Dagens nöjen!





CityArtLink och flashmob i gränden (väntade 45 minuter på 3 minuter dans^^)
Och vi träffade en jättesöt hund! Jag vill också ha en.. Gud så söt<3

Nu: Massa plugg hela kvällen och hela dagen imorgon, för att belöna mig själv med utgång! (Aida, där har vi moroten!?)


Ikväll är jag så här uttråkad (med mina största lurar)




Ja, ni förstår nog. Och där tog min spotify slut..

Stanna tiden

Äntligen hittade jag lite tid över åt att springa. Äntligen! Tvingade med mamma, för jag ville inte springa genom skogen själv haha. Feg, men vad som helst kan ju hoppa fram bakom träden! När hon inte vill får jag väl hitta någon annan sväng som är lika lång eller längre.

Kan ni fatta att det snart är oktober förresten? Tiden går för fort, men oktober kommer bli grymt! :) Jag längtar, men om det bara kunde vänta liiite till, måste bara plugga klart först! Och sen hoppas jag att det blir massa stanna-tiden-moments! <3


fyrtionio år

Så länge har min mormor&morfar varit gifta idag! Är inte det helt otroligt? Att hålla ihop så länge? Jag kan inte ens hålla ihop mig själv!! :)

Förövrigt körde jag bil för första gången i mörker ikväll. Det gick lite sakta i början när jag inte vågade riktigt, men sen gick det bättre. Och det där himla helljuset, när jag petar till den får jag galet ont i naglarna.
i-landsproblem, men ack så jobbigt.

Det borde vara olagligt!

Gud vad jobbigt det var att gå upp idag! Helt otroligt. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt. Och när man gör det ändå, så kan man väl få göra nåt kul?! Jag var på studiefrämjandet för nån kartläggning. Det var inte jätte kul direkt.. Sen åkte jag raka vägen hem till min älskade säng <3

Somnade så gott, och glömde att jag har ju tvättstugan idag! Tur att det inte var så mycket tvätt denna gång.

trött

Idag fick jag gå upp vid 7 efter bara 4-5 timmars sömn och åka ner till körskolan. Jag klarade motorväg och vänstersväng galant (typ) därefter gjorde jag ett teoritest och det gick så sjukt jävla dåligt att jag bara ville lägga mig ner på marken och skrika. Måste plugga ännu mer på grejer jag redan kan för att dom ställer kuggfrågor hela tiden!!

Dagen blev dock bättre när jag mötte upp frugan (sandra) på stan. Satt på ming i flera timmar! Sen hem och vila, iväg på dans. Så otroligt roligt, love it!

Nu är jag galet trött och funderar på att sova, blir en tidig morgon igen!

och jag blev kallad fet

Visst är det härligt? pga den här bilden. Det var någon jag inte känner, men som antagligen någon annan på bilden är vän med. Det känns så himla bra, tycker ni inte det? det värsta är att jag tar åt mig. Jag vet att jag inte är fet, inte ens tjock. Men jag är lite större än mina kompisar och har alltid varit det. Klart som fan att det svider att få det upptryckt i facet!

Nu behöver jag "egoboosta" mig själv med träning och absolut inga chips på länge.


"du som är så jävla fet ta på dig mer kläder shit azz" - alexander någonting
Små små valkar när jag böjer mig lite onaturligt. Är jag fet?

beautiful girls


shake senora

Igår försökte jag egoboosta mig själv med shopping, jag ville ha nåt fint till kvällen. Men hittade bara ett vanligt vitt linne och ett linne med mönster (för en gångs skull). Jag blev inte ett dugg egoboostad kan jag säga! buä.

På kvällen blev det utgång med mina fina! Var väldigt roligt faktiskt. Förfest hos Tanjaaa, och sen platå och dans tills vi hade ont i fötterna. Jag antar att det kanske kommer lite bilder senare idag, eller imorgon!


trött och senil

Ikväll har jag varit i nykil och firat min fina, älskade Jennifer. Idag fyllde hon 20år, grattis bönan<3

Kom hem vid 12, halv ett kanske, skittrött. Går in i mitt rum och inser att jag inte har bäddat sängen?! Alltså inga sängkläder? Är jag senil, eller vad händer? Blir irriterad på mig själv - når knappt till andra sidan sängen - grodor hoppar ur munnen. Men nu är det bäddat och klart, och då kan jag inte somna. Typiskt.


