home sweet home

Jag ville inte åka hem egentligen, men ÄNTLIGEN HEMMA! Jag bara inser hur mycket jag har saknat min säng! <3 Veckan har varit jätte mysig, bilder kommer och jag berätta mer imorgon.

Nu ska jag raka vägen ner under täcket och sova. Imorgon väntar första dagen på praktiken. Jippi? fyy, så nervös.


nu drar vi!

Gooooootlaaand! wiihu! Om 20 minuter drar jag iväg med min fru i en vecka. Kommer bli mys och party! Mest mys, och det ska bli så mysigt! Just nu är allt så himla mysigt :) Jag gillart.


Förhoppningsvis har vi såhär kul!

Blir inget bloggande på en vecka, eftersom vi inte har internet! Vi ses nästa måndag. PUSS <3

Gårdagen

Igår var jag på middag och sexparty med fina tjejer! Det var väldigt kul faktiskt. Många skratt och roliga grejer! Och ja, även jag gjorde en liten beställning. Vad får ni inte veta ;) haha! Vid 12 gick jag och Sandra ner till stan och mötte upp Tanja. Sen blev det några shottar och dans på platå som vanligt! På väg hem vid tre sa jag hejdå till Andy, som åker hem till US and A snart. Hinner inte träffa honom något mer, så blev ett tidigt hejdå. Sen knallade jag hemåt. Men återigen slutade kvällen oväntat!

Jag har tyvärr inga bildet, tråkigt!


She´s back

Fast five! WHAAAT! Så jävla bra! Kollade precis klart, och slutet. Hallå sluuutet! Letty is back?! Vad händer, hon dog ju?! Det är som upplagt för en sjätte film, eller hur? Känns som jag måste se den igen! Eller ladda ner den. Får se vilket det blir. Resten av familjen kanske ska se den ikväll, då kan jag kolla igen haha.


Fredagsmys

Hade en supermysig kväll med Tanja igår. Varsin påse chips och massa dipp! Såkalrt fanns det cola (och saft) också. Tanja hade några chips jag aldrig sett förut, platt på ena sidan och räfflade på andra? Hur kan jag ha missat det?! Fast jag gillade dom inte så mycket ändå.. Det var väldigt mysigt!

Jag gick vid 2 och när jag väntade på bussen såg jag en asfull kille komma stapplande på andra sidan gatan. Jag har aldrig sett någon så full alltså. Han tappar byxorna, men får upp dom igen. Två steg och han tappar dom igen, och den gången fick han inte upp dom, utan han ramlade rakt ner i gräset. Och där låg han helt barbent. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag höll på att börja skratta rakt ut. Såg sjukt kul ut haha
... som sagt, elaka Jossi!

Snart : kalas en stund, sen hem och svira om till fest! :)

Worldclass eller inte?!

Frågan är hur jag ska göra? Ska jag binda upp mig på ett år på worldclass? Eller två? Det är 300 i månaden, men å andra sidan är det ett väldigt bra gym. Men platsar jag där? Känns som jag är för svag typ?
Eller ska jag bara ta ett halvår på friskis?

Beslutsångest!


en gång i tiden

Sitter här och kollar på gamla bilder. Jag har brunt, jättebrunt, hår och lockigt, jättelockigt. Jag behövde aldrig borsta håret för det blev inga tovor! Jag saknar det lite, även jag trivs galet bra som blond.



Vad tycker ni, borde jag gå tillbaka till brunett? ;)

Dagens


Rätt tråkig outfit?

På date

Kom hem för en liten stund sen. Har varit nere på stan och käkat på Ming med mina tjejer. Det var mysigt! Vi satt där hur länge som helst och drack vatten haha. Sen vidare till systemet, blev dyyyrt. usch!


Payback älskling..

Nu dröjer det inte länge till vi får gäster här hemma, måste hinna packa upp min väska och städa rummet innan.

make a wish

Oj vilken bra dag jag känner att detta kommer bli! Måste börja fixa till mig nu, men orkar verkligen inte. Jag kunde inte somna igår, låg bara och tänkte. Och grät en liten skvätt också om jag ska vara ärlig. Det måste man göra ibland. Nu känns det bättre!

Klockan är nu 11:11! Ni vet att man ska ta upp fötterna från golvet och önska något? Jag kommer alltid ihåg att man ska ta upp fötterna, men jag glömmer alltid att önska?! Och när jag väl önskar, så är det alltid nästan lite elakt. Elaka Jossi, kanske är så jag ska heta...

