Valborg

Har varit och kollat på majbrasa med tjejerna, lugn och mysig Valborg!


Nytt i garderoben


Lördag

Igår var det full fart hela dagen. Stan hela dagen, köpte lite kläder och ett par skor. Efter det hem och duscha, äta och åka till Tanja. Fix och fest där, vidare till platå, burger king, efterfest. Kom hem tidigt imorse. Är totalt slut, det blir soffläge idag!


Nyttig

Världens godaste pastasallad efter en hel dags jobb och en löptur! Måste ju vara lite nyttig, har ju trots allt ätit flötmat till lunch. Fick ont i fotleden och insidan på smalbenet när jag sprang. Benhinneinflamation kanske? Fy.


Fredag

Godmorgon!

Har ätit frukost och orkar inte röra mig riktigt än, är för trött och jag fryser. Vill så gärna gå och lägga med igen! Idag är det ju fredag och ikväll blir det mys med Sandra. Så nu hoppas vi att den här dagen går fort!


bränt finger

Den här dagen känns så himla lång, fast jag har ändå fått bra nyheter idag. Men jag vill ännu inte dela med mig av det! Det får vänta lite tills det är 100% klart.

Vad har hänt annars? Jo, jag har bränt hela mitt långfinger i frityrolja. Mindre skönt och det sviiiider.

That´s all for now.


komma i form

Har precis tryckt i mig lite mat (mackor) och ska snart gå och sova. Jobbat hela dagen och det har varit ganska fullt upp! Efter det åkte jag till gymmet en sväng. Där jag kom jag på en helt underbart bra idé tyckte jag. Sandra tyckte inte likadant (hehehe). Planen var att åka till Sandra och boka hotell till summerburst och sedan ut och springa. Jag tvingade henne mer eller mindre. Hon var så duktig så, nästa pass blir på fredag! Här ska vi minsann komma i form!!

Nu är jag så trött så jag somnar på datorn. GODNATT!

sommarplaner

Planer för sommaren har börjat smidas! Vi börjar med summerburst i juni. ÄR SÅ J*VLA TAGGAD! Satt och "hängde på låset" till biljettsläppet imorse för att vara säker på att få våra kära biljetter! Vi är fem tjejer som åker och det kommer bli grymt. Nu måste vi bara boka hotell och buss.

Annars har dagen varit seg. Och snart håller jag på att dö av rastlöshet och typ iver? Trotsar förkylningen och springer en sväng. Jag kan inte vänta längre!

21jumpstreet

Hemma från bion! Vi såg 21jumpstreet. Den var faktiskt väldigt bra, roligt och channing tatum är väldigt snygg (just saying..). Åt lite för mycket popcorn, så nu har jag lite ont i magen.

Nu sitter jag i soffan och shutter island går på tv. Jag försöker verkligen att inte kolla! Har hyrt den hela två gånger utan att våga se den. Så det kanske är dags nu? Men jag vill ju kunna få lite sömn inatt.. Behöver kanske någon att hålla i handen hehe


igår, idag, nu

Gårkvällen bjöd på god middag hemma, lamm och klyftpotatis. Och senare åkte jag till Anna och hade myskväll. Pratade om allt och inget som vanligt och skrattade. Alltid lika mysigt!

Idag har jag varit hos mormor och morfar och burit pellets och blommor. Tre hela pallar och fem megakrukor. Dessutom kollade jag in en fin pinnstol som fanns i vedboden, som nu är min! Jag är så nöjd! Efter ett lager vit färg kommer den vara perfekt.

Nu ska jag packa ner lite grejer i mitt rum, som jag inte kommer behöva fram till flytten ändå. Om bara fem veckor går flyttlasset! Och tiden går ju fort, så det är lika bra att börja i tid. Senare ska jag möta Sandra och Aida i stan och gå på bio. Och idag är det dubbelkollat!


Hugger in

Hemma efter lite shopping och lunch i stan med Sandra! Blev sub, nya löptights och funktionsstrumpor. Men det fanns flera tröjor, en kjol och en klänning jag ville ha. Jag hann bara inte med att köpa dom och nu är jag smått hjärtkrossad! Kan inte köpa imorgon och jag hinner inte i veckan heller.. Hoppas det finns kvar nästa helg.

Ni får en grann bild på mig och mackan!


x2

Igår var det meningen att vi skulle på bio, men när vi kom dit så hade någon varit klantig så det blev inget. Mer än så behöver vi inte säga. Men vi körde fika x2 istället på Cioccolata och Steves. Det blev många skratt och mycket mys!



