soliga lördag

Dagen har spenderats i solen på en filt. Bara solat mig och lyssnat på musik, blivit lite brunare :) Jag har känt mig lite sällskapssjuk, eller nej, kompissjuk. Men vad ska man göra när folk inte har tid, får boka folk en vecka i förväg hihi. Resten av eftermiddagen och kvällen kommer spenderas med mamma, Marcus, Stina och Uffe. Vi ska snart åka och spela minigolf och sen blir det middag hemma!

Och så hoppas jag att något roligare händer, PUSS

gosar med busfrö

Sitter i sängen och myser med Sigge. Jag måste egentligen gå och fixa lunch och snart åka till jobbet, men det händer inte så ofta att mitt busfrö vill gosa. Så då måste man ju ta vara på det, eller hur? Jag får helt enkelt ta stressen sen!

Idag blir det ett kort pass på jobbet. Kvällen bjuder antagligen på mys hemma!

kär och sommarfräknig

Och så blev det fint väder igen, och jag lika pollenchockad som vanligt. Så idag har jag inte gjort mycket annat än att snyta mig. Har legat på en filt utanför huset och solat och tvättat lite också. När jag kom in och kollade mig i spegeln höll jag på att dö. Jag var fräknigare än någonsin och såg helt förskräcklig ut :'( Jag gillar INTE mina sommarfräknar, även om alla säger att det är "gulligt"..

Men igår då?! Jag åkte till Ullared och spenderade pengar. Blev dyrt, men jag har knappt något med mig hem?? Jag lyckades bli kär medans jag var borta också... i en docka. En ipod-docka. Eller station om ni föredrar det. JAG ÄR KÄR! Något köp blev det såklart inte, för dyrt. Men snart så, snart, ska jag köpa en!

Nu ska jag gå och sätta mig på trappen, läsa och känna mig allmänt filosofisk.

perfekt sitta-hemma-och-kolla-på-film-dag

Är det inte en perfekt dag att bara sitta inne, kolla på film och bara mysa?! Regnet bara öser ner och tillvaron är lite grå för tillfället. Men det ska bli ändring på det! Tar bilen och åker hem till Sandra för en mysdag. En trip förbi hemmakväll och affären, then it's on!

testat - XL spraybalsam

Jag har testat spraybalsam innan, och då upplevt att håret blev fettigt och äckligt. Så var inte fallet med denna! Det ser något glansigare ut, utan att se smutsigt ut. Det är enklare att reda ut håret och det luktar fräscht! Det enda jag kanske kan klaga lite på att "strålen" inte är så bred, så man får spraya många gånger..

Den är prisvärd, och jag rekomenderar den starkt.
(109 kr, zigges)

kex & ost

Det är i sånahär lägen (när appen inte funkar) jag önskar att jag hade en cam i datorn. Jag tycker lite synd om er som inte får en endaste bild (förutom igår).

I vilket fall, jag sitter nu och mumsar i mig kex & ost. Brieost är den godaste osten eveerrr! Nu kanske man kan tänka att detta äter man ju i fint sällskap på kvällen, med ett glas vin. Men då kan jag tala om att det är minst lika perfekt till frukost en söndagmorgon, med juice :))))

Nu måste jag mumsa klart och fixa till mig. Idag ska det shoppas lite nytt till basgarderoben!

min midsommar

Dagen började med KRIG här hemma, vilket ledde till helt ändrade planer för min del. Så, Sandra hämtade upp mig här runt 12 och vi åkte och handlade mat till kvällen. Hem till Berg för lunch och fix, tog en sväng ner till slussarna för att köpa lotter men dom hade redan plockat ihop och åkt. Vi tog en glass istället!

Framåt fem åkte vi till Åtvidaberg och midsommarfestade med ett gäng fina människor. Grill, bus, bastu och bad. Hade riktigt trevligt och hoppas alla andra hade det också! När regnet kom vid ett var det dags att tänka på refrängen, åkte hem och kröp ner i en varm famn och vaknade idag - mådde kanon :') 

P.S. Pernillas hus är GIGANTISKT! Och jag är helt förälskad i deras kylskåp (<---kylrum!!!!). Fantastiskt fint, med utsikt över sjön.
Tack snälla för att jag fick följa med och för en helmysig kväll! <3


Nere vid bryggan där vi satt och åt

alleriska jag

Här sitter jag när solen skiner ute??? Nejdå, jag har ju inte varit inne hela dagen. Lapade sol hela förmiddagen och nu tog jag en liten paus för att försöka lindra allergin lite. Pollen är en jävlig sak säger jag bara. Och värre kommer det bli om ca en timma! Ska åka iväg till berg och rida. Och jag tål varken hästar eller hö..

Imorgon är det midsommar, vad händer då?! :)

ingen mopp, ett kap och XL

Nu sitter jag här på kvällskvisten (närpå natt nu..) och är svintrött??! Dagen har bestått av vardagliga saker som städa, fixa disk, SKALA RABARBER (!!!) och flyttstäda hos min syster. Fick tvätta golvet för hand. Det är ju onödigt att ha en mopp......

