skumt

Att ha en tant som går omkring i ens lägenhet och bedömmer hur fin den är. Det är skumt. Vad gör jag? Ska jag gå bredvid? Ska jag fortsätta med vad jag gjorde? Ska jag säga nåt? Som tur va tog det inte så lång tid.

Nu sitter jag och kollar på Sveriges mästerkock. Det är inte så kul, så funderar på att slå på en film. Supertrött som vanligt!


home is where the heart is

Har slöat hela morgonen, men ska snart ta tag i dagen. Blir en sväng på stan med Sandra och vid tre kommer det några som ska besiktiga lägenheten.

Jag har flyttat galet många gånger i mitt liv, har bott på 15 olika adresser för att vara exakt. Och nu är det dags igen! Vi har fått en jättefin lägenhet ett par gator bort. Om två-tre månader går flyttlasset! Ett rum mindre och lägre hyra. Hoppas på att bli kvar där tills jag ska flytta hemifrån.

kvällsmys

Sitter i soffan och ska snart fixa till håret (fågelboet). Snart ska vi se på film - väntar bara på mamma. Funderar på att kika om det finns popcorn hemma. Och så lite svartvinbärssaft! Sjukt gott.  

Dagen har sett ut såhär:
Möte på studiefrämjandet, sista någonsin! Skönt, men lite tråkigt. Jag gillade min coach så mycket!
Följa med S på en viktigt grej.
Gym, gym och gym.

tisdag

Vaknade tidigt imorse för att åka med Sigge till veterinären. Varken buren eller att åka bil var poppis, men det gick bra ändå. När jag kom hem gick jag direkt till sängen, men kände att jag inte kunde gå och sova igen. Hur lat får man vara liksom?!

Tänkte att jag skulle kollat runt på lite utbildningar nu på förmiddagen, innan jag går till studiefrämjandet. Men som vanligt gör jag allt annat än det jag ska! Totalt ofokuserad. Får se om jag kan rensa huvet på gymmet senare, det behövs.


Jag saknar dig

Har precis kommit hem från Tanja. Vi skulle fixa med visum och så, men det slutade med att vi bara kollade på film och bestämde grejer till hennes födelsedag! Har jag sagt vad jag ska ha visum till? Om inte; ni får veta senare! Vi kollade i vilket fall på "jag saknar dig" och jag grät som ett litet barn. Hemsk men bra film, men dåliga skådespelare. Som vanligt är jag sjukt blödig.. Blir värre med åren och jag skyller allt på mammas gener! ;) sängen nu, upp tidigt imorgon. Over and out!


ont

Vaknade och hade jätteont i nacken. Vet inte vad jag har gjort. Jobbigt. Fruktansvärt trött är jag också. Känner mig verkligen gammal! Ska snart ta cykeln (för första gången i år) och ta mig till gymmet. Kan ju behövas efter den här helgen.. Mat ute, fika, mat ute och mat ute. Inget nyttigt ALLS! Känns inte jättebra. Nu hoppas vi att nacken inte blir värre och kör en nyttig vecka!


Hos Tanja, utan Tanja.

Sitter med Sandra hemma hos Tanja just nu, men ingen Tanja. Hon skulle iväg, så vi stannade kvar. Ingen av oss kan köra än! Men vi har bidragit lite till stacken och städat, eftersom det ibland känns som iallafall jag nästan bor här hahah! Nu ska jag återgå till att vara social med Sandra.


full rulle

Försökte sova ut imorse, men det var inte så lätt när resten av familjen inte också ville det. Dom för så mycket liv. Fick sova till halv 10 iallafall. Började morgonen med frukost och sen lite städning. Har hittills hunnit med en löptur också! Härligt. Om ett par timmar kommer stora tjocka släkten hit på kalas. Jag får nog lov att agera lekledare. Vid 18 hämtar Sandra mig och vidare iväg på party. Och jag är redan väldigt trött!

Frågan är om jag borde ta en powernap?!

Trött och sliten

Sitter vid köksbordet och är svintrött! Blev lunch på ikano med Sandra, och vi skakade hand på att vi inte skulle äta ute på hela mars! Vi får väl se hur det går.. Snart ska jag väl städa mitt rum. Men jag drar ut på det lite till och diggar med i acdc- TNT istället.


fredag förmiddag och spännande saker

Vaknade tidigt idag, även att jag ville sova ut! Ska snart ner till ikano med Sandra, kolla runt lite. Köpa presenter, för både min lillasyster och mammas sambo fyller år i veckan. Den ena önskar sig en häst och den andra ingenting. What to do?!

