väntas jobb!

Jag överlevde!

Övelevde, men det var fasen på gränsen!

Dagen på Kolmården med familjen var jätte mysig. Jag hälsade på rockor (kände mig lite modig då hehe) och åkte linbanan (då var jag inte lika modig...). Jag önskar att man kunde kolla mer på lejonen än man får göra. Typ stanna och gosa lite i lurvpälsen. Det förutsätter ju att dom är lite mer tama.. annars skulle jag ju aldrig våga! Nöjer mig med Sigge så länge. Sov en sväng när jag kom hem. Stadsråttan i mig är inte van vid frisk luft :)

Mitt 10-timmars pass på jobbet SÖG! Kö till dörren hela kvällen/natten verkligen. Men jag fick en överraskning!!!!! Mina vänner kom förbi och poff! så står min finaste Sandra Karlsson framför mig och jag börjar såklart att gråta lite :') Hon har varit borta ett helt år från oss för att bo i USA. Nu är hon hemma, och vi ska aldrig låta henne åka iväg igen!

Hemma halv sex, sov till 12 och myst med Sandrorna + Anna resten av dagen/kvällen. Nu är jag slut som människa, GODNATT!

Kö till dörren är ej en hit

Ligger raklång i sängen efter en sjukt jobbig kväll på jobbet! Känns som jag inte kan röra en enda muskel. Förutom fingrarna då.. Hela kvällen har det varit kö till dörren! Och nu känner jag bara att stadsfesten kan lägga ner en dag för tidigt. Alternativt att jag får snabbspola lördagskvällen. Eller att min chef ringer och säger "du behöver inte jobba". ELLER att jag mystiskt skadar några fingrar.. Jag misstänker att inget av detta kommer att hända. Så nu ska jag sova, så jag orkar med både Kolmården och tio timmar jobb imorgon! Godnatt.


Lill-musklerna

Idag har jag äntligen förnyat mitt kort på gymmet. Nu är planen att komma i samma form, och bättre, än i våras. Jag är taggad till tusen och nu jävlar ska jag få tillbaka mina små muskler!


Bra film en onsdag

Ikväll har jag varit och kollat på snabba cash 2. Mycket bra film! Hela filmen i sig vägde upp att det var ganska mycket dödande. Slutet var sådär, men jag förstår varför. Det kommer ju en till nästa år!! Jag gillar helt enkelt inte cliff hangers :) Men den här filmen får ett frikort från mig på den fronten, tack vare Joel Kinnaman hehehe.

Bästa stunden i biosalen var ändå när dom visade trailern till nya Twilight! Jag och Sandra satt som två små barn, och vi båda fick rysningar! Det ska bli fruktansvärt kul att se den. I november smäller det!

ett krossat hjärta är trasigt, tills man träffar någon som gör det helt igen.

Började morgonen med att inte kunna sova, som vanligt. Städade lägenheten som såg ut som skit! Åkte till Tanja en sväng och vidare till stan. Lunch med Tanja och Sandra på Steves. Gott som vanligt, men inte så sugen på att äta. Blev en del kärleksprat som var behövligt, men också en del skratt och det var mysigt att träffa kära Tanja igen <3 Sandra träffar jag ju rätt ofta ;)

Nu ligger jag i sängen och bara lyssnar på musik. Det finns ett avsnitt i OTH där Peyton, Brooke och Haley sitter i bilen och leker nån sorts lek. Typ :"nästa låt talar om vad (tex) Lucas tänker på just nu", så byter man radiokanal. Försöker testa om det funkar? Inget bra resultat än så länge.

allt är upp och ner

Den här var helgen när allt vändes upp och ner. Jag har bävat för det i över ett år - Dagen då mitt ex bestämmer sig för att "förklara" sitt idiotiska beteende. Så nu känns det i princip som att jag är tillbaka på ruta ett. Eller kanske två. Jag känner mig så himla förvirrad och ledsen, och jag vet varken in eller ut.
Mina vänner har såklart varit guldvärda. Men en person som jag verkligen ville skulle stå upp och stötta mig, gjorde inte det. Och jag kan inte låta bli att vara besviken. Jag behöver lappa ihop mitt hjärta.. igen, eftersom gamla sår slets upp, och det kan ta tid. Men om man tycker om någon tillräckligt mycket, borde man inte stanna kvar och stötta, istället för att bara försvinna?

Gillar inte nätter

Sitter vid köksbordet och har precis ätit "frukost". Skulle gå och lägga mig tidigt igår, men jag fastnade som vanligt vid OTH. Så nu är jag svintrött, och stel i hela kroppen. Jag tror den protesterar mot att gå och jobba inatt. Hela kroppen gör liksom motstånd. Och jag förstår den. Jag gillar inte att jobba natt. Men jag har iallafall ett jobb, right?

Men nu ska vi fokusera på bra saker! Igår kom min syster hit en sväng, sen åkte jag och tjejerna ner på stan och sen till lillsjön. Kallt i vattnet och jag fick ett myggbett - i pannan. På kvällen hade vi tacomys hos Anna. Det är såna dagar jag älskar.