Nu på morgonen har jag ätit frukost med familjen, länge sen det hände. Men nu har alla åkt iväg till stallet, och kvar blev jag. Sätter på lite musik och fixar naglarna!


glad

Nemen, här sitter jag i soffan och degar. Och klockan är bara 18.09! Lite tur och extra blinkande med ögonen så fick jag sluta tidigare. Klockan 17 närmare bestämt. När jag slutade fick jag ett meddelande som gjorde min dag! Älskade Anna flyttar till Linköping. Jag är så himla glad. Och vi kommer bo 800 meter från varandra!

Nu ska jag snart äta mat, sen ska jag åka ner till stan och träffa Aida och Sandra.


vinglig

Klargörande: Fettfläckar blir det på väggen, när kudden ligger emot och göttar sig.

Idag har det varit så hiiiiiimla stressigt. Kö hela tiden och min näsa var täppt, jag var förvirrad och hade förmodligen lågt blodsocker. Fick ta en muffins innan jag satte mig på cykeln för att inte behöva vingla hem. Det gick stadigt som tur var.

Nu sitter jag i soffan, trots att jag lovade mig själv en promenad! Men Revenge börjar om NU, så jag har inte tid!

mitt i mitten

Jaha, här sitter jag med brillorna på nosen och i princip kvävs. Tryck på näsan samtidigt som jag är galet täppt. Dumt att klaga, för det brukar bara bli värre då. Jag känner mig rastlös och springer till skafferiet mest hela tiden. Att det ska vara så svårt att hålla fingrarna i styr och låta bli sötsakerna?! Funderar på om jag ska ta en dusch och sova tidigt idag.

Apropå sova; Min säng står mitt i rummet och där ska den stå tills vi flyttar!? Fått nya tapeter och nu är mamma rädd för nya fettfläckar.

när dagarna flyger iväg

Tjenamors.
Idag har jag hunnit med att jobba, vara sjuk, vara förbannad, söka fyra jobb och glo på tv alldeles för länge. Jag hoppas verkligen på ett av jobben. Och så hoppas jag att förkylningen släpper snart. Dessutom är jag sugen på att shoppa, och fika med en fin vän. Men det får väl antagligen vänta till helgen.

Nu: Criminal minds, sen sängen.


Vad heter bollarna?

Har precis slängt ihop lite nege.. Förlåt, chokladbollar! Ser himla goda ut och snart när nässprayen har verkat ska jag glufsa i mig några stycken.


sjukt ätsug

Här sitter jag och är sjuk. Visste att det skulle hända, men trodde det skulle ta ett par dagar till. Feber och genomförkyld, hoppas det går över snabbt.

Kollar på tv nu och försöker komma på något gott att tugga på, jag blir så sugen på att äta när jag är sjuk, men jag känner ju ingen smak. Så jag behöver något som smakar tillräckligt mycket!

.......... senare

Jag har hittat jordnötsringar, mums.


Valla

Kvällen var riktigt mysig igår. Skrattade och pratade till sent på natten. Tänkte att jag skulle sova ut imorse. Men nej. Vaknade tidigt ändå, efter att ha sovit jättedåligt. Men efter 1,5liter cola så får jag väl skylla mig själv..

Jag gick upp och åt frukost, satte mig i solen och njöt en stund. Sandra kom hit och vi gick en lång promenad. En sväng till Gamla Linköping och valla, hälsade på djuren lite. Gissa om jag blev allergisk? Massor. Nös hela tiden, kliade i näsan och ögonen. Det har gått över nu som tur är. Men jag misstänker att en förkylning är på ingång?


Lördag

Började dagen med en löptur. Efter det åkte vi till kärra och hade det bra hela dagen. Satt i solen och åt lunch, hallonpaj och bara njöt! Det fanns massor blåsippor överallt i skogen. Åkte hem framåt fem, och var hemma en timma senare. Anna hämtade mig och nu sitter vi alla tjejer hos Tanja och har myskväll! Väldigt härlig lördag.


new girl

Äntligen helg. Har aldrig längtat efter helg så mycket som idag. Det har varit segt på jobbet. Trodde det var lugnet före stormen hela tiden. Men stormen kom liksom aldrig. Några få ljusglimtar, som när två killar kom in stupfulla redan klockan 18, dom få kunder som skämtade och två fnittriga män.

Nu sitter jag i soffan, utan cola, och kollar på New girl. SJUKT KUL! Jag älskar det. Klockrent. Bänkad framför det varje fredag i fortsättningen.

soffmys

Imorse fick jag gå upp redan kvart över sju! Två killar skulle komma och byta köksfläkt vid halv åtta, så det var bara knata upp. Jag som skulle sova ut till halv nio! Men var tvungen att se någorlunda vaken ut.