ljuva, ljuva 50tal

Tänk er att svassa omkring bland gamla bilar, i kläder á la Grease?!
Skulle kunna vara det bästa.. Jag älskar 50tal <3






halkkörning

Kom precis hem från halkkörningen! Vi fick åka till norrköpings bana, kändes osmidigt, tog lång tid.. Men det var kul! Det gick inte så sådär asbra för mig kan jag inte påstå. Jag fick tusen returer och gick runt och allt. Men jag fick inte flest motorstopp! hihi, en kille som fick faktiskt ;)

Nu ska jag väl göra några webbtester (det närmar sig!!) och äta, sjukt hungrig! ciao <3

i wish you could live forever

Fick idag reda på att våran bebis har en tumör i magen, så vi måste ta bort honom i början av nästa vecka.. Jag är jätte ledsen och resten av familjen också. Vi har haft honom i ca. 12år, det kommer bli så tomt. Ett stort tomrum i hjärtat <3


Dejt

Jag som skulle gå upp tidigt idag? jaa säkert.. Klev upp vid elva, och nu måste skynda mig massor för jag har dejt med Sandra på stan. Senare ska vi hem till Tanja och käka lunch och prova kläder. Kanske dansa lite? Får se vad vi hittar på!

Nu är det brottom, duscha-fixa-fixa-fixa-föra över pengar på 45 minuter! Pusss


And i was dancing the whole way home

Kom hem från Norrköping för en liten stund sen. Har varit och dansat och det var hur kul som helst! Åkte rätt mycket tidigare för att gå igenom lite, men vi satt mest och snackade. Stannade kvar en stund efter också, men blev inte så mycket gjort haha. Funderar på att sova tidigt ikväll, gå upp tidigt imorgon och springa? Vi får se, ska se klart Criminal Minds iallafall.


Ny "design"

Inatt när jag inte kunde sova, satt jag och gjorde en ny header. Jag skulle ju vänta på den där perfekta bilden, men den kommer fasen inte. Nu gav jag upp och tog en som är helt okej iallafall. Och eftersom jag inte är så duktig så är den inte så fin, och det tog hundra år att få dit den.. Så nu är jag skittrött!

Sitter här och har precis ätit upp frukosten. Funderar på att plugga lite teori, måste bli klar med FasB idag! Annars blir det AF och körlektion idag. Får se hur det går, ska köra på motorvägeeeen! Är det bara jag som tycker det är lite läskigt?

nervös x2

WOOP! Tanja gjorde en tatuering och jag var lika nervös som henne när vi gick in i studion! Usch! Alla tyckte jag var en mes.. som vanligt. Hon fick iallafall mycket stöd. Jag, Sandra, Anna & Andy (Vet inte om vi var så mycket stöd, men ändå). Vi väntade och väntade. Andy är från US and A, så det är svårt att prata med honom. Synd för han verkar så gullig. Jag kan inte prata engelska så bra, bara skriva. Men jag vet inte om det är för språket, eller för att han gör mig så sjukt nervös?! galet..

Tatueringen är gjord iallafall och den är skitsnygg!

plans of today

Idag hoppas jag att det blir full rulle hela dagen!

-Möte på studiefrämjandet
-Teori-plugg
-Stan med S
-Norrköping med T (lite strul, men hoppas det blir av!)

Kommer nog sova gott inatt!

Kvällens sällskap

Aida gick nyss hem. Vi har kommit underfund med att vi bara befinner oss 5 minuter ifrån varandra hela tiden. Efter typ två år. Nu var det på tiden. Vi har bara snackat hela kvällen och det har varit otroligt trevligt! Saknat att bara träffas och prata skit. Om allt och ingenting. Härligt.
Hoppas på fler gånger!

Nu ska jag tvätta bort alla tusen lager smink och sova! Så trött.. Godnatt.


Tomat skräck

När vi skulle äta tomat till middagen för ett tag sedan, så skar mamma upp den och ställde på bordet. Jag såg det inte först, men efter jag ätit en bit så tittade jag på dom andra skivorna. Det fruktansvärda var att kärnorna hade börjat gro, och det var som små plantor i hela tomaten. Jag höll på att spy. Dom andra bara åt upp dom!! Hur äckligt?!

Nu får jag rysningar varje gång jag ser en uppskuren tomat. Jag som alltid älskat tomat.. Känner mig lite ledsen för det :(


Glammigt

Igår blev det en myskväll med tjejerna. Massa gott att äta och film. Åkte hem vid tolv, halv ett. Fick lov att följa med Sandra och hämta C, för hon hittade inte. Det gjorde inte jag heller, visade det sig. Irrade runt och försökte hitta i säkert 45 minuter!