Vi myser

Sitter i soffan, fortfarande i morgonrock, och myser med Ester. Vi har kollat på oth och busat hela morgonen så hon är trött nu! Jag själv ska snart bege mig ut till berg och bara ligga där och sola. Har inget bättre för mig och det är skönt att komma hemifrån en stund! Men först - lunch.


keep shining



nackdelar med att bo granne med ett konditori

  • Det luktar fruktansvärt gott!

  • Jag blir enormt fikasugen så fort jag tittar ut.

  • Det är en stor fläkt som surrar jämt.

  • Jag vet att jag är tre meter från min störta kärlek - kakor.
    och kan gå och köpa när som helst...

  • Har jag sagt att det luktar fruktansvärt gott?!
Det är alltså inget bra för mig, som är stans fikamonster.

Friskförklarad

Nu är jag äntligen frisk! Så för första gången på en vecka fixade jag till mig, kände mig nästan snygg där ett tag för att jag blev så fräsch haha! Åkte en sväng till ikano och fikade med Sandra. Äntligen, har varit så kompissjuk!


En lista

Vad gjorde du kl 08 i morse? Förmodligen sov jag.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Fixade kvällsmacka.
Vad har du druckit idag? Vatten med bubblor, vatten utan bubblor, vatten med smak. Ja, vatten.
Vad var det senaste du åt? En fruktansvärt god macka.
Vad var det senaste du köpte? Gräddfil!
Vad är det för färg på din ytterdörr? Haha har inte reflekterat över det, men vit tror jag.
Vad är det för väder hos dig nu? Solnedgång, med några få moln. Ganska varmt.
Godaste glassmaken? Är det meningen att en sucker for glass som jag, ska kunna välja en?!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det gör jag! Har upplevt det, och älskade det. Men tyvärr är inte kärlek lika lätt som att bli kär. Det är synd.

Sover du tungt?
ibland, ibland inte.
Drömmer du mardrömmar? Det händer titt som tätt!
Trivs du med ditt jobb/plugg? Det är ett jobb. Men det är dags att ta tag i mig själv och söka vidare!
Favoritklädsel? Jeans och en tröja. Skulle nog vilja vara mer av en stil-katt än jag är.
Vad ser du om du tittar till höger? Ett fönster med blommor och utsikten övernågra tak.
Vad gör dig glad? Det är mycket som gör mig glad. Men sol, värme och vänner är ganska säkra kort.
Vad ska du göra härnäst? Skriva klart listan, sen sätta på ett OTH-avsnitt. Och fixa dipp!
Höger eller vänsterhänt? Högerhänt.
Humör just nu? Jag känner mig fridfull, och därmed glad!
Favoritgodis? Jag får nog säga choklad, men om chips är godis så säger jag det!
Kläder just nu? mjukisar och linne.
Hur många kuddar sover du med? Två.
Spelar du något instrument? Tyvärr inte.
Morgon eller nattmänniska? Beror på dagsformen!
Vad är viktigast för dig? Familj och vänner. Utan dom skulle jag gå under.

Är du kittlig?
fruktansvärt kittlig.
Stjärntecken? Kräfta.
Äckligaste insekten? Ingen tvekan här. SPINDLAR.
Stökigt eller välstädat? Välstädat. Kan få panik när det är för stökigt. Däremot ska det inte vara kliniskt om man säger så.
Vad längtar du mest efter just nu? Mina vänner! Min pappa, en man att krama, åka utomlands, ett riktigt jobb och att flytta hemifrån. Långt ifrån allt, men lite fick jag med!

Finalmatch

Idag är det en stor dag! Det vankas final i handboll. Dom senaste matcherna har jag suttit på nålar, iallafall inombords eftersom jag haft lite svårt att röra mig, så himla spännande! Kl. 16 möter dom favorittippade Frankrike, men jag tror ändå det finns en bra chans att Sverige tar hem guldet. Om inte annat hoppas jag verkligen!

Det kommer bli nervigt!

Jag är sjuk

Dålig uppdatering pga att jag har varit ganska sjuk den här veckan. Började med lite lite lite ont i halsen, och en springtur på det (dumt, jag vet!). Sen var det bara PANG! feber och svinsjuk på en halvtimma. Nu är det bättre, febern är borta och har inte ont i halsen längre. Däremot har jag svinigt ont i körtlarna runt halsen, och ett sjukt tryck över bröst och rygg. Tack gode gud för värktabletter. Utan dom skulle jag utan tvekan dö just nu.

Frågan just nu är: vc på måndag, eller sluta ta tabletter imorgon och åka till akuten?

Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma i Linkan igen (i torsdags). Så himla tråkigt! Jag led av hemlängtan måndag-tisdag, men den försvann snabbt när vi packade och skulle bege oss mot båten. Var hemma sent, hälsade på senaste tillskottet i familjen. En liten katt vid namn Ester!

I övrigt har dom senaste dagarna i princip bara bestått av OS. Jag sa i fredags morse att jag inte var intresserad, men tusan vad intresserad jag är?! Sjukt insatt och måste ha tvn på nästan hela tiden. Imorgon fortsätter följandet..

Har det bra

Det har hittat på lite sen sist! Lördagen bjöd på superväder, grymt varmt. Hela 30,5 grader här på ön. Vi drog till Tofta och utgång på kvällen! Sen har vi flyttat från Visby till lau. Spelat mer fotbollsgolf, grillat med vänner och plockat fossiler. Vi kör bilder på det, tycker jag!


RSS 2.0