Vi har´t bra ibland

Onsdaghäng med Aida ikväll!

Har ju ingen j*vla kamera, men ni får två bilder från balen på söta Aida,
och mig i bakrunden - dricker champagne...


... och tycker det är skiiiiit äckligt!



Nu när jag tänker på det har vi lite lika uttryck? haha


time to get healthy

Nu har jag tagit min lata rumpa från soffan och tagit mig en bulle. Det var allt. En bulle. Som jag värmde för mycket så den blev bränd i mitten. Sen satte jag mig i soffan igen. Och nu är jag fortfarande lika hungrig. 

Jag funderar på att ha några nyttiga dagar. Har varit alldeles för onyttig på senaste tiden! Alltså ingen diet, men äta lite mer hälsosamt ett par dagar. Och träna lite mer. Några tips på vad man kan byta godis och chips mot?! och gärna på nyttig frukost?


Glada tjejer försöker hoppa..


tuggummi-hungrig

Jag har kommit på en sak : Jag blir hungrig av tuggummi! Alltså galet hungrig.
Men vad jag har hört så ska man bli mer mätt, eftersom man sväljer så mycket luft? Är jag onormal? Men ja, nu sitter jag här med mitt tuggummi och är svinhungrig. Det bara kurrar och kurrar. Orkar jag gå och hämta nåt att äta? Nej.

Nåt mer jag måste göra är ju att packa upp min väska. Och kanske börja planera vad jag ska ha med mig till Gotland? Eller så väntar jag med det tills på söndag kväll när jag har återhämtat mig från helgen..


i like trains..?

Jag undrar om det kan vara så att jag är allergiskt mot nåt? Det kliar i ögonen som aldrig förr och dom rinner. And it drives me craaazy!

Annars kommer denhär dagen inte vara sådär jätterolig, kommer spendera hela eftermiddagen på ett tåg. Kliver på halv 3 och är hemma vid 8. Utan internet, utan wordfeud, utan tidning, utan något alls! Så det är fritt fram att underhålla mig!

vi har galet dålig humor

Dagen, eller kvällen rättare sagt, har bjudit på mycket gott! Först fick vi middag hos farfar. Älgstek, kan vara det godaste som finns? När vi kom hem blev det marängswiss, och självklart lite cola.
Vi tittade på Pirates of the carribean (stavning?), den var lika bra som dom andra filmerna. Såklart.

För övrigt kom min syster hit igår, det var väldigt roligt. Vi har sån humor och kan skratta med (och åt) varann som man bara kan med en syster. Chaaarliiiie... Craaaazyy - gaalen! (internskämt, förlåt) HAHAHA jag dör! <3 Hon har också hunnit med att ge mig hela tre tips på hur man tränar ansiktet. Det skulle vi haft på kort, jag skrattade så jag grät!


Kallt och dom räknar med snö

Dom har redan ställt ut snöskyfflar här. Det är fortfarande oktober. Behöver jag ens nämna att det är askallt?!


Nytt i garderoben




16 oktober

Sitter här helt nyvaken och lyssnar på musik. Funderar på att käka lite frukost, men orkar inte röra mig.
Igår var vi hos min farfar. Vi har ingen bil så det blev en skön promenad i höstsolen! Härligt. Vi fick skjuts tillbaka, för då var solen på väg ner och det var liiite kallare.

Idag ska jag nog dansa lite. Och min syster kommer hit! <3

Brister i idol

Jag har suttit och småkollat lite på reprisen av Idol. Och jag känner bara att André stör mig så sjukt mycket! Han sjunger dåligt, och han har konstig röst (på ett dåligt sätt). Han ser dryg ut och på scenen är han som en liten pojke. Och tro det eller ej, men nu har jag hittat ännu en brist. Jag säger bara : Stoppa in tungan i munnen och låt den stanna där! Stå inte och räck ut den hela tiden, ta ett läppsyl om du är torr. Men vi (iallafall jag) vill inte se den hela tiden. Och alla dessa grimaser? Jag dör av irritation....

live at gotham

Kollade runt lite och hittade Stand up - Live at Gotham. HAHAHAHA älskart!

Nu började South Park, det är däremot INTE bra. Dom har britney-watch.

Tänkte bara tala om det.. Hoppas ni antecknar?

förlåt mig för mina synder

Har varit i Borlänge (kupolen) hela dagen med kusiner, pappa och farmor. Det var mysigt och jag bara råkade få mig 2 tröjor hem (förlåååt aiiiidaa!!). Har egentligen köpförbud, men jag var tvungen! Dom var så fina. Ni får se bilder imorgon när jag har min dator. Kom hem vid ca halv sju och lagade middag.