Idag fick jag kliva upp tidigt (kvart över nio, tidigt) för att åka iväg till First hotel och GlamLab. Fotografering med familjen och jag fick såklart offra mig att köpa bilder på mig själv för att vi inte fick blanda bilderna (var tvungen att ta på en och samma person + gruppbilder och vi ville åt gruppbilderna!). Nu får jag alltså betala massor, för bilder jag egentligen inte ville ha. Schysst! Tack.. Det var väl trevligt iallafall. Bilderna blev helt okej!

Ni får ful-bilden. Varsågod.

Me and my familia


vänner med fördelar

Igår var jag på bio med mina fina vänner. Det var jag, Sandra, Anna, Tanja och Aida. Vi såg Friends with benefits. Den var väldigt väldigt bra faktiskt, skrattade hur mycket som helst. Har ni inte sett den, gör det! Efter det hamnade vi på Hamlet och hängde. Jag vet, ett ställe för gamlingar - men Aidas syster jobbar där. Vi drog oss hem vid 23 ungefär. Sjukt trött så det var bara sova som gällde!


asäcklig kaffedrink

Nu sitter jag med dom största lurarna jag har och lyssnar på eastfm. Och försöker komma på nåt att göra ute i solen.. Senare blir det kalas och sen åka en sväng till Sandra!

Varför borde vi fira detta?!

Blev inbjuden till ett evenemang på Facebook : Judgement day - en partykryssning för att fira att jorden går under. Det kommer vara världens grymmaste kryssning och jag kommer få se bilder från mina vänner som var med, och må dåligt i resten av mitt liv.

1. Varför vill vi fira att jorden går under?

2. Jorden går under, när ska jag må dåligt över korten?

Plötsligt händer det

Jag har kämpat med teorin hur mycket som helst känns det som. Har inte klarat ett enda webbtest. Men nu. NU. Helt plötsligt klarar jag två på raken?! Vad glad man kan bli av så lite. Woop!

Nu är hur som helst solen framme, och jag ska övervinna tråkigheten med att promenera själv.

all my life i've been good, but now i'm thinking : What the hell?!


jag är fast!

Jag har hittat en blogg om kost och träning och jag är helt FAST! Jag sitter här och är super taggad på träning! Klockan halv elva och allt jag vill göra är att träna!

www.stayfit.blogg.se 

paket

Jag har fått mitt paket från stylebytyra.se nu. Mina ear cuffs. Men jag är lite beviken för korset är så mycket mindre än jag trodde. Kanske ska beställa en ny, med lite mer grejer på? Får se..

vart ska jag ta vägen när jag inte har kontroll på mina tankar

Har precis duschat och ätit efter en mycket efterlängtad löptur med bra musik i öronen. Jag antog att spåret var för moddigt efter allt regn, så tog en ny runda. Måste mäta hur lång den är.. Det är så konstigt när man har kommit i gång med löpningen så är det en pina att inte ha tid att springa!? det har gått från lördag-torsdag. Det är för sällan, för jag är sjukt rastlös i benen. Dessutom blir jag tjurig haha det är inte bra.

Nu blir det teoriplugg och massor med vatten. Och kanske cola (beroendet kallar).


Så glad!

Fick precis reda på att det blir Jazz avancerad Scen hela hösten! Vi ska ge det en chans, och jag är bara glad (typ överlycklig) att jag får dansa igen. Det var jätte härligt att svänga runt på golvet och känna den där känslan igen..

Det här är för min skull och jag behöver det här. Jag älskar bonusen med att mina vänner är med mig också. woop

when it was good

Onsdagar har alltid varit en dag som jag tyckt mycket om. Nu är det förstört.

Med tvättstuga.

Varje onsdag.

drugs


dans i norrköping

Har precis kommit hem från Norrköping. Var där och dansade, hade mini audition eftersom vi missade den riktiga. Det var kul, jag hade inte tappat lika mycket som jag trodde (mycket bättre på jazz än street, helt klart). Har inte bestämt mig helt för att börja kursen än, får se vad som händer.. Kanske inte ens kommer med? Vi (det var jag, sandra, tanja & aida. Gamla gänget från skolan) fick vänta på tåget rätt länge, så är glad att vara hemma nu!

