Mys och mys

Min dag började med frukost i sängen, som vanligt. Har hört att det är en tonårsgrej. Kommer förmodligen vara tonåring hela livet i så fall. Det finns inget mysigare än frukost och en film i nerbäddad sängen! När jag väl kom upp (lite för sent) gick jag till Anna, myste och åt lunch. Det slutade med att vi båda var lite ledsna och besvikna haha. Som tur är inte på varann (puss älskling). Såhär ledsna var vi;


Försvinn dumma tankar, försvinn!

Gick redan kl. 07.00 imorse. Så tidigt har jag inte gått upp på evigheter! Kunde inte somna igår heller, så jag är jättetrött. Började dagen med frukost och personalmöte, och jobb efter det. Käkade lunch med Sandra och fick prata av mig lite! Det behövdes. Nu på kvällen har jag tränat och gav allt jag hade. Rensade huvet ännu lite till!

Avslutar dagen med en myskväll tillsammans med min familj.


Besviken

Vill inte släpa hit massa negativitet, men äh vafan, det är ju min blogg.. Jag kan ju säga att jag har en av dom mer värdelösa dagarna än så länge av detta år. Idag har jag varit hos naprapaten och knäckt rätt på ryggen/nacken lite. Väldigt ont, men samtidigt skönt. Blir nytt besök på måndag. Sen har jag duschat. Thats it. Ligger och lyssnar på musik i sängen och kommer säkert fortsätta med det resten av kvällen. Behöver jag säga att jag är besviken på dagen?


jag vill ha allt

Har ägnat en del tid till att kika på kläder idag, i både tidningar och affärer. Så mycket jag vill ha, men så lite pengar att spendera. Skulle kunna köpa nästan allt! Jag fick nöja mig med en ny träningsväska. Den jag har använt hittills är sönder i dragkedjan, och är dessutom väldigt osmidig. Och liten! Men nu har jag en ny, hel och fin väska. Den är såklart rosa, men det var inte avsiktligt. Kommer bli en välanvänd en tror jag!

Nu sitter jag i sängen med musik i öronen, just nu nån remix på en gammal låt och jag blir så j*vla träningssugen! Rent ut sagt. Måste ta ner mig själv på jorden nu, kommer inte kunna sova :)))

Pyjamas dag

Hade riktigt mysig och trevlig kväll igår med tjejerna. Vi satt på 55an, tog några drinkar och snackade skit!

Även att jag mår bra, så är jag jättetrött idag. Så det blir en mysa-i-pyjamas-dag!


This is a pair of levis jeans

Köpta igår, 99kr! Då kände jag "njaaaa", nu känner jag såhär:


Jag har testar bodycombat

Igår testade jag bodycombat. Det är en mix av boxning, kickboxning och karate. Det var svårt faktiskt. Jag känner att det är bra träning, bara man kommer på hur man ska göra! Har nästan ingen träningsvärk idag, men det beror på att jag inte kunde ta i ordentligt. Dels för att man boxar i luften, vilket gör att jag har svårt att ta i. Det blir mest att jag står och viftar! Hållningen är bara det ett kapitel i sig. Man ska ha "dålig" hållning, och jag har tränat för att få en bra hållning hur länge som helst.

Ett STORT plus var instruktören! Hon var peppande och bra, gav massor med energi.

Fixar!

Här sitter jag och är så trött, så trött. Jag håller på att fixa lite här på bloggen, och har kommit så långt att jag fixat några olika kategorier. Och tagit bort "Tequila" också HAHA (oklart varför jag inte byter bloggadress helt?). Vissa kategorier kommer uppdateras ofta, andra inte lika ofta. Kanske inte ska ge mig på några mer "avancerade" saker nu ikväll. Men framöver hoppas jag få till en ny header iallafall! Har väl haft samma i mer än ett år nu? Men tålamod, mina vänner :)

35 frågor

1. Hur gammal är du? Hela 21år.
 
2. Hur gammal känner du dig? Ibland som 60 och ibland som 17. Just nu som 100!
 
3. Vad har du gjort i dag? Jobbat, ätit, gosat med Ester, ätit, tränat.. ätit!
 
4. Vem ringde du senast? Naprapaten
 
5. är du besatt av någonting? Ja, en viss bok jag läser ju nu....
 
6. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? I ett vitt rum, i sängen med rosa-blommiga lakan (perfekt matchat med röda gardiner...).
 
7. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svårt att säga, men svart är finns väl ganska mycket av.
 
