Jag har flyttat!

Numera hittar ni mig på
 
www.josefinelinden.blogg.se
 
Hoppas ni följer med mig dit! Puss

Drömmar och myskväll

Usch och fy vad jag har drömt jobbiga drömmar inatt! Känner mig trots det relativt utvilad, men har ju inte gått upp än.. Just i skrivande stund börjar jag gäspa bara för det?! 

Igår hade jag och lillasyster myskväll. Vi åt tacos (är så trött på tacos) och såg på film. Beautiful creatures, så sjukt bra film! Alla som gillar twilight kommer älska denna! Rekommenderar starkt. 
Fixa?!

Hundra spänn till den som fixar min bloggdesign åt mig! Vill ha en ganska simpel men snygg. 

Obs! Är helt serri. 

Bullar bullar bullar, alla gillar bullar!

Det är kanelbullens dag idag, så självklart äter jag en*! Jag ÄLSKAR bullar! Mamma bakade glutenfria bullar igår. Vi måste experimentera men receptet lite, men helt okej! 


*en kanske blev flera.. (a) 

två långa dagar

Ligger i sängen nu och är helt slut. Både igår och idag har jag hjälp S med flytt-grejer. Mest Ikea. Jag lever nämligen ut mina flytta hemifrån-drömmar genom mina vänner just nu. Har man inte möjlighet att flytta själv, så har man inte. Men så himla kul att gå omkring och önska sig massa möbler! Har en helt klar bild av mitt drömboende i huvudet.
 
Har förresten varit och tränat ikväll. Vi har en släkting som leder Sha'bam (?) och bodybalance på medly, och vi blev bjudna att testa hennes pass. Det ena är dans och det andra är pilates/thaichi/yoga. Jag märkte verkligen hur mycket min koordinationsförmåga har försämrats och hur stel jag blivit. Men det var kul ändå! Och vilken fantastisk ledare hon är, våran släkting.

RSS 2.0