Förövrigt har det hänt en annan spännande sak, ni får veta när jag vet mer! ÅH!


Fredrik Härén

Ni som inte sett, kolla!


bra "föreläsningar"

Har varit på studiefrämjandet hela dagen. "Föreläsningarna" har varit ganska bra den här gången faktiskt! Intressanta och lärorika. Men som vanligt svävar det iväg lite och vi pratade om både politik, samhällsstrukturer och moral. Det var också himla intressant, hur allt funkar.

Det typiska var att det vad sjukt härligt väder ute idag, och jag satt inne. Fick pyttelite sol när jag gick hem, men det var inte mycket! Hoppas på lika bra väder imorgon.


Vaken?

Uppe med tuppen idag, är vaken fast ändå inte. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och sova lite till! Men det får jag såklart inte. Ska snart till Studiefrämjandet och vara där hela dagen... Suck! Den som vill underhålla mig under dagen är välkommen att göra det!


jag vill ha



blå brallor från h&m, skulle va nåt. PLUS en miljon andra saker!
Vilken tur att jag är rik liksom...


it's been a long time

Tvätten är klar, strumporna är sorterade, kläderna är upphängda där dom ska. Tar en paus just nu, är så skakig i benen! haha kör igång igen efter maten.

Trotsade det grådassiga vädret och sprang förut, som sagt. Det var en aning kallt för halsen i början, men det gick. Tog en kortare testrunda idag för att testa graderna lite, men jag sprang ganska fort så flåset fanns där ändå! Det var så skönt att bara springa, med hög musik så alla utom jag hörde mitt flås. Lycka!


Årets första

LÖPRUNDA! Lycka, är allt jag säger.


Morgonmys med favorittofflorna

Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Kollar på biggest looser som vanligt! Har på mig mina favorittofflor, dom är så mysiga och varma.


Fettisdagen

Har precis ätit en semla. Den tredje för i år. Nu blir det ingen mer! Men jag har ju tränat hårt idag, så det kanske inte gör så mycket. TRX var så sjukt jobbigt! Det kommer kännas imorgon vill jag lova! Har redan lite träningsvärk. SKÖNT!

vågar man fråga?

Startade morgonen med långfrukost och biggest looser. Borde väl fixa till mig lite nu, ska träffa tjejerna nere på stan om en halvtimma. Blir fika/lunch och efter det kilar jag till gymmet. Ska ha TRX-intro, blir nog kul!

Solen skiner och det är 5+ ute. Vågar man fråga om våren är på ingång..?

Kvällsmys

Här sitter vi, jag och Sigge, och kollar på biggest looser. Lite mys innan sovdags!


superliten lunch

Har kommit hem från stan nu och sitter och mumsar på min "lunch". Örtkex med brieost och lite päronklyftor. Jag är jättehungrig, men jag antar att vi ska äta om bara ett litet tag. Nere på stan köpte jag ett par skor! ÅH dom är så fina. Ni får se senare. Nu väntar jag bara på våren så jag kan ta fram skinnjackan också!

Senare ska jag träna med mamma, längtar!

Staden

Om my way in to town med Sandra.


promenad

Har varit ute och promenerat i ca 3 timmar med Tanja i kylan. Nu har jag precis ätit upp min kvällsmacka och lite kiwi (älskar kiwi, sjukt gott!) Funderade på att hyra några filmer, men ångrade mig efter ett bra tag inne på Hemmakväll. Det får blir en annan gång. Men som sagt är jag jätte trött idag, så det blir nog en tidig kväll för mig.

Over and out

matproblem

Har suttit i ca två timmar nu och försökt hitta recept på lite nyttigare mat. Jag måste börja äta nyttigare. Hittar inte så mycket, men jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter heller. Efter en månad av intensiv träning syns ingen skillnad. Ingen positiv skillnad i vilket fall. Jag undrar om det är värt att gå till en dietist? 

Hade planerat att gå till gymmet idag, men jag vet inte om jag orkar, är så himla trött och ledsen. Och det snöar.

mirakel

Kom precis hem från myskväll med tjejerna. Kollade på mellot för första gången i år. Björn Ranelid gick vidare. SAY WHAAT?! Vi funderar nu på att ställa upp nästa år med vårat bidrag "chips och cola" och kamma hem hela s k i t e n.
Kan Björn så kan vi..

Sen hängde vi bra resten av kvällen (natten?), slötittade på Bodyguard (hjärta) och lite dansklipp. Som sagt, myskväll!