8. När vaknade du i dag? 07.30
 
9. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På en strand i ett VARMT land. Kvittar vilket, bara det är varmt.

10. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Alltså, Arbetsförmedlingen och Scan ligger i topp.

11. Vad lyssnar du på just nu? Tvn och ”mia på grötö”.

12. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Ägg, kaviar, mackor, ost och smör.

13. Vad är du på för humör just nu? Trött och helt grötig i huvet.

14. Vilka yrken har du provat på? Vårdbiträde, packeterare, restaurangbiträde, butiksäljare.

15. Hur går du helst klädd? Skulle vilja bo i min pyamas.

16. Vilket stjärntecken är du född i?  Kräfta.

17. Vilket är ditt favoritgodis? Allt med choklad.

18. Vad har du på dig just nu? Pyamas.

19. Vad har du för storlek i kläder? Väldigt olika.

20. Vad köpte du senast? Swebars.

21. Hur många gånger har du flyttat? Minst 10! Home is where the heart is..

22. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Mitt på dagen-människa.

23. Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt, ostmacka och fruktsoppa.

24. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 11 år. Jag bodde i skäggetorp och gick i skolan, lekte med vänner, fick orimligt mycket skäll och utegångsförbud. Bodde hos min pappa varannan helg (saknar det).

25. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Det var minsann länge sen.. *hint hint*

26. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet.

27. Vad var det sista du åt? Tonfiskmacka, ägg och proviva.

28. Är du blyg? Ja, eller det beror nog på.

29. Vilken var den sista konserten du var på? Måste vara Summerburst.

30. Vad heter du i andra namn? Maria, Linnéa.

31. Vilken är den roligaste träningsformen? Jag väljer ALLT! Förutom friskis-gympa.

32. Har du några husdjur? Två katter

33. Vill du gifta dig? Ja, drömmen!

34. Har du, eller har haft, något smeknamn? Jossi är vanligast.

35. Vilka är dina största svagheter? Tidsoptimist och grubblar för mycket.


Stympad

Såhär glider jag runt idag! Ser stympad ut vid fötterna, men hade inte tid att få till nåt bättre. Jag ser ju iallafall glad ut :))) skulle tagit en varmare tröja, brr!


låg smärtgräns..?

Alltså träningsvärken jag har, den är INTE rolig. Jag har ont så jag mår illa! Jag känner mig helt trasig. Jag tog precis två värktabletter, vilket jag verkligen inte gör i första taget. Gjorde misstaget att träna idag igen trots smärtan och tji fick jag. Nu kan jag inte röra mig alls. Eftersom jag tror att mys botar (eller iallafall löser) det mesta så är jag myssugen, vill bara kramas och gosa.. Men det får vänta, tyvärr.

Imorgon: sova länge, vila och jobba.


Tjugonde januari

Jag har haft en rätt bra dag, eller en väldigt bra dag. Vaknade sent och åt frukost, tog en lång promenad med Malin. Sen träffade jag Sandra och Hanna. Vi åt mat, fikade och pratade i flera timmar. Så himla mysigt!

Nu sitter jag och kollar på film och tröstäter (trots en bra dag). Tänkte testa om det funkar, men än så länge gör det helt klart inte det! Kommer förmodligen inte göra det igen.. Musik är nog bättre. Men jag kanske borde sova istället?


Alla låtar handlar om mig

Ligger i sängen och ska sova, men ögonen vill inte stänga igen. Jag är så trött, men jag kan inte somna. Lyssnar på musik som vanligt när huvet går på högvarv. Ni vet hur man kan känna hur en låt handlar om en själv? Rader som passar perfekt in på vad man känner och tänker? Just så känns det nu, med alla låtar. Jag måste sluta fundera nu.


Morgonträning

Började dagen med ett grymt jobbigt träningspass. Kommer helt klart ha träningsvärk imorgon.. Nu sitter jag i soffan och läser efter en riktigt lång, varm dusch. Att tvätta håret var en utmaning, kan knappt lyfta armarna, men det gick! Får se vad resten av dagen bjuder på, men något ska jag väl kunna hitta på iallafall. Måste tyvärr laga mat, eftersom ingen annan är hemma. Kanske äter flingor till middag?


Nya skor

Ett av två par jag köpte i veckan!


