tyskland del två

Man fick inte ha så lite bilder i ett inlägg tydligen, så del två kom jätte fort nu ;) hoppas frugan blir nöjd!


En husbro?

hantverksmarknad i ett gamalt sjukhus

Ett rum på sjukhuset, eller en skrubb...

läskiga råttor!

Tysk korv med bröd

Tyska mini-munkar

Mysig julmarknad

en stor gran på taket!

Mitt bland alla jättefina hus stod ett pariserhjul

Återigen svårt att välja.. Stor eller lite större?

tyskland del ett


På bussen, innan vi blev rastlösa.

solnedgången.. typ

Hotellrummet

Jag hade svårt att välja.. Stor eller lite större?

Det var vi och pensionärerna

Hemma igen. Det var mysigt nere i Lübeck, men julmarknad och allt. Vägen ner med bussen var minst sagt stormig, vi valde helt klart den sämsta dagen på året att åka! Fick åka med en av två färjor som gick på hela dagen, och vänta vid en bro i över 2 timmar, innan vi gjorde en fuling och åkte utan tillstånd. När vi väl var framme blev det mat, sköna sängar, god frukost, shopping/marknad, bastu och roliga tanter. Otroligt härligt.

Jag har bilder, men vi tar det sen.


gissa vart jag ska åka

- Hur många tyskar bor det i tyskland?
- Gööööööör-many!

when life is good

Det här skulle vara min ta-det-lugnt-dag! Men så blev det inte. Har varit på IKEA och rusta, friskis och fixat med julgardiner & stjärnor. Nu är mitt rum supermysigt! Nu sitter jag i soffan med min fina familj. Vi skippade chipsen och äter ost & kex istället. Det funkar väl, men jag saknar chipsen ^^



Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen!


dans, eller kärlek.






äntligen fredag

Idag är det fredag och det betyder att jag nu är lång-ledig ända till onsdag. Men idag var det jobb hela dagen. Efter middagen hemma åkte jag och mina vänner ner till FU och dansade lite. Tanja stod för koreografin, och det var kul. Jag saknar att dansa <3 Hann hem till andra "ronden" av idol och R O B I N säger jag bara. Men moas låt var också fin! Kan någon tala om vem som är bäst?! för jag har ingen aning.

Fick tillbaka mitt usb fullt med bilder idag också, det var på tiden :)


En fin höstdag med en ännu finare vän <3

kväll.. igen?!

Dagen har gått galet fort! Vart tog den vägen? I vilket fall har jag jobbat idag, tränat och duschat. That´s it. Men eftersom jag får träna är det helt okej. Så blogga hinner jag bara göra, som nu, precis innan sängen kallar. Det är det enda jag längtar efter (typ, finns ju en till längtan just nu) när jag kommer hem, sängeeeen <3 Och det är precis vad jag ska göra nu, sova!

Imorgon är det fredag och då blir det jobb och sen lite dans på kvällen. Räkna med dålig uppdatering imorgon igen, men jag måste prioritera mitt liv! haha

Tidsfördriv of the day





Har fått nytt schema idag! 8-17, gött. Då lovar jag bättre uppdatering ;)

själen mår bra

Jobbade till 19 ikväll, sen vidare till gymmet med Sandra. Blev ett kort pass, men gud så härligt! Äntligen, vad jag har längtat. Träning är galet bra för själen. Synd att jag har så ont i ryggen bara, känner mig som en gammal tant!

Nu vill jag inget annat än att sova! Godnatt <3

Dagens tidsfördriv

Jobbade 10-19 idag, och ska göra det resten av veckan. Och nästa vecka också. Men efter 4 så finns det nästan ingenting att göra, så jag ska börja med ett "dagens tidsfördriv".


ingen mysig söndag

Jag har tänkt hela dagen att jag borde ta ett lugnande bad. Sen kommer jag på det - jag måste rensa avloppet innan. För att undvika översvämmning. Så den som känner sig manad att göra det åt mig, välkommen!

Tar fram godispåsen och tänker att jag måste skaffa mig en karl.

födelsedagsfest

Fördelsedagsfest för min fina syster igår! Som vanligt kom jag sist av alla, så dom fick vänta på mig. Det blev lite lekar och quiz. Det var en riktigt trevlig kväll med galet mycket kramar. Mysigt! haha. Tanja kom en stund med, då blev jag glad! :) Drama på slutet som det blir jämt, så jag är inte förvånad över det. Men tråkigt att det ska bli så.

Och under hela kvällen gick jag och var liite liite arg, tror ingen märkte det. Men jag blir gaaaalen! herregud, vad är problemet?! Men jag ville inte vara kvällens dramaqueen så jag höll käften. Men vad ska jag ta mig till?!


Pippi och Berra


Winterlights






frukost?