Nu sitter jag med chips, dip och cola och myser. Dessutom tvingarjag  pappa att kolla på Idol med mig! mohaha.

Framme i mitt kära Mora

Äntligen framme! Härligt att få sträcka på benen lite nu. Rumpan gör lite ont faktiskt. Man sitter inget skönt på tåg. Jag kom fram (vart bara en liten incident, men det är för pinsamt för att tala om haha), men hamnade nästan i gävle där ett tag. Tur att jag (och alla andra) hann byta tåg! Nu är det färdighandlat och mat väntar. Galet hungrig!

Efter maten ska jag gå neråt sanda och träffa min väldigt saknade kusin! <3

Hur packar man lite?

Hur gör man för att inte packa ner hela garderoben när man ska åka iväg?! Jag fattar inte. Jag ska vara borta torsdag-tisdag och jag vill ha med mig tusen grejer, när jag vet att jag inte ens kommer använda hälften! Hur begränsar man sig? Hur packar man lite?!

Imorgon har jag en 5 timmars (minst) tågresa framför mig. Det kommer inte vara så kul, men jag har en ny SOLO och godis. Så jag ska nog klara mig. Längtar efter min pappa och min släkt. Har inte träffat dom sen mars! Saknar massor <3

(jag har inte ens någon bild på dom?! måste fixas nu..)

praktik?

Äntligen sitter jag här och äter lunch, det var på tiden. Är gööööörhungrig! Har varit nere på Studiefrämjandet sen tio, sen försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Och nu är det tvättstugan som gäller. Bara tre vändor kvar!

Förhoppningsvis har jag praktik på ett företag från 1a november till sista december! Det ska bara godkännas av min handläggare och sen är det bara köra. Hoppas det kommer gå bra och att det är kul. Äntligen får jag nåt att göra, ÄNTLIGEN!
Synd att det inte ger några pengar...

praktik?

Äntligen sitter jag här och äter lunch, det var på tiden. Är gööööörhungrig! Har varit nere på Studiefrämjandet sen tio, sen försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Och nu är det tvättstugan som gäller. Bara tre vändor kvar!

Förhoppningsvis har jag praktik på ett företag från 1a november till sista december! Det ska bara godkännas av min handläggare och sen är det bara köra. Hoppas det kommer gå bra och att det är kul. Äntligen får jag nåt att göra, ÄNTLIGEN!
Synd att det inte ger några pengar...

alltid sugen

Har duschat efter dagens dansträning. Jag var sjukt taggad idag, men det gick sådär. Har sträckt rumpmuskeln tror jag och det gör förbannat ont. Men men, det går väl över. Får låta bli att strecha ett tag. Men jag är så himla träningssugen! Jämt, hela tiden. I november blir det träningskort, förmodligen på Friskis.

Snart blir det criminal minds, innan sovdags! ska upp relativt tidigt imorgon.

Just stop for a minute and smile



Du är min bästa vän<3

det gör ont

Jag sitter här med världens nackspärr! ajajaj! det gör så ont? Första gången jag har det, fy. Vad har jag gjort?

Förövrigt har jag varit på studiefrämjandet på morgonen och nu har jag precis kommit hem från Ikea. Jag kollade efter en klädstång, men hittade ingen? Får åka dit snart och kolla lite mer noga. Behöver verkligen en för min garderob är proppad!


you might aswell face it, you´re addicted to shoes



Välkomna till familjen, kära skor <3

två från helgen


Myskvällen när det fortfarande var myskväll!


Frågan är varför jag har två fingrar framme? och vad händer med Saras hand?! den ser läskig ut?

härliga helg

Fredagen slutade väldigt bra till slut! Jag höll på att dö av skratt flera gånger. Först åkte vi runt överallt, ikano, majelden, berg, maxi, majelden igen. Vi hade myskväll, men det flippade ur lite (en del). Slutade med att vi försökte träna, men flummade mest runt! Sen hämtade vi C, och det är ju en historia i sig.

Igårkväll blev det utgång (och inte fördelsedagsfirande som det var planerat) och vi hade kul som vanligt! Förfest hos Tanja utan henne, till en början, hon kom hem sen ;) Drink på 55an och dans på Platå! Och jag ramlade i trappan, vet inte vad som hände! HAHA.