Nu kollar jag på Criminal minds! ska mysa ner mig sängen snart..


känner mig som ny

Kom precis upp från ett härligt varmt bad. Filade fötterna, nu är dom som nya!
lena som en bebisrumpa. Frågan är om jag inte borde måla naglarna också. Jo, det borde jag. Men jag känner mig nästan som ny nu. Kanske ska ha en hemmaspa-kväll? Nästa vecka kanske..

Så nu blir det idol, måla naglar och godis! Puss


12 september

ÅH kunde knappt sova alls inatt! det blev runt 2 ynka timmar, och då förstår ni säkert att jag inte var så katig när jag fick kliva upp. Jag klarade mig genom körlektionen och allt gick prima! Skulle sitta kvar där och plugga lite, men då somnade jag nästan. Åkte hem till sängen igen och sov några timmar. Och nu sitter jag här och äter taost. Fortfarande lika trött!  

Nu ska jag fösöka söka lite jobb, och hoppas att turen är på min sida.

Ps. har fått mail från stylebytyra.se som säger att mitt paket är mottaget, men något paket - det har jag inte fått! Ds.

Nu måste jag springa långt..

Jag tjatade till mig en hel pizza, medan mamma och marcus fick dela på en. MOHAHA. Jag käkade upp hela pizzan, varenda smula. Och det var gott. Riktigt gott. Och då betyder det att jag måste springa imorgon. (Jag är ingen diet/kaloriräknar-person, men måste känna mig bra för att få unna mig!)

Jag har egentligen ingen lust att sova, men ser i min superviktiga kalender att det är körlektion klockan åtta imorgon = gå upp innan 7! Sen får vi se om jag träffar Emelee innan hon åker tillbaka till växjö..


Party

Min fina Sandra fyllde 20år igår.
Det firades med förfest hos Tanja,
och platå resten av kvällen (första gången där, betyg ++++)











Idag mår jag som jag förtjänar - skit. Fick gå upp klockan 9, bakis och dan. Sätta mig i bilen med en påse chips! Vi skulle till landstället och där låg jag i soffan hela dagen i princip. Dagens craving: PIZZA!


tidsoptimisten

Jag måste sluta äta så mycket chips! satte i mig en minipåse med ostbågar nyss, och jag vet inte varför?! ville inte direkt ha dom egentligen? jag var hungrig, och istället för att koka makaroner så äter jag ostbågar! Nu börjar det gå lite överstyr, tycker jag. Jag skulle ju springa också? undrar om jag hinner det (om 1½timme) + städa, duscha/fixa mig och äta mat till klockan halv 7?  Det borde jag väl?

Nytt nytt nytt

En ny kalender, så jag faktiskt vet när jag ska vart. bra grej. Några ringar, och ett nagellack i silver. Det var billigt, jag var tvungen!!





Nu ska mina naglar byta från hallonröd till silver inför kvällen party!
hörs sen min fina.

Ear cuff, eller inte ear cuff? Det är frågan.

Funderar på båda dessa, men har inte riktigt bestämt mig. Kan ni hjälpa mig? vilken ska jag väla? kors eller diamant, eller båda?



Todays look

Ser preggy ut, men det får va. Resultatet av för mycket chips, cola och laktos.



Idag har jag varit på ikano, och sen åkte jag och vålgästade min fina Sandra med present! Det var mycket uppskattat <3 Nu sitter jag bara här och känner mig lat..

tar tag i dagen

Nu känner jag att jag måste få tummen ur, och börja fixa mig. Måste verkligen åka ner till ikano och köpa present till min fina vän som fyller 20år imorgon! Hon har lika mycket åldersnojja som jag hade. HÄRLIGT!

När jag kommer hem kanske jag faktiskt måste sätta näsan i teoriboken..


världens genom tiderna bästa sångerska, tycker jag!


filmmys

Sandra åkte hem för en stund sen. Vi har myst med subway och film. I am number four. Vi visste inte vart vi skulle ta vägen ett tag! "oooh, neej.. gå inte in dääär! är du dum?! iiih ooh aah neej" Ja, ni förstår. Så spännande. Och tjejen (nummer 6), hon är grym.. alltså galet grym!

Snart antar jag att mormor&morfar tittar in. Dom brukar alltid komma tidigare än det är sagt, vet ej varför? Men det slutar alltid med att jag måste slå på kaffe (vilket jag är usel på).


i wanna dance!