Mellan allt det där har jag hunnit köpa en tröja på rea. 75 kr, vilket kap! Fixade ett spraybalsam till mitt trassliga hår också. Inte direkt värt att lägga upp bild på det. Märket är XL (Grazette of sweden) och om det är bra återstår att se. Stay tuned, om man säger så, ifall ni vill veta!

summerburst levererade

Hej mina fina! Är hemma (kom hem igår, men stannade bara hemma en liten stund) efter en helg i Stockholm. Summerburst var grymt! Jag missade min favvolåt med Nause med ca. en minut, men resten levererade verkligen galet! Nause, Ingrosso och Guetta var helt klart mest värt att se, och känslan när 20 000 euforiska människor hoppar i takt med musiken och sjunger med - den är svårslagen! Basen gjorde så att både hjärtat och näsborrarna darrade (knäpp känsla för näsan btw..) och hela stämningen var bara helt BRA!

 

Nästa år igen, eller vad säger ni tjejer?


summerburst

Är mitt uppe i packningen här, ska ha med hela mitt rum känns det som. Ikväll blir det sleepover hos Anna, fotboll och mys. Och imorgon drar vi äntligen till Stockholm och SUMMERBUUUURST! Så galet taggad! Kommer bli grymt.

 

Anyway, skrev ett snabbt inlägg här för att appen inte funkar. Så om ni vill kika vad jag har för mig fram tills söndag kväll/måndag, så får ni glo på Instagram. That's it. Nu måste jag röra på steken och packa klart! Ciao


testing testing

Okej. Jag har fått nytt system här i min blogg. "testperson" hade tydligen JAG anmält mig till?? Det visste jag inte om.. Får väl se om jag kan få rätsida på det här också.

 

I vilket fall; Jag gick upp tidigt imorse, slöade ett tag och åkte till Ikano med tjejerna. Hittade ingenting som vanligt. Om en stund blir det mat här hemma och avslutningsfika för lillasyster. En fin och mysig liten tradition här hemma att ha avslutningsfika, och fira att man klarat ytterligare ett år!

 

Jag har börjat känna att namnet på bloggen inte går ihop sig längre. En funktion som dom borde fixa; ändra bloggnamn - utan att byta blogg! Skulle behövas nu.


Sunny day

Har suttit heeeela eftermiddagen i solen och bara njutit! Så jädrans härligt med sol och fint väder igen. Känner mig alltid lite lyckligare i solen, som att man själv börjar skina?? Mina känslodippar är som bortblåsta så fort det är fint väder.

Började förövrigt "morgonen" med en smoothie, som ett tag framöver kommer vara min frukost. Utom lördag (och söndag den här veckan), då är det lyxfrulle! Mmm längtar redan...


Inte offrets fel

Kollade Hanapee's blogg och fick se ett fantastiskt inlägg som hon har länkat till.

Läs HÄR (<-- länk) och klicka vidare på länken där, kolla in videon också!


ett år

Jag läste det här och var på två sekunder tillbaka i samma tillstånd som för ett år sen. Ett år på pricken faktiskt. Jag har ingen stor blogg, min mamma är två rum bort och jag kedjeröker inte. Men känslan är precis den som jag inte kunnat sätta ord på. Att glömma bort hur man andas, sover och äter. Jag kunde känna och höra hur mitt hjärta gick sönder. Hur skulle jag överleva? Det har gått ett år nu, jag lever, men ibland kan jag fortfarande höra hur små bitar av mitt ihoptejpade hjärta ramlar bort.
Och jag är fortfarande trasig.

Det finns heller inga ord på hur svag jag känner mig, när jag säger så.

Flower power

Ligger i sängen och lyssnar på regnet, blandat med musik från Bob Marley. Mår lite halvkasst idag med illamående och ingen aptit. Biverkningar av tabletterna!

Var på plantagen och handlade lite blommor förut, så nu är en av tre blomlådor fyllda med million bells. En av mina favoritblommor! Nu är målet att ha lika fin låda som min vän anna! Köpte dessutom en orkidé till mitt rum. Den var så dyr att jag måste hålla den vid liv!


studenten

Grattis till alla studenter!
Kan inte fatta att det är två år sen jag själv sprang ut, röjde på flaket och fällde tårar av både glädje och sorg faktiskt. TVÅ ÅR SEN! Ibland kan jag känna mig lite gammal för det, men så tänker jag efter och inser att jag lever mycket mer nu än jag gjorde då. Lever bättre. Ett år till gör nog ingenting, man är aldrig äldre än man känner sig inombords!




Skutt skutt

Jaha, sen sist då?

- sprang blodomloppet, gick galet bra och tog personligt rekord. 31.08. Jag skadade foten rätt rejält dock. Såå..
- .. vc och sjukhuset hela fredagen. Kom hem med bandage, medicin och kryckor.
- Varit i berg och skuttat runt, medans tjejerna red.
- pappa kom på snabbvisit!!!!
- 50års-kalas
- allmänt mys

Annars har det stått lite stilla. Jag lovar er bättre uppdatering från och med nu. Iallafall mer än en gång i veckan! PUSS


RSS 2.0