Jag lever

Okej. Jag inser att det var ett tag sen nu. Kanske är dags att skriva några rader så ni vet att jag lever. Och lever gör jag i allra högsta grad! Den här veckan har jag haft fullt upp med att mysa. Prioriterade mys framför blogg. Kommer inte vara sista gången jag gör det antagligen! Men jag lovar att bättre mig nu.

Imorgon får ni se mina nya skor! :)))

Längtar till ikväll

Det var inte roligt att gå upp imorse. Så känner jag i och för sig varje lördag jag ska jobba. Mina ögon vill bara slå igen, och jag längtar tillbaka till min varma gosiga säng..

Men nu sitter jag här på jobbet och det är folktomt på ikano. Funderar på vad jag ska styra med idag? Längtar till kvällen, då blir det fest med mina finaste vänner! Det var så länge sen vi gick ut, så det ska bli jättekul.

(Drog på mig min arbetströja för en gångs skull, och helt plötsligt sitter den löst?! Det har den aldrig gjort förut. Vet inte riktigt om jag är glad åt det..)


Olika färg?

Vet inte om det bara är jag som ser det, men är ögonen olika färg?! Skulle vara så coolt om det var så i verkligheten också..


Fantastisk bok

Sitter med en bok i handen just nu. Kom hem från jobbet för en stund sen och har precis ätit lunch. Tänkte vila mig en stund (tant..) innan jag ska dammsuga!


Jag har testat zumba

Ikväll testade jag Zumba för första gången! Och det var så himla kul?! Blev rejält svettig, men inte trött tyvärr. Men det var bara ett pass på 30 min. Hoppas passen är längre i framtiden, annars får jag köra dubbelpass. Tror dom kör strykepass efteråt, annars blir det gymmet. Men tillbaka till själva Zumban. Det var himla mycket skaka rumpa och hög energi rakt igenom hela passet. Lite åt salsa-hållet ibland, vilket passar mig perfekt! Det var kul helt enkelt. Alla borde testa!

Vi kör ett pass nästa vecka igen!

Mina bra vanor

Jag försöker mitt bästa för att komma tillbaka till mina bra vanor. Gå och sova i tid, gå upp i tid, göra något av dagen förutom jobb. Äta fem gånger per dag. Jag har alltid sagt att jag aldrig ska räkna kalorier, men nu ska jag göra det. Mest för att se hur mycket jag egentligen stoppar i mig! Får se vad min mor säger om detta ;)

Så igår gick jag och la mig relativt tidigt, gick upp relativt tidigt (babysteps... hehe). Gick en timmes pw med Anna. Det var så himla skönt! Åt lunch, gick till jobbet och nu ska jag försöka hålla mig vaken. Ikano är dött idag (snaaaaark).


It's alive!!!

Min orkidé som jag trodde var död har vaknat från det döda med hela TVÅ knoppar! Gav ifrån mig ett glädjetjut! Åh min fina blomma :') jag visste att du var värld pengarna..


Jag längtar

Nu har vi städat ut julen, bara mina gardiner kvar men dom åker bort om några dagar. Kanske imorgon? Tog nästan hela dagen att städa bara mitt rum, rena bombnedslaget! När jag städar längtar jag mer än någonsin efter att flytta hemifrån. Jag gör förmodligen rätt i att flytta så snart som möjligt, när jag fortfarande har jobb. Visst, det kanske kommer bli tufft efter sommaren, men jag är inte den som sätter mig ner och ger upp. Jag får helt enkelt klara det. Och det ska jag göra. Det KOMMER jag göra.

Synd att det för tillfället bara finns tre lediga lägenheter jag har råd med, och alla med rivningskontrakt...... Misstänker att det blir bättre fram mot februari!

Första i år

Vaknade imorse och kunde knappt öppna ögonen! Men jag kom allt upp (lite för sent) och rusade till jobbet. Gäspade konstant. Sen var det bara raka vägen hem, äta och gå iväg till gymmet. Årets första pass, helt klart inte det sista! Hade fel skor, annars hade jag kunnat springa i evigeter. Finns inget som stänger av hjärnan så bra som att springa. Mmmm.

Nu ska jag läsa en stund, kika på en film och bara mysa.

Nyår

Jag firade in det nya året i gammalkil, tillsammans med mina finaste vänner. Vi hade så himla kul! God mat, musik, spel och skratt.

Jag sa hejdå till 2012 och det dåliga, och blickar nu framåt istället. Det här året ska bli bättre. Det har jag bestämt! Det låter ju så klyschigt, men; nytt år, nya möjligheter!


RSS 2.0