Sen var det bara äta frukost och bege mig till jobbet. Det har varit en ganska lugn dag, men är ändå hur trött som helst? Övervägde att gå en långpromenad. Valde soffan. Snart blir det lite kvällsmacka/kex & ost framför Bygglov och Grey's, mys!


first you feel like dying

Jobbat hela dagen. Fick besök av mina favorittjejer! Efter jobbet blev det träning och nu är jag helt slut. Blir duschen, sen sängen.

Latmasken

Sitter i soffan och är så fruktansvärt trött! Vet inte varför, för jag var lat och gick inte till gymmet idag heller. Nu får jag ta och skärpa mig. Från och med imorgon får det inte gå mer än två dagar mellan passen.

Idag har jag istället varit i stan och fikat med A, vi tog en promenad och det var lika trevligt som vanligt. Efter ett antal timmar gick jag till Aida och vi hängde hemma hos mig resten av kvällen.


Bild från lördagens festligheter

Imorgon vankas jobb 10-18.30. Tror jag satsar på en tidig kväll, men först måste jag se nästa avsnitt av Alcatraz!


festligt

Var hos min mormor & morfar hela dagen igår, busade massor och åt påskmat. Sov en stund på vägen hem, för att orka med kvällens fest! Festen började hos Anna och avslutades på platå. Dans och mycket skratt! Kom hem sent och när jag vaknade mådde jag som jag förtjänade. Kurerade mig hemma i soffan ett tag, sen tog jag Skalman hem till Tanja. Bakishäng, pizza och film med Tanja, Sandra och Lawe.

Ni kanske får lite bilder senare från helgen. Nu är det soffläge och Så ska det låta!

Konstiga drömmar

Sitter just nu i bilen på väg till Västervik för att hälsa på min gammelmormor.

Hade konstiga drömmar om burger king hela natten! Verkligen hela natten. Jag gjorde bara fel, halkade och slog mig, svimmade, fick inte ta rast för att jag var så dålig.. Betyder detta nåt? Haha


Långledigt

Mina ben gör ont, mina fötter gör ont, min rygg gör ont, min na... Ja, ni fattar. Hela jag gör ont helt enkelt. Men nu är det långledigt till tisdag. Skönt! Påskfirande och fest. Jag längtar. Är taggad till tusen!

Skulle till gymmet förut, men det stängde när jag kom dit i princip. Blev skitsur och åkte hem. Improviserade fram ett litet träningspass hemma istället! Och mamma har äntligen (äääääntligen!) köpt hem tulpaner. Så, med det sagt blir det mys i soffan resten av kvällen.


Lång dag

Är äntligen hemma efter en lång dag. Träffade Sandra en stund efter jobbet. Fikade och hade lite catch up, det händer ju så mycket på fyra dagar! Nu har jag precis ätit mat, snart blir det glass. Ska nog sova tidigt ikväll, jag är så galet trött. Och mina ben är helt slut.


Jag är helt slut

Första dagen på praktiken igår gick bra! Jag lärde mig kassan fort och sen var det bara tuta och köra. Stressigt och slitigt. Ändå gav jag mig fan på att jag skulle träna efter. Träningen gick sådär, för jag träffade J & B där och det var mycket roligare att prata! Mötte sen upp Aida i stan och hängde med henne.

Nu är jag hemma efter ännu en lång dag. Ska äta om en stund, sen kanske Aida kommer hit en sväng :)


Första april och soffläge

Det har varit dåligt med aprilskämt idag känner jag. Jag har inte ens orkat komma på nåt bra, även om jag gillar att luras just den här dagen!

Idag är det soffläge, och har vart det sen kl. 10 imorse. Två filmer, kollat på snön (och varit sur för det), gosat med Sigge och nu är det konståkning på tv. Ikväll blir det kanske mys med P, eller hemma framför "Så ska det låta". Roligare än så blir det nog inte!

Ska sova rätt tidigt, imorgon börjar min praktik. Om jag är nervös? Svar JA.


Spin for hope

Började dagen med träning. Blev helt ställd när jag kliver in på Friskis och det var massa spinningcyklar ute i receptionen. Idag körde dom Spin for hope för att samla in pengar till barncancerfonden! Man skulle hålla igång cyklarna i tolv timmar och målet var att samla in 1,5 miljoner kr (i sverige). Jag körde mitt race på gymmet istället. Efteråt var jag helt skakis och såg stjärnor. Har man tränat för hårt då?!

Har varit helt trött hela dagen, men åkte iväg och kollade på film med Tanja, Sandra och Lawe. Whats your number. Den var bra faktiskt!

Nu: sova! Godnatt.


RSS 2.0