Nytt

Skinnshorts, på rean. Oj vad jag har letat efter såna. Äntligen. Sitter som en smäck!


fika all the time

Igår var det full rulle hela dagen. Gym, städa, handla. På kvällen tog jag en fika med tjejerna på stan, vidare till ågatan en tag. Kom hem runt två och var jättetrött.

Nu fikar (så mycket fika den här veckan?!) jag med mamma, och ska snart ner till stan en sväng. Men ingen shopping för mig!


Hårknut

När man har en bad hair-day; En enkel knut med ett par rosetter!


Fika

Är i Mjölby och fikar med mina tjejer. Värsta mega pajen fick jag!


Onsdag

Dagen har väl varit ganska produktiv. Tog en powerwalk till gymmet på ca. 30 minter och mötte tanja. Tränade, men kände mig seg. Åkte till ikano och fikade lite (vi var värda det!), köpte ett par skinnshorts som jag kollat på ett tag! 149kr bara så jag var tvungen. Nu är jag äntligen hemma igen.

Trodde jag skulle vara på studiefrämjandet hela dagen imorgon, men vad glad jag blev när jag kom ihåg fel. Det är inte fören nästa vecka, gött!

Nu: kolla på någon film i min ensamhet och äta popcorn!


inte helt perfekt

Bilen gick sönder idag, lagom tills snön kom! Dom högre makterna kunde haft en aning bättre tajming. Jag tänkte att jag kunde börja cykla snart, men icke.

Hade date med Tanja förut, vi åt mat och pratade. Som tur var började vi på gymmet! Fick två träningspass idag
1. cross, rumpa, mage.
2. luffsa i snön.

Nu tänker jag säga godnatt. Happy Valentines day!


Alla hjärtans dag

Är på mysig date med Tanja!


Min kväll

Fotbad, måla naglar och biggest looser.


Effektiv tid

Började morgonen med träning med Tanja. Gick hela vägen till gymmet (tog 40min), tränade bara armar och rygg idag, för jag var tvungen att skynda mig hem och tvätta. Nu är tvätten också klar och och jag har städat lite i köket. Sjukt effektiv dag hittills! Nu latar jag mig lite innan maten är klar.


Lazy

Har legat och degat i soffan hela dagen, så jag blev jätte rastlös. Jag tog ingen promenad, som jag sa att jag skulle. L to the A to the T. Det var ju synd, jättefint väder ju. Jag gick iallafall ner till stan vid fem och har suttit på Steves i flera timmar med Tanja och Aida. Pratade om det ena och andra och *VIPPS* så var klockan halv tio. Så nu har jag i princip nyss kommit hem.

Snart ska jag kolla på Får vi följa med? innan jag går och sover. Så trött.


Igår

Ut med Tanja igår! Idag mår jag INTE som jag förtjänar.

Kanske ska ta en promenad i det fina vädret..


Morgonbesök

Fick besök av moster med familj nu på morgonen. Vi fikar och pratar, barnen leker med lego och är rädda för Sigge som också vill vara med och leka!


Du är min goda tanke, den som fyller alla sprickor

Har precis duschat, och sitter och lyssnar på Lalehs nya album. Alla säger att hon är så fruktansvärt fantastisk! Men jag har inte varit ett så stort fan av henne. Men jag är positivt överraskad! Bra, härliga och fina låtar. Men jag gissar att jag tröttnar snart...

Jag ska snart fixa till mig lite och dra mig mot bussen (ånej känner jag för det! Bussar är uppenbarligen INTE min grej). Planen är att kolla på QX-galan hos Tanja, det blir nog mysigt!


Lurvig bebis

Godmorgon! Här sitter jag i soffan i träningskläder. Och blött hår. Med min kisse på magen. Känns nästan som jag har en bebis, fast en lurvig. Jag vaknade "tidigt" för jag skulle till gymmet, men mamma hade bilen. Så då sitter jag här en stund till! Får bilen om ca två timmar. Då blir det hårdträning, så jag slipper imorgon.


Panik

Vaknade imorse, gick upp och fick panik! Halv två? Hur kunde jag sova så länge?! Och jag missade mitt möte på Studiefrämjandet! Skit!

Sen ringde klockan. Och jag var astrött.

Men nu är jag hemma igen, har ätit fruktsallad och myst med Sigge. Undrar vad jag ska resten av dagen?


hungrig hela tiden

Nu får det vara nog! Jag är hungrig, hela tiden. Vad är det för fel på mig? Jag äter och blir hungrig en halvtimma efter. Jag äter ingen dålig mat, och inte för lite heller. Och det spelar ingen roll om jag äter mellanmål, blir lika hungrig ändå. Hur stor magsäck har jag egentligen?!

Men ja, förutom att äta, så har jag städat och tränat idag. Hoppas på härlig träningsvärk imorgon.

Träning

Var och träna förut idag igen. Det är så härligt när man känner att man har kommit igång! Rumpa, mage och lite lite rygg blev det. Jag börjar sakta men säkert känna mig både starkare och friskare. Jag älskar att träna. Min mamma har alltid tränat som en galning och hon har smittat mig. Nu tränar jag mest i familjen, och i sommar ska jag banne mig slå hennes löptider. Eftersom jag inte kommer kunna springa dom loppen jag ville, så får det bli mitt mål. Synd att det är för kallt att springa ute nu..


som vanligt

Vaknade rätt tidigt för att jag skulle till gymmet med Sandra, men hon blev sjuk. Så det är klart att jag somnade om igen! Har precis ätit frukost och ska snart fixa mig lite. Jag ska som vanligt till studiefrämjandet. Känns som jag springer där hela tiden! Ska kolla på utbildningar idag, vare sig dom andra vill eller inte!

Vad ska det bli av mig?

face to face

Var på gymmet för ett tag sen, det gick bra. Cyklade i 30 min och blev helt mör i benen + lite mage. Testade gymmet på Kanonhuset (friskis det också) och det var en sak jag tyckte det var lite jobbig. Dom hade ställt cyklarna precis mittemot löpbanden. Vart sjutton skulle man kolla liksom.. På personen mitt framför? Åt sidan och bli sne? Ner i golvet? Låtsas kolla förbi personen framför?

Och som grädde på moset var det nästan bara spännis-killar där.
Jag tror jag håller mig till Tannefors!


Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen, är så himla trött! Myser med Landet för länge sedan. Älskade det när jag var liten! Tog tyvärr slut nu..

Idag är det iallafall tvättstugan som gäller. Typiskt att det är jättefint väder varje gång jag måste vara fast där nere! Ska fixa frukost nu, pannkakor kanske?

Ni får en fin bild på hur färglös jag är på morgonen haha


lördagen

Igår var det full rulle hela dagen! Workshop 15-18, äntligen äntligen äntligen! Första gick inte så bra, andra gick mycket bättre! Det var jätte härligt, något sliten efter, men det var bara hem snabbt och svira om till finare kläder.

Hade en asgrym kväll med tjejerna igår! Fix och förfest hos Tanja, och sen körde vi hårt på dansgolvet på Platå. Vi var skapligt möra i benen men det stoppade inte. Jag och Sandra tog bussen hem till mig och somnade nästan direkt.

Nu: Paus i rensningen, och skype med Karlsson! <3

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv


Nu kör vi!


Nytt

Köptes för cirkus en vecka sen, för endast 270kr. Vilket kap!


Hos Sandra

Sitter hos Sandra just nu. Vi har kollat på film och myst, gjort lite konster haha! Nu ska vi lära oss babyfreeze!


studiefrämjandet

Sitter i skrivande stund nere på Studiefrämjandet. Var på en workshop, det var väl helt okej. Hoppas att jag lärt mig någonting iallfall! Snart ska jag bege mig ner på stan och möta upp Sandra och Ella. Men eftersom det är så sjukt kallt idag så sitter jag kvar här bara lite till. Det var galet länge sen vi träffade Ella, så det ska bli spännande och se vad som har hänt!

Måste nog kila iväg nu..

äta mat och träna bort mat

Har suttit och pratat skit med Sandra på Ming i flera timmar. Åkte en sväng till gymmet, och det gick sådär. Är ju genomförkyld (inget ont i halsen, så det är okej), samt att jag har svinont i min rumpa. Vet inte vad jag har gjort riktigt. Massage skulle nog inte skada! Någon frivillig?!

Och nu har jag precis städat, hela lägenheten, utom mitt eget rum..? Blir en tidig kväll, ska upp senast halv åtta imorgon. FY!


tack för önskningen

Ska snart börja fixa mig lite, har dejt med min fru idag. Det blir Ming-stan-gym. Det ska bli så mysigt. Men innan jag gör någonting annat vill jag bara säga TACK MAMMA & MARCUS, för att ni önskade lite sjukdom på mig, tack! Nu sitter jag här och är apförkyld. Inte snällt säger jag bara, inte snällt!

Nej, nu är det väl brottom som alltid, see ya!

RSS 2.0