Jag undrar om vi tog några foton från kvällen?


trösta mig!

Nevars..  nu åker jag till ikano med min bästa vän och köper nya skor. Sen blir det myskväll och massa onyttigt gott. Allt för att trösta mig själv lite. Tur att dagen slutar bättre än den började <3

får jag be dig att hålla käften?

Jahopp, det där gick ju inte så bra.. Hade uppkörning och klarade det inte. Jag kollade tydligen inte när jag bytte körfält (förutom att jag kollade då, men det såg ju inte han. Vred till och med på mig. HÄRLIGT!). Sen väntade jag för länge vid rondellen? Och sen blinkade en bil in mot rondellen (då tänker ju jag att han INTE ska åka ut) men svängde ut ur rondellen rakt framför mig. Utan att blinka. Är det mitt fel ellerrr?!?! Jag hann ju stanna, borde inte det va bra? tydligen inte. När jag skulle backa runt hörnet, så backade jag asbra. Men jag tittade inte framför bilen (förutom att jag gjorde det) och då hade jag kunnat köra på nån/nåt. Förutom att jag såg att inte fanns nåt ens i närheteeeeen!!! Och ingenting blir ju bättre av att han sitter och pratar med mig. Oavbrutet. Hela tiden. Och jag måste ju svara? Kan ju inte be honom hålla käften? mmmmmmh, vad jag gillar det här.

/ SUR / LEDSEN / BESVIKEN TJEJ

..

Gott folk. Jag tror att jag håller på att avlida. Så nu vet ni det, ifall jag inte kommer tillbaka!


paraply i blåsten

Det är något visst med att ha med sig paraply, men inte kunna använda det för det blåser storm. Och då iallafall bli dyngsur!
Jag har suttit hela eftermiddagen på studiefrämjandet. Det är så fruktansvärt tråkigt! Jag förstår allt, men inte praktiken är det svårt. Omvänt mot vad jag brukar tycka. Men det ska väl gå bra ändå! Hoppas på jobb snart.

Om en stund blir det god mat (galet hungrig!) och sen vidare till Tanja för myskväll!


hur mycket äter vi?

Körlektionen gick väldigt bra faktiskt! Nu hoppas vi på det bästa! Sandra hämtade mig och vi åkte och käka (ovanligt att vi äter förresten?!) sen hämtade vi Tanja. Vidare till mjölby och mys med Anna och hennes kissar. Åkte hem runt sju, förbi donken (äter igen......) hjälpa Tanja med städ. Och nu är jag äntligen hemma! Mycket bra dag.

PUSS PÅ MINA BÄSTA TJEJER! <3

Party i bilen

Ska snart iväg på min sista körlektion, woop! Sen poppar jag och Sandra musik ända bort till mjölby. Mys hos anna hela dagen (och kvällen?). Har nog inte tid mer med er idag, puss!


Nybakade bullar med mjölk

Idag är det kanelbullens dag och då passar vi på att baka lite bullar här hemma. Kanske inte syns men dom är skitstora. DET GILLAR JAG!




Woop!

Dagen började med körlektion som gick åt skogen i princip. Efter det skjutsade Sandra mig till mitt teoriprov (!), det gick asbra och jag klarade det! Med marginal hihi! Så lycklig. Bara körprovet kvar nu, hoppas jag klarar det. SJUKT NERVÖS!

Sandra bjöd på Sub i stan och jag köpte lite nytt (ni får se imorgon kanske). Gick runt lite och åkte hem, skit glad fortfarande.

Efter bara en ynka timma hemma, åkte jag ner på stan igen och fikade med A. Satt i flera timmar och pratade massor. Om allt. Det var mycket trevligt och jaa.. Vi fick väl sagt det vi behövde också!


we might not get tomorrow



Vi har blivit som dom, som inte får bli

Gårdagen började med att plugga massor, sen kunde jag inte koncentrera mig (finns ju så mycket annat som är mycket roligare) och åkte ner till stan. Lunchdejt med mina fina Sandra & Anna. Sen en sväng på stan. Efter det var det bara raka vägen hem och plugga igen!

Till kvällen svirade jag om till finare kläder, åkte till Tanja och fixade lite. Vidare till (någon...?) på förfest. Sen körde vi gärnet på platå hela natten! Det var underbart.

Kvällen slutade oväntat, och jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.. <3


Inviger nya mysdressen



Köptes för över en vecka sen, använder den först nu?! galenskap..

RSS 2.0