Kom precis från duschen efter en välbehövlig löprunda. 5 km utan problem igen, känns otroligt bra just nu. Snart går det inte springa i spåret längre, det är alldeles för måddigt.. Nästa vecka ska jag köpa mig ett kort på Friskis. Kanske möjligtvis anmäla mig till någon danskurs (jag vill, jag vill, jag vill). Vet inte hur länge till jag klarar mig utan att dansa!

Nu är jag iallafall dötrött, blir en tidig kväll tror jag! Imorgon har jag dejt med Sandra :)

Dom förstör filmen!!

Kollade återigen på StepUp 3. Jag var inte så uppmärksam förra gången, och nu märkte jag en konstig sak: Massa fula ljudeffekter á la dålig karatefilm! Så fort det är en snabb rörelse..

WHAT? varför varför varför ska dom förstöra med det, varfööör?! *tjuter*

catfish / snyggast

Dokumentär om hur mycket man kan ljuga genom Facebook. Skrämmande.

Vilket leder mig in på en grej som hände i gymnasiet:
Jag låg och sov i min otroligt sköna säng. Det ringer gång på gång killar och frågar om jag är kåt. Det kommer även många, många sms. Till slut får jag nog och skriker i telefonen "NEJ JAG ÄR FÖRFAN INTE KÅT! JAG SOOOVEEEER!!" och lägger på. Några minuter senare får jag sms av killen jag skrek åt. "förlåt mig om jag väckte dig. Bara så att du vet, det är någon som lagt upp ditt nummer till en lättklädd bild på snyggast.se, och skriver att du är kåt"

Jag visste inte vad jag skulle säga till min lärare, när jag somnade på lektionen dagen efter.


sömnig, efter stönande telefonsamtal mitt i natten..

vågar jag?!

Dagen började väldigt segt, men jag fixade till slut till mig och åkte ner till stan. Det var arbetsförmedlingen som gällde. Hittade några jobb att söka iaf, men det är inte så troligt att jag får dom. Och vågar jag?! det är utomlandsjobb det gäller..!
Jag träffade min syster, och sen gick vi vidare till Linds och träffade J & B. Skulle bara säga hej, men slutade med att vi satt där i flera, flera timmar. Det blev mycket prat och skratt! Härliga människor! <3

Nu blir det idol, chips&dipp och cola! mys.


high on running

Tänkte bara tala om att jag sprang 5 freakin' km igår! NEMAS PROBLEMAS! Och nu har jag så galet mycket träningsvärk, härligt.

Burlesque

Sitter och kollar på min absoluta favoritfilm just nu! Burlesque. Den är helt.. bra! helt enkelt.
Innan kollade jag på Step up 3. Den var också väldigt bra. Storyn är lite uttjatad kanske, men jag älskar dansen. Alltid.



Igår var jag hemma hos Sandra. Vi gick en promenad runt kanalen och fikade i solen. Jätte mysigt var det <3

Det gick inte vägen..

Audition gick dåligt, hängde inte med i svängarna alls kände jag. Men det var kul ändå. Det var härligt att dansa igen! Innan sa jag "om jag inte kommer med så kommer jag iallafall att ha kul". Men nu sitter jag här och kom inte med, och är mycket mer besviken än jag trodde. Hade varit så grymt kul att vara med.

Nu sitter jag och kollar på andra kurser som jag kan tänka mig. Jazz? eller modernt kanske? Jag är helt klart bättre på det än street.


Nu är det dags

Nu drar jag på audition. I´m gonna dance their socks of.

Wish me luck!


The women

Kollade på The women ikväll. Bara kvinnor i hela filmen. Enbart. Inte ens en enda man i bakrunden. Men det var en fantastisk film med budskapet ; Kvinnor är bra! Det är en given plats på "må bra"-filmlistan.

Må bra-film listan:
- mamma mia
- sex and the city
- the women

Hoppas på fler såna filmer!


I GIVE UP

Jag är redo att slänga teoriboken ut genom fönstret, lägga mig ner på golvet, skrika och ge upp. Och det flyger fula grodor ur min mun. Bara så ni vet.

Jag har inget vettigt att komma med, så en lista är på sin plats

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Man ska inte säga såhär men Nej. Helt klart och enkelt NEJ! Bara om det är riktigt viktigt, då kommer jag på pricken i tid. Men inte en minut innan. Jag vet, dåligt!


HAR DU BRA KONDITION:

Helt okej skulle jag säga, men jag jobbar på den..


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

På kräftskivan i fredags, jag vet inte hur det blev, men jag gissar på inte så bra!


HUR KÄNNER DU DIG NU:

Trött och hungrig. Rätt skumt eftersom jag åt frukost för en timma sen..


VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Det enda som INTE finns är orange & gul. Jag är spretig.


KAN DU LAGA MAT:

Jag kan, men frågan är om det blir gott. Någon som vågar testa?!


VAD PLUGGAR DU:

Jag pluggar inte.. än.


BLIR DU BRA PÅ KORT:

Jag blir inte ens bra på kort om jag försöker. Enligt mig. Men hey, det som räknas är ju hur jag ser ut egentligen. Jag hoppas på det bästa.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:

Förra fredagen till SYTYCD, det var en så fin koreo. Och den hade så fint budskap. Och jag kände varje sekund.


VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

Nej, gud nej! Jag har mammas gener, så det kommer bli värre med åren! Lika bra att erkänna liksom..


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:

Jag hade relativt tråkigt, så inte sådär asbra. Men det dög väl?


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:

Apelsinjuice.


ÄR DU NYTTIG:

Jag äter inte snabbmat och när jag köper godis (väldigt sällan) hinner det att bli stenhårt innan jag äter upp det. Det säger väl allt?


HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:

Ja, på Scan + lite ströjobb.. Jag längtar efter nytt jobb.


ÄR DU BLYG:
Ja, det är jag. Det brukar släppa ganska fort. Finns alkohol i blodet så släpper alla hämningar. Jag pratar med alla!


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:

Jag skäms. Klockan 12.


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?

Måste ha varit Singstar eller något Wii spel, mario kart eller Fit? *funderar febrilt*


VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?

Tv-spel..? Jag spelar ju inte.. Singstar i guess..


HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?

Det beror på vem man frågar. I mina ögon kan jag vara full, i mina vänners ögon är jag då spiknyter. Sist var det 8 cider och 2 shots, sen behövde jag inte mer den kvällen.


HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?

Nej det har nog aldrig hänt.


JAG SOVER:

Ja, jag sover? När jag var mindre såg jag ut som en död mumie i en kista, that’s all i know..


VAD SA DU SENAST?

Typ ”Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet” när jag sjöng.. Just det, jag SJÖNG det. Annars var det nog ”VAFAAN! Jävla….!” när dom började renovera hos grannen (låter förfärligt!) och jag ville sooolaa!


VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?

Nej. Ingen alls.


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:

Mig själv. Jag lider i tystnad till det spricker. Då är det Anna, Sandra och mamma som får ta smällen.


VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:

Pengar. Och ett jobb. Och något kul att göra. En till garderob skulle också vara till nytta.


HAR DU SNYGGA SKOR:

Jag har många, och behöver fler. Alla är snygga.


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Samma som det senaste jag sa. Vill inte vara konstig och prata med mig själv.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:

Ja!


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:

Jag hoppas för min skull att jag hade märkt det.


HAR DU KÖRKORT:

ÅH det är på väg! *längtar*


ÄR DU ENSAM NU:

Ja. Om man inte räknar katten..


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Imorgon! Åh! Audition! Jag får dansa igen! Lycka!


dåligt i spåret

Ikväll blev det häng på skeppet med några från scan, inga jag känner dock. Var ju tvungen att hänga med för att få mat! Blev en sallad bara för att det gick så dåligt i spåret idag. Fick så mycket håll att jag höll på att dö av smärta. Jag brukar kämpa på och då brukar det gå över, men nu gick det verkligen inte! Tiden blev därför inte så smickrande.. Vet någon varför man får håll? Jag körde lite styrka när jag kom hem iaf, hoppas det kompenserade.

Nu kollar vi lite på friidrotts VM och jag har gett mig fan på att inte ta några chips idag.


new in



1 september

Nu är det höst. På riktigt. Och jag gillar det faktiskt. Nu måste jag börja styra upp vardagen igen (söka jobb typ!). Och dessutom alla fina höstkläder <3 
Denna höst har jag lite att styra med iaf. Det här kommer uppta min tid till slutet av oktober :

-körkort
-ska hälsa på min fina Emelee
-söka massa jobb
-åka till pappa och hälsa på min kusin (och hennes bebbe+övrig släkt)
-förhoppningsvis dansa (HOPPAS!)

Nu : städa, springa, styrka, stretcha, städa igen.

ParisParisParis

Jag kollar lite på blogg.se startsida. Det är restema. Och alla, A-L-L-A, bor i Paris? Fast nej, men väldigt många..

Två frågor : Hur kommer jag dit? Och hur avis får man vara?

RSS 2.0