Print

Äntligen har jag mina mönstrade byxor. Som jag har letat! Slog till på en vit stickad också.


träna innan frukost

Har precis ätit en stor frukost efter en löprunda. Sist jag sprang innan frukost gick det hur bra som helst. Nu gick det jättedåligt. Fick en sjuk håll efter halva tiden som vägrade släppa och därför blev det bara ynka 2,3km. Tiden tänker jag inte ens nämna! Det kan möjligtvis bero på att jag inte åt kvällsmacka igår? Alltså noll energi..? Jag tog igen med lite rumpövningar. Nästa gång kommer det gå bättre. Bara kämpa på!
 
Nu ska jag duscha, sen är det full fart hela dagen.

Nya naglar

Fick nya naglar idag, havsgröna! Är jättenöjd.

https://cdn1.cdnme.se/2858842/6-3/pic_517ec213ddf2b31d93d5928e.jpg" class="image">


Helgen

Den här helgen har gått så himla fort! Finmiddag, lång sväng på ikano med syster och moster, utgång med tanja och idag blev det fix i trädgården på landet. Så nu har vi ett nytt och bra trädgårdsland! Det har kommit både vit- och blåsippor också, så fint.


Äntligen fredag

Har precis ätit lunch och sitter här och tar igen mig lite. Skulle ätit för en timme sen men som vanligt kommer det kunder exakt när jag ska värma maten. Jag klagar inte, mer klirr i kassan!

Om ca en timmar slutar jag och tar långhelg. Kommer vara ledig i hela fem dagar. Minisemester! Så är det någon som är lika sysslolös som mig, hojta!


hela dagen framför mig!

Idag gick jag upp redan klockan sju för att gå ner till gymmet! Det har inte hänt på hur länge som helst. Jag tycker egentligen att det är skönt att gå upp lite tidigare, för man får ju ut så mycket mer av dagen. Dessutom är det mycket bättre för mina matvanor att gå upp tidigt, för då äter jag verkligen mina tre måltider och mellanmål. Regelbundenhet är så viktigt för att jag ska må bra, och dessutom hålla min vikt.
 
Hur som helst var det skönt att träna tidigt, och nu ha dagen framför mig att hitta på något. Börjar jobba 15.15!

förbättring

Goddag! Jag sitter här och äter lite efter ett styrkepass hemma och en tempolöptur på det. Det gick över förväntan, och jag sprang 3km på 17 minuter. Trots stormen! När jag klockade mig förra året på 2,5km tog det 16 minuter. Så jag tror minsann att jag har förbättrat mig, iallafall litegrann! Nu är nästa mål blodomloppet där jag ska slå mitt pb på 5km, vilket är 30minuter. Allt under det är jag nöjd med!

Förövrigt har helgen bjudit på bowling och några glas med mina vänner och stök i trädgården vid sommarstugan. En helt fantastisk helg!

Full fart

Det har varit full fart idag! Upp relativt tidigt, ringa viktiga samtal, träna, tvätta och städa. Hann inte äta mat innan jag åkte till jobbet, så nu sitter jag på kontoret och äter. Känns ju lite töntigt att ha med sig matlåda för ynka tre timmars jobb. Men jag kunde ju inte svälta ihjäl. Och dessutom är det fredagkväll vilket betyder lite folk på ikano!


Första dagen

Står på jobbet och har först nu återhämtat mig från min superstressiga morgon. Jag försov mig såklart just idag. Jobbar mördarpasset 10-20, utan rast eftersom dom andra är på utbildning. Tur att jag kan gå bak och äta när jag vill! Tackar Gud (nåja) för min "dörrplinga". Så.. Idag är också första dagen med min medicin. Jag fick svar från läkaren igår och det var inget allvarligt fel på magen. Jag har en irriterad tarm tydligen, inget farligt men besvärligt! (Detta kan orsakas av stress bland annat, hehehe förstår ni varför detta är komiskt?) Första dagen idag, två veckor till förbättring. Fungerar detta så får jag nog äta det så länge jag lever. Och det smakar inte gott!


Två saker som inte är okej.

Löprundan idag gick bra, jag var lite trött i början men när jag fått upp värmen och flåset så flöt det på bra! Men det hände två saker som förstörde hela njutningen med att springa..

Händelse 1: jag sprang förbi tre små killar, varav en kände att det skulle vara härligt att få känna på lite kvinnlig rumpa och daskade därför till mig. Ni som känner mig vet att jag har lite kort stubin när det gäller sånt. Man tar inte på mig på det sättet utan lov helt enkelt!

Händelse 2: nästan hemma möter jag ytterligare två killar, den här gången var dom runt 17-18. Dom tittar på mig som om jag vore en ny glansig leksak och kommenterar "mm det ser bra ut". Kort stubin igen..

Vad är det för fel på folk?


Våren är här

Våren har förhoppningsvis kommit på riktigt nu. Även om det för tillfället är full storm ute så är det varmt och massa blommor har börjat slå ut utanför mitt hus! Nu väntar jag bara på björkarna (och pollenchocken..). Synd att våren blir så kort i år, för jag tycker verkligen om just våren. Man kan riktigt känna hur allt kommer till liv igen. Det hade varit härligt om det kunde vara lite längre efter en så himla jobbig vinter!


Vad som händer nu

Äter lunch med Anna och Tanja. Kyckling it is och jag hugger in som aldrig förr! Även ett kort på min första tatuering. Så jävla hård.


Alltid bättre med er!

Hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat hos Anna med tjejerna. Dom fick lika fina naglar som jag fick för ett par dagar sen, vi åt middag och pratade. Det var så himla mysigt! Jag behövde hänga med mina bästa vänner efter en inte allt för bra vecka. Med dom mår jag alltid bättre!


myskväll

Idag har jag jobbat hela dagen, och glad är jag för det, för vilket väder det har varit! En kan ju tro att det är höst.. Fick cykla hem i spöregn och direkt iväg till gymmet. Har precis duschat efter en jättegod middag, och nu blir det Let´s dance och myskväll med mamma! Det behöver jag.

Morgonrunda

Började morgonen med en löprunda i solen. Innan frukost dessutom, det var inte igår! Skönt, härligt, fantastiskt.. ja, bara positivt helt enkelt. Det gick lätt och jag hade bra tryck i steget idag. Blev inte en jättelång runda så kunde springa någorlunda fort. Härligt att vara igång igen!

Ställde mig mot väggen och solade ansiktet lite efteråt!


Nails

Idag har jag varit hos Anna och fått fina naglar. Jag är supernöjd!

Mina framtida naglar kommer att ligga i den här kategorin, "tips, fix och trix", eftersom jag inte vill skapa en ny. Men då vet ni iallafall!


Premiär!!

Igår spenderade jag hela dagen med att baka med saknade vänner. Det blev bullar och kolakakor! Senare åkte vi ut till nykil och premiärgrillade! Riktigt gott måste jag säga, och en himla bra dag.

https://cdn1.cdnme.se/2858842/6-3/pic_51650e2ae087c31311f45896.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2858842/6-3/pic_51650e2ae087c31311f45896.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2858842/6-3/pic_51650f719606ee66cfacabe9.jpg" class="image">


Effektivitet tack

Dagarna bara springer iväg tycker jag! Utan att jag hinner med värst mycket. Tyvärr. Idag skulle jag hunnit med att laga ordentlig mat, ta en promenad, städa, gå till frisören och jobba. Det jag hann med var laga pannkakor (och äta dom samtidigt som jag stekte), frisören och nu jobbet. Jag kommer missa hela våren och sommaren om jag ska fortsätta såhär :) får nog se till att bli mer effektiv!


Solfrulle

Frukosten den här måndagen! Smoothie med smak av banan, jordgubb och vinbär, och eftersmak av cocos. Vitlöksbröd till det!

Ska äta upp nu och sen ta tag i dagen.


Myssöndag

Spenderar eftermiddagen hos Aida med fika och mat. Mysigt!


Beige

Lugnt på jobbet så jag har inget bättre att göra än ta kort! Känner mig så beige idag och behöver verkligen tvätta håret, men det får vänta tills imorgon efter jobbet. Har man inte tid så har man inte. Det är bara slänga upp det i en toffs och se glad ut! :)


A good day

Igår, efter jobbet, tog jag bilen och hämtade upp Aida och Alicia. Vi åkte till Tanja och hängde på balkongen i solen, bakade äppelpaj och målade naglarna! Jag trivdes kan jag lova. På kvällen körde jag och Malin bodybalance, men tyvärr bara stretchdelen pga bara ett halvtimmaspass. En mycket bra dag!

Nu har jag precis ätit frukost med min lillasyster och ska snart skjutsa iväg henne till stallet! Sen ska jag mysa på stan med två av mina fina på stan!


Strålande sol

Förra veckan sa dom på vädret att det skulle vara mer snö vid det här laget. Men återigen är det strålande sol! Och det är ju skönt det. Våren är varmt välkommen!


Kvällslöpning

Har precis stretchat efter en löprunda med Malin. Det blev ungefär 5km i behagligt tempo! Så underbart att kunna springa ute igen. Och kul att jag nu har hittat en löpkompis att springa med, som hänger på bra. Målet i år är att klara milen. Tror ni jag klarar det?!

Nu ska jag dricka ett par glas vatten och äta något. Efter det väntar duschen och en nybäddad säng. Längtar!


Frukost och resor

Såhär började jag min morgon! Med lite längre frukost och ett resemagasin. Jag vill åka till så många länder! I sommar åker jag och familjen till Turkiet, och kanske kan jag få till en resa till i sommar?


raw fudge brownie

Gjorde denna i fredags, men åt den inte förren idag! Har inte haft tid, och idag hade jag testpersoner hemma. Den här brownien är alltså Raw, vilket menas att den inte är upphettad (allt upphettat till max 42grader räknas som raw food). Jag ändrade lite i receptet, och då blev det riktigt gott!

Brownie:
1 dl nötter (valfria)
1 dl russin (eller dadlar)
½ dl kakao
½ - 1 dl mjölk
Nötter till garnering (om man vill)

Topping:
1 avokado
1 tsk cocosolja
3 tsk honung
1 krm vaniljpulver
5 tsk kakao
½ - 1 dl grekisk yoghurt
 
Gör så här:
Mixaalla nötter i en matberedare. Tillsätt kakao och dadlar/russin och fortsätt mixa. Tillsätt sen mjölken lite i taget tills det blir en deg. Fördela degen jämnt och lagom tjockt i en form.
Mixa avokado, kakao, honung, vaniljpulver och cocosolja med en mixer. Blanda sen i grekisk yoghurt. Bred toppingen över brownien och  in i frysen till den stelnar. Skär i bitar och förvara i kylskåpet.

Löplabbet

Har precis ätit frukost och ska snart inviga mina nya skor på gymmet. Efter det väntar en löprunda i solen!

Köpte nya träningsskor i fredags. Vill verkligen rekommendera LÖPLABBET, om man ska köpa träningsskor! Jag fick så himla bra service, och testade nära 30 par skor. Under tiden jag testa alla dessa skor och hade beslutsångest så såg dom aldrig trötta eller uttråkade ut, utan bara sa att "vi testar tills vi hittar rätt!". Och vilken koll dom har! Dom är verkligen kunniga.


RSS 2.0