Fixa fixa fixa, halv 12 kör vi frukost på Ming med frugan! :)

Igår blev det vinterljusen med familjen, det var sådär måste jag säga. Tråkiga ljus och på vissa ställen fanns inte ens några ljus. Ni får några bilder senare!

åh, vältränade dagar


i min pyamas och stort huvud ^^

Jag måste börja träna! Sötsuget tar kål på mig.


Mysiga kvällar

Igår blev det film-mys med Tanja och Aida! Helt klart mysigt.
Såklart chips, dip och cola. Mums :)

note to self: skaffa en isskrapa till bilen.



Idag har jag kört SATC-maraton, bara för att hålla mig ifrån att prata. Men det är väl lika bra, jag trivs.

Mosters hjärta

Inatt blev jag "moster" åt en liten flicka. Hon fick namnet Ängla, och är så lik sin mamma. Jag har aldrig varit stoltare! Visst är hon söt? <3


kom tillbaka

Har sovit dåligt inatt och vaknade återigen utan min röst. Jag har en ful röst, men jag saknar den! kom tillbaka rösten, snälla. Kom precis ur duschen och ska fixa iordning mig nu. Ska ta cykeln ner till FU och hänga lite med Tanja och Aida. Dom dansar och jag får snällt titta på. Men det är så mycket bättre än att sitta hemma :)

See you later!


hejdar tårarna varje gång

Jag har sett det här så många gånger nu,
och varje gång måste jag hejda tårarna lika mycket.


den känslan...

Känslan när jag vaknar på morgonen och tror att rösten är tillbaka.. TROR att den är tillbaka, fast nej. Den har åkt på semester, jävligt onödigt. Så idag blev det vårdcentralen. Men det var tydligen ingenting som vanligt. Det enda dom sa var att jag skulle låta bli att prata? Synd för mig.

Så jag är sjukskriven resten av veckan. Vem vill hitta på nåt?!
Får väl hänga med Sigge i sängen.


Bakat







Rosa såklart!

sista dagen på veckan

Sitter och myser med hela familjen i soffan! Min OnePiece är på och är superskön. Vi alla är ganska trötta efter kalas (och några är sjuka) hela dagen. Min syster fyllde 22 år! Det har varit folk här hela dagen och nu är det tv hela kvällen (samt vila rösten). Imorgon ska jag försöka mig på att ringa vårdcentralen och få sjukintyg och se så att jag inte har samma smitta som lillasyster. Ska även ringa till min praktik. Om dom hör mig eller inte återstår att se!


här sitter jag och viskar

Ja, min röst är inte direkt på topp. När jag tar i nu så kommer bara en liten viskning. Måste nog passa på att säger sorry för dålig uppdatering! Har inte riktigt haft tid.

I torsdags var jag inte Ullared hela dagen. Åkte vid 7, var framme vid 11, hemma vid halv ett på natten. Fick allt med mig lite bra grejer hem. Är helt klart nöjd. Jag sitter här i min nya rosa onepiece! supermysig.
Igår var det fullt upp hela dagen med att handla, fika, frisören och fest. Med facit i handen kanske jag borde tagit det lite lugnare!


Vi sket i Nelly Catwalk eventet och gick till platå istället.
Mycket dricka, lite dans för ovanligthetens skull!

äntligen

Idag har varit en slapp dag minst sagt. Bara legat i sängen och degat! Vid fyra åkte jag och hämtade Sandra, och vi åkte och hämtade mitt körkort bland annat (tjoho). En sväng till NetonNet och köpte Headset (nu funkar skype, äntligen!) och ett usb-minne (nu kan jag få alla bilder, äntligen!).

Imorgon trotsar vi hostan och shoppar vi gärnet på Ullared!


what to do?

Det blev ingen dans ikväll, jag skulle inte dansa och Sandra var inte sugen! Men hon hämtade mig ändå och vi tog en lång fika på stan istället. Det var mysigt, och vi bestämde lite grejer om veckan. Nu sitter jag och kollar på House och funderar på vad jag ska hitta på imorgon när jag inte ska jobba.

Något tips?


mysdag istället för jobb

Fick gå hem från jobbet idag, för jag hostar så mycket! Så när jag kom hem tog jag en vitamintablett och nu kilar jag iväg och myser med Anna i Mjölby istället :) ikväll är det dans igen, men jag får ta det väldigt lugnt. Annars blir jag väl aldrig helt frisk.

min hårboll



Kissen min har en jäkla stil när han sover.
Och imorse hoppa han upp snabbt som fasen på bordet
och slickade på min macka! Sicken en..

Måndag

Jobber har gått bra idag faktiskt, tagit egna samtal! Det var inte alls svårt, så nu är jag inte så nervös längre. Det är mycket väntan bara. Ibland ringer det en i halvtimmen. Då kan man bara sitta och glida runt på internet. Synd att nästan allt är blockat bara. Kommer vara så trött på datorer sen också! Skönt.

Nu bär det iväg till affären.

söndagkväll

Tagit ett varmt och skönt bad, skrubbat mig och ska snart gå och lägga mig. Dagen har varit sådär seg som en söndag ska vara! Men är knappt trött, vad ska man göra? Brukar bli trött av att bada men det fungerade inte denna gång. Hoppas jag blir tröttare på kvällen efter jag jobbat hela dagarna. Hejhej rutiner, jag har längtat efter er! Ska komma igång med träningen i veckan också, bara jag slutat hosta lite.

Godnatt mina fina!

Mer plats för mer kläder

Mamma tycker dåligt. Jag tycker bra! :D



Det var ett helt projekt att skruva ihop. Men jag är stolt, byggde ihop själv för första gången! I övrigt har helgen inte bjudit på något kul alls. Har haft myskvällar med familjen och ikväll blir det en tidig kväll. Praktiken väntar imorgon klockan sju (självmord att gå upp så tidigt!). Jag är lika nervös som förut, bäst att skippa frukost imorgon!


Tristess

Herreguuuud! JAG DÖR AV TRISTESS! Jag sitter här, snorar och hostar, och har så tråkigt. Det finns ingenting att göra verkligen. Naglarna behöves inte fixas, recepten är redan inskrivna i boken, städningen är avklarad. Det är kallt ute och tråkigt att gå promenad ensam. Jag har ingen bil. Mina kompisar vill inte bli smittade. Spotify-premium har tagit slut. Jag har kollat nästan samtliga nätshoppingsidor.

Tips på vad jag kan göra?!

korrigering

Jag menar såklart att om man delar mig på 3, så är två av delarna 45 kilo. Alltså lite mer än halva mig. Alltså väger jag inte 135 kilo. Är det jag som virrar till det? Eller låter det bättre i mitt huvud?

45 kilo är mycket helt enkelt!


Allt man behöver är viljan

Sitter och kollar på Biggest looser och blir så taggad på att träna! Helt otroligt att gå ner 45 kilo på 8 veckor! Det är två månader! Det är helt fantastiskt. Såklart är dom noga övervakade av doktorer och så, men kan ni förstå hur mycket 45 kilo är? Det är en tredjedel av mig.

Dom överviktiga som säger att det inte går att gå ner i vikt har blivit bevisade motsattsen. Det går, om man vill!

(Och btw, nu tar jag bilen ner till maxi och handlar!)

YES!

KÖRKOOOOOOORT!!!!

/ nöjd tjej!


Jag fick inte sitta vid datorn..

Sigge valde en helt perfekt plats att lägga sig till rätta på. Tyckte han.
Envis katt som älskar uppmärksamhet!



(Korregering av förra inlägget : Jag hade valt mamma, för då hade jag känt mig snäll som delat med mig, och ändå få nästan hela själv ;) )

FB fråga

Fb-fråga : Vem skulle du helst dela en marabouchoklad med en dag som denna? Alternativen var
En kompis,
En främling,
Mamma eller
Bjuda?!.

Mitt svar är enkelt : Jag skulle helt klart välja mamma, det är klockrent för jag får i princip hela ändå! Mamma äter 4 bitar och jag tuggar glupskt i mig resten.


Välkommen till familjen



Sitter i soffan med lite feber och mår illa, plus rätt förkyld. Men som tur är har jag våran lilla kisse i knät, det gör mig lite gladare! Sigge blev hans namn, och han är jätte fluffig och mysig <3

Men vi saknar fortfarande våran bebis, Pysen <3

Gotland kort och rörigt

Veckan har bjudit på galet många bäckfilmer, ett par resor till Visby, rundturer i Sandras hemtrakter och mycket mys! Vi har ätit goda saker och vi lär ha gått upp i vikt. Vädret har varit sådär, men det gjorde inget. När vi packade ihop igår ville vi verkligen inte åka hem! <3


En av dom fina dagarna i visby

På lördagen skulle vi gå ut, och innan det tog vi en extra tripp till Visby för vi ville veeeeerkligen ha ett rött läppstift! Sen åkte vi hem och fixade oss. Vid åtta åkte vi återigen in till Visby. Det blev en supersnabb förfest med Sandras grabbar, vidare till någons inflyttningsfest och vidare igen till HP. Det var mycket trevligt :) Dagen efter däremot! FYFAN! Tappade bilnycklar är inget att leka med. Satt på sibylla i över två timmar, och fick till slut ringa en bärgningsfirma som fick öppna åt oss. Det händer bara oss, så typiskt oss!


Återförenad med Skalman